50

Анонимен

преди 2 години

Нали Илиева много избързаха трябваше още 100 години да си стоят мерките, ако някой, те пита лично теб.Сега как ще те дават толкова често по медиите как ще тъпчеш мангизи трудна работа само с едни болни кофти много кофти работа.

49

Анонимен

преди 2 години

Бил ли си въобще един път в градския транспорт когато учениците отиват или се връщат от у-ще

48

Анонимен

преди 2 години

Хранилаката им свършва а и съд се задава, международен съд за тези, които посегнаха на човешите права с измислените приказки за вируси и т н, неща които винаги са съществували.Вируси е имало и пак ще има, но далаверата която стана е нечувана. Спряха плановите приеми, плановите операции и много народ си отиде, но не от вируса. Почти насилствени ваксинации със субстанции без сертификат и още много меко казано несправедливости спрямо хората цели 2 години.

47

Въпрос

преди 2 години

Да не свършва войната,че днес пак се активираха ковид плашилата, всички изпълзяха от дупките да съскат и плашат, да нямаме миг спокойствие и да зарадваме на пролетта

46

Анонимен

преди 2 години

Който искал да се предпази щял да носи маска!!! И като как ще стане това, когато маската предпазва околните, а не този, който носи маската?

45

Darth shadow

преди 2 години

имбицила от берн отново акъл дава, където не го искат, да си седи в гьола и да си трае..

44

Пурко

преди 2 години

с жартиерите е сериозно фрустриран, че вече няма да го дават по тиливизора

43

Край на лапаницата

преди 2 години

Д-р Илиев го е яд че свършва далаверата със добавките за първи линии, окопи, бункери, ръкопашни боеве и кръгова отбрана на нищоправците от разни щабове и комисии съветници и математици, освен тлъстите заплати и хонорари които взимат без да правят нищо !

42

Днес си направих

преди 2 години

първата за сезона разходка в парка.Дълга,продължителна,изтощителна и изморителна.Вдишвах и издишвах чистият въздух с пълни гърди.Радвах се на живота,чистотата,спокойствието и тишината,улавяйки със сетивата си,как природата се събужда за нов живот!Без МАСКА,без КАСКА,без телевизия или радио,от които нон-стоп Доктори със съмнителна квалификация или репутация ни обясняват,внушават или убеждават за ползите от маски,ваксини или аспирини!Без лудите руски военни с техните войни в мирно време!Ай СИКТИР!

41

Анонимен

преди 2 години

Малко време ли получавахте по още хилядарка всеки месец? А за ужасното ви поведение и липса на медицинска етика към пациенти 2 години нещо да кажете? А за липсата на лечение, което получавахме? Циници!

40

Анонимен

преди 2 години

А пък Д-р Илиев да избърза и да спре с безполезните си мнения и без това никой не го взема на сериозно .

39

Анонимен

преди 2 години

Зомбитата ако искат може и да спят с маски ! Край на тоя маскарад и съд !

38

aaa

преди 2 години

Човече, 2 години мерки, 2 години маски и вируса все още е тук и ще бъде тук още години. Измряха 35000 българи. До кога да продължаваме с мерките!? Като се изпразнят болниците се махат мерките, като се напълнят се засилват мерките. Това е. Който го е страх да си бие ваксина през 3 месеца, да си носи маската, да си седи вкъщи и тн. Ама който си има ваксина или го е изкарал за какво да я носи тая маска?

37

Анонимен

преди 2 години

Прав е човека, не виждате ли правят го пак без да си имат и идея само и само да ви се харесат, ще има последствия със сигурност.

36

Анонимен

преди 2 години

Тоя пудел да спре да се дере, тая игра с мерките приключи, айрйй збогом, беж да те няма.

35

Анонимен

преди 2 години

Мен повече ме интересува, кога ще има Нюрнберг 2 срещу всички здравни фaшисти от последните 2 години? КОГА?

34

Антиковидваксър

преди 2 години

За две години съм ползвал 3 маски /синичките, ефтинките/. Пера, сменям, ще си ги запазя, щото очевидно много пазят.

33

НеРазбрал

преди 2 години

Не се ли наядохте с пари, нещастници жалки ? Само се лакомите да взимате още и още. Свърши вече набедената пандемия, под-ли под-логи на краварите, не разбрахте ли ? Сега нека спекулантите с храните малко да се нагушат, до когато на народът не му писне , и ви избие.

32

Анонимен

преди 2 години

Какво ще ни обучавате. Ако имаше нужда и полза от маски, Господ щеше да ни даде. Не парцали някакви, а умно измислени. Без да съм прехвален специалист, да му кажа, че научни изследвания доказаха ефективността на прополиса и срещу ковида, да ползва прополис за предпазване, щом го е страх.

31

Анонимен

преди 2 години

Този по какво е експерт, а по какво се изказва :) Нека каже колко изследвания на ваксани са направили, какво са установили. Че полза няма от тях, всички разбрахме, но вредата от тях още не сме разбрали. Една новина няма за такива изследвания.