66

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 50 Принципно регулация си трябва, защото не може да работи финансова институция по свое осмотрение. Обаче да е забравяме, че като се прекали с регулацията, просто процъфтяват нерегламенираните такива услуги. И тогава няма да имаш даже договор, ще вземеш на ръка с устна уговорка и ще те очистят като не платиш. Освен това да не забравяме, че все пак щом тия услуги се ползват, значи има необходимост от тях.И няма нужда да откриваме топлата вода- други вече са го направили вместо нас.

65

Анонимен

преди 2 години

Здравейте м и c и p к и! Какъв е този шум в к y p н и к a? Пак недоволни! Сами си ги избрахте! Три пъти гласувахте, т ъ п о, но упорито! А и за коркорбашията - станаха четири пъти! Сигурна работа! Така казвало чирачето на майстора: Три пъти рязах майсторе, все късо идва!

64

Анонимен

преди 2 години

ЦЕНИ ХРАНИ С 30% НАГОРЕ, НО ТЕ БИЛЕ СТАБИЛНИ- НЯМА ГОДИНА А ПАРТИЗАНИТЕ ОБРАХА ДЪРЖАВАТА СЛЕД ТЯХ ПОТОП- ОСТАВКА МАРИОНЕТКИ НА ЧЕРЕПИТЕ И ОЛИГАРСИТЕ

63

Анонимен

преди 2 години

След като Нинова каза нещо за спекула, всички цени се изхвърчаха нагоре! К'ви пароли само!

62

Анонимен

преди 2 години

БРАВО!!! А няма ли леганлите колекторски фирми да станат нелегални. При това здраво нашествие от украински младежи е ясно кои биха плащали и кои не. Да ли не помогнаха на бандерюхите да си намерят добре платена работа

61

П.К.

преди 2 години

Тази също е от "колекторските" обирджийски групировки, Но, от високите етажи. От познавачите на големите Външно-Търговски Български Дружества които бяха плячкосани и унищожени по най-брутален начин под погледите и аплодисментите на тогавашните президенти и премиери на България. И сега, като награда за извършеното, отново е в първите редици да ни поучава и да ни обучава на ред, законност и справедливост??? И това ли дочакахме от "промените"?

60

Равнопосавеност

преди 2 години

Не защитавам мошениците, които скубят хората едвам свързващи двата края, но ако сложим законна лихва и забраним на колекторите да събират дължимото то е много вероятно фирмите, които отпускат заеми да спрат да го правят за не до там надеждните клиенти. Ако сега ми дерат кожата като изтегля заем да закърпя месеца и да не ми спрат тока, то когато не ми отпуснат заем и остана на тъмно няма да ми е по-добре

59

Неутрален

преди 2 години

С Кирчо и Баба цоцолана голям глад настана,със Русия се договорете или голям бой ще ядете!За България и българите на ваште еврокомисари им дреме на мъдите!

58

Анонимен

преди 2 години

Тя каза край на произволните увеличения на таксите по време на договорите на мобилните оператори. Няма да позволим тоя произвол да ви вдигнат цената. А на мене последния месец А1 ми представи сметка с по-висока цена по средата на договора. Нещо не я чувам Корнелия да коментира.

57

до 62

преди 2 години

Тоя па! В Русия ще живея като цар. А най-спокойната и чиста държава е Беларус. Ти *** в Канада, където Люлин ще ти се види рай. Ама не си бил там, нали? Само препоръчваш на невежите.

56

нн

преди 2 години

Тоьва е новина. ГЕРБ удариха Божков и българите си одъхнаха от хазарта, вреден и несъвместим с човека. Ред, ако се създаде и при дълговете, да се озаптят мошениците и крадците на хората, е те това е нещо. Също и тези който вземат, да си правят отлично сметката какво правят.

55

Ели

преди 2 години

Точно така.Много добре.Регистрация и законна лихва,а не такси и таксички.Браво г-жо Нинова!

54

Анонимен

преди 2 години

До Канада, никога Соца не е биел по нищо Запада. Примери милиони, един от тях е това,че си в Канада, а не в расийското блато. За Куба, СК и тн. да не говорим.

53

Анонимен

преди 2 години

Курнелче, свали си маската, че дразниш неимоверно.

52

МНЕНИЕ

преди 2 години

Тази Новина не е Добра , има Капан и ще стане по-лошо за длъжниците . Нинова пише Законите както Дявола би написал Евангелието . Така мисля защото виждам резултатите - Нинова се биеше в гърдите че е намалила цената на Дървата за Огрев - напротив , станаха по-скъпи и ги няма , за следващата зима се очертават много драми за хората по селата .

51

Ами,

преди 2 години

...имаше една пързалка по време на протестите, че Бойко потискал малкия частен бизнес. Това беше големия коз. 50 000 години никой не е признал, че е грозен и глупав, още повече да е доволен от финансите си. Когато пирати пленили Цезар, поискали откуп 50 таланта, пр. Цезар се ядосал и се скарал на главатаря, че го е оценил толкова евтино. Айде, сега пък Кире белким оправи нещата. Нека всички са доволни, макар моя съвет е: учете за даскали и доктори.

50

Анонимен

преди 2 години

Имаше предложение от омбудсмана кредиторът да предостави на длъжника възможността да плати сумата, за която продава вземането на колектора. Ако това не е влязло в новия закон, значи сме свидетели на поредната измама и поръчково изпълнение в интерес на бандюгите. Егати промяната.

49

Анонимен

преди 2 години

А др.Импексова не е ли от тези които само прибират,едва ли има някой с друго мнение.Само празни приказки и нищо не се случва ...

48

вярвайте ми

преди 2 години

Щом Нинова каже, значи така ще бъде. Нали се намеси при поскъпването на олиото и то веднага падна на 2 лева. И тука ще е така. При тези хора парата отива в свирката, само говорят за радост на балъците. Вярвайте ми!

47

Нинова да приеме

преди 2 години

закон за физическия фалит,а не да се ослушва като гърмян заек. В цяла Европа има такъв закон ,само тук се ошмулват.