119

Анонимен

преди 2 години

Освобождението в самата Русия тепърва започва . Курилите Манджюрия Татарстан Ингушетия и мн. др.

118

Динев

преди 2 години

Давай смело....Нещо нещата се забавиха...Този евреин Зеленски хич не му пука за Украйна... На него му е платено достатъчно за воденето на тази пропаганда...Войната не е хубаво нещо но ?? за да се стигне до тука има доста гнили неща. Нашата пропаганда е - като чуете че укр. армия настъпва - ЗНАЧИ БЯГА ТА ПОДМЕТКИТЕ ИМ СВЕТЯТ...Путин имаш още *** за чистене !

117

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 113 за такива като теб които казват чуваното в обратно се инаричат слепи и глухи търси в инета янлекс новости да се просветиш със знание

116

Анонимен

преди 2 години

Царя-пабедитель що се крие из бункерите в Сибир? Страх го е да не му набият yшaнката до кръста ли?

115

Каква е разликата

преди 2 години

Разликата между руснаците и американците е, че американците не ги е грижа за чуждият живот, докато своят си го пазят с цената на всичко. Затова бомбардират наред без да ги е грижа за мирното население. Ракка в Сирия е само един от примерите на какво са способни. Там след тяхната бомбардировка не е останал камък върху камък. Ако Русия действаше така, Киев отдавна да е сравнен със земята

114

Анонимен

преди 2 години

елате в русия и виште как живейм както си живейхме и продължаваме.въпроса че путин много се грижи за народа дава възможномт на младите в разни области разни дейности путин е много умен и уважаван и обичан от народа си. запад го критикуват народа го защитава. за целият си живот такова нещо не съм видял в бг в бг само се критикува че премиера всички премиери са мафия които завладяват в всички атмосфери с корупция вбг

113

Ракка в Сирия 2018

преди 2 години

До Анонимен 109: Много си п'рост, да знаеш. Чети: По време на пика на боевете в края на август 2018, ООН излезе с изявление, критикуващо коалицията на САЩ за неприемливата цена, която цивилните на града плащат заради бомбардировките. Хуманитарна мисия на ООН, посетила града през април, заяви, че е шокирана от степента на разрушение, което надминава всичко, което сме виждали досега. Това са те "чудовища, убийци, садисти", американците, а не руснаците.

112

Анонимен

преди 2 години

Русия ще продължи "прочистването на Мариупол и освобождаването" на Донбас .......... а за парада на 9-ти май ще остане ли техника или ще ползват магарешки каручки :)

111

Пак по опорката?

преди 2 години

До Анонимен 111: "Представям си ако Русия мине Дунав и започне ,,прочистване и освобождаване на България''? Много елементарно. Донбас и Луганск осем години бяха обстрелвани от украинските националисти. Това не можеше да продължава до безкрайност.

110

Анонимен

преди 2 години

Русия ще продължи да се самоубива.

109

Анонимен

преди 2 години

На север Русия приключи. Войските избягаха в Беларус и Русия. Отблокирани са Харков и Чернигов. Пътят между двата града е грозна гледка - изгоряла военна техника и стотици трупове на руски войници.

108

Анонимен

преди 2 години

На всички е ясно кои са нацистите сега. Едно време немците поне не избиваха немски провинции като австрия, чехия, литва, латвия ,естония

107

Анонимен

преди 2 години

Представям си ако Русия мине Дунав и започе ,,прочистване и освобождаване на България''.Ще изколят полвината Български Род.

106

Анонимен

преди 2 години

Етническо прочистване

105

Анонимен

преди 2 години

На всички хора по света им стана ясно какви чудовища, убийци, садисти са руснаците. Къде са руските учени, писатели, поети, да вразумят чудовищата които ги управляват. Когато създавахте ужасните оръжия, даваха ли си сметка учените, физици и конструктори, че ще ги използват срещу братски народ

104

българин

преди 2 години

Баси, наистина в България има доста олигоффрени, които са зомбирани путинофили. В кой век живеете бе, говведа?

103

рубашка

преди 2 години

До 195. И аз това видях по Первий канал. Там всичките убийства и разрушения казват, че са на бандеровците.

102

Анонимен

преди 2 години

Това, което виждате, е дело на бандеровците.

101

до Антикомунист

преди 2 години

Няма да ти отговорят. Както и няма да ти отговорят на въпроса защо не карат Лади и Москвичи, защо нямат руска техника в домовете си. Защо не ходят в Русия нито да работят, нито на екскурзия. Защо комунистически тоталитарен Китай е втора иконимическа сила в света, като пргнозите са да изпревари САЩ след около 10 години, а икономиката на огромната, богата на всякакви природни ресурси Русия е сведена до бензиностанция (даже не и с ракети, като им виждаме "безаналоговите" оръжия).

100

Анонимен

преди 2 години

Все повече ме мъчи усещането, че Русия и запада са се договорили отдавна. Играят в един отбор, а ние се пенявим нещо си. Играят доброто и лошото хченге, а на нас ни промиват мозъците. Така се управлява стадо го ***.