17

Анонимен

преди 2 години

Значи 55% са българи

16

Анонимен

преди 2 години

Абе какво е това преброяване? Броят се само тези които пребивават на територията на страната към момента на преброяването. Тези в чужбина изобщо не се броят. Такива са международните стандарти. Ако броим всички българи живеещи постоянно в чужбина, включително и тези лица на които е раздадено българско гражданство, ние щяхме да броим над 10 милиона!

15

Анонимен

преди 2 години

Българи няма в преброяването по простата причина че от изброените националности които може да посочи гласоподаватели графа българин няма. Няма защото за жалко съветско творение. И е лъжа че албанците са само 30%!

14

Анонимен

преди 2 години

А къде са българите? Или изчезна квадратчето при преброяването. А просто Киро ми обяснява за напредък в отношенията. Всичките ни съседи асимилираха и унищожиха българското в пограничните територии. включително и Украинците, но елита в България, се прави че не вижда. Това не е политика, а търгашество и предателство. Обикновените хора помним. И ще го припомним, а времето за това наближава.

13

Анонимен

преди 2 години

Това не променя историята и езика че са били бг или произхождат от бг. Както бг езика е в групата на славянския език така и македонския е в групата на бг езика.

12

Акад. Тодор Павлов

преди 2 години

е казал, въпреки че е родом от Македония и е крал от Историята на България. Та е казал следното: Аз се казвам Тодор Павлов и съм с българско съзнание. Аз имах баща- Димитър Павлов, учител в Македония и България. Той беше с българско съзнание, дошъл в София, когато са го подгонили турците и аз с него. Имах и дядо - Тодор Грозданов, също учител, също с българско съзнание.

11

Анонимен

преди 2 години

Значи,54% са се посочили като македонци,от страх да си признаят,че са българи.

10

Анонимен

преди 2 години

А така аааааааа, а българите къде са ? При 100 000 с български паспорти!Освен че ги е страх от сърбокомунистическата власт която управлява РСМ в момента, друго обяснение няма.Кирчо добре да помисли и да пита народното събрание преди да извърши някаква глупост!Тия не заслужават ЕС.

9

Анонимен

преди 2 години

Македония няма да има до 10 години. Територията отива към България или Албания. Измислена държава не може да оцелее при голяма криза, а такива идват в множествено число.

8

Анонимен

преди 2 години

Докато по Вардар е престъпление да си българин, никакъв ЕС. Излиза че има българи във всяка страна в Европа, но не и в съседна Макеландия. Оооо неразумни титовчета колко сте жалки и смешни!!!

7

Анонимен

преди 2 години

За разлика от северномакедонските статистика, където българи няма, на всяко предброяване в България се отчитат +1500 македонци. Личи си кое от двете общества е по-демократично.

6

Анонимен

преди 2 години

И аз се самоопределям като жаба. Няма значение, че кожата ми не е зелена и не мога да скачам.

5

Руми

преди 2 години

58,48% се обявяват като македонци, 24,3% като албанци, 3,86%

4

Анонимен

преди 2 години

Българите сигурно са броени като непосочили етническа принадлежност

3

Македонски фашисти

преди 2 години

Виждате ли че няма Българи?! Това е защото в Македония кажеш ли че си Българин и следват репресии. Дори отказват да те запишат че си българин, а след това ти вгорчават живота. Единствено албанците (понеже са много и са сплотени и се биха с автомати) та само албанците са успели да се утвърдят като мнозинство. Реално малцинствата в Македония са много повече. Там със сигурност има и Българско и Гръдско малцинствои то доста по-голямо от колкото на властите в Северна Македония им се иска.

2

Мале

преди 2 години

Македония е по-зле демографски от България. Хич не са ни притрябвали.

1

a като българи?

преди 2 години

колко процента е допуснала официалната пропаганда