47

Зайцев

преди 2 години

Поздрав за него специално ,точка но червена между очите.

46

72949

преди 2 години

Единственото ясно е , че почват преговори раша-фащ и англетата в индия, за да намерят нячин за излизане от ситуацията в украйна.Всчко друго е прах в очите. Китайчето не може да се намеси, че с индия се карат от дълги годин.И колкото и да разправят, все още не са се заобичали. А й не може да каже че са в добри отношения във ФАЩ, затова там няма как да сътрудничи.

45

Анонимен

преди 2 години

Индия си слага въжето на врата. Да видим дали, ще и ритнат столчето. Не е въпроса само кой ти дава евтино оръжие, ами и кой може да работи икономически с теб. Тоя дето го чакат определено неможе .

44

Анонимен

преди 2 години

Ще го почерпят с индийска лимонада...

43

Анонимен

преди 2 години

"Цялата новина е всъщност в последните няколко изречения" _____________________ Не мога да повярвам за среща на Лавров с девалвиралата, неграмотна и провалила се преди 45 дни в Москва наглобританка.

42

АбдокодирХоджибобоев

преди 2 години

"Русия си гледа интереса, има дипломати от класа, както и Турция. Само ние сме заседнали в угаждане и подмазване на американците, а те не са целия свят все пак" ___ Определено не са целият свят. В руският списък на неприятелските страни са 48 броя. Това число представлява далеч под 1/3 и клони към 1/4 от всички държави на планетата. Определено сме заседнали в слугинажа и ще продължим да затъваме с Про100Кире.

41

Анонимен

преди 2 години

Денацификация на Индия до като се белнат

40

Анонимен

преди 2 години

Цялата новина е всъщност в последните няколко изречения - ще се договарят с представителите на САЩ и ОК. Ама *** пак не може да чете...

39

Анонимен

преди 2 години

Щом Индия досега отказва да осъди СВО на Москва в Украйна, значи хегемонът й оказва силен натиск да го направи.

38

Анонимен

преди 2 години

Очакваме визита и в Сомалия,Конго,Папуа Нова Гвинея и всички патладжанени републики...прогрес...възход..космос

37

Анонимен

преди 2 години

Много ясно. Русия си гледа интереса, има дипломати от класа, както и Турция. Само ние сме заседнали в угаждане и подмазване на американците, а те не са целия свят все пак.

36

Д-р. Гигълс

преди 2 години

Супер новина , най накрая Русия си намери нов приятел , с топла кръв и може да "Освободи " Индия от индийците . Индийците са много и там не е нужно да се целят защото никой няма да им брои жертвите а отгоре на всичко само Индия не са "Освобождавали " пу , да не ги урочасам . Хайрлия да му е на това муле Лавров Индия

35

Аноним

преди 2 години

И всички русофили карате западни коли, защо ли нали Русия е велика

34

Г-н Курин

преди 2 години

Г-н Путин цяла Европа ,, Африка и всички видове Америки барабар със всички острови ви целят пълен разгром , фалит ,дефолт , погром и зад типично българското ми име застава дори целия български народ , и всички заедно ти казваме МАРШ ОТ УКРАЙНА , ЕВРОПА И ОТ ЦЕЛИЯ СВЯТ и си отивай в Циганистан и там си продавай тъпите оръжия , дишайте си газа и се поливайте с нефта , аз ще мина да ви ударя клечката

33

Анонимен

преди 2 години

Браво на Русия!

32

Star

преди 2 години

Така са го окъсали,че скоро може да ходят да се молят и на Арменския Поп.Между другото най-омразната нация на индийците е руската.Незнам защо,но е факт.

31

Анонимен

преди 2 години

Специалната военна операция на Русия ще продължи до пълното елиминиране на фашистите и нацистите в Украйна.............азовци, бандеровци, радикали от "Десен сектор" и други вредни елементи!!

30

Анонимен

преди 2 години

Индия щом се отказа да прави заедно с Русия изтребители 5 поколение смятайте... И Русия сега се хвали с цели 3 изтребителя от 5 поколение в движение... Толкова за руската мощ във военно отношение... 3 бройки... Сравнете със САЩ колко изтребителя от 5 поколение имат...

29

Анонимен

преди 2 години

Колко и да се опитват евроатлантическите лицемери да подклаждат постоянно конфликти, има признаци,че Лавров е станал гарант за трайно спокойствие между Китай,Индия и Пакистан!

28

Анонимен

преди 2 години

Тази новина от кога е, защото Лавров беше вчера там (30/3/2022) ?