34

Програмист

преди 2 години

До Анонимен 43 : Да, виждам че НЕ МИСЛИШ.

33

Анонимен

преди 2 години

Ние няма да се връщаме в офис защото отдавна нямаме. Шефът се отказа да не плаща наеми и консумативи, а и за нас е по изгодно, особено на тези които са от провинцията и плащат наеми. Оставаме така да работим от вкъщи и занапред.

32

Анонимен

преди 2 години

И да им плащат парно, чистачка, компютър, телефон, ток, вода? Да бе да, я да си плащат всичко дома, и без това нищо не ми изкарват, едвам свързвам за Малдивите, за джипарата и за нови джуки на смукача.

31

Пепи

преди 2 години

До Програмист гледай да не ми ти се падне някой *** 120 кила за жена . Че някой като ти обърка пратката и гледай кво става . А и не знаеш какво ми е образованието и с какво се занимавам . Ама ми е ясно че не си стъпвал в завод . Камо ли да пишеш софтуер за завод . Я сподели какви езици си използвал .

30

гошето

преди 2 години

У испания , всички дейности които не са на 100 процента натоварване към фирмата са изнесени . Всички тия с хоум офис - ще ви накарат да си плащате осигуровките сами . Тоест на граждански договор . Ако не искате - аре чао .

29

Пепи

преди 2 години

До Програмист Докато накрая не дойде и твоя ред - да ти пратят вместо жена и деца един голям робот и два малки .

28

Приключва

преди 2 години

Ще искат поне три дни присъствие. В които ще има контрол. После останалите два ще си вкъщи, а друг ще ходи на твоето място. Спестяват от офис площи. Всички наведнъж няма да целят да приютяват. Но само вкъщи скоро ще свърши.

27

Алекс

преди 2 години

Ще се върнат само тези,които желаят да са в офиса.Повечето компании няма да въведат принудително връщане,защото рискуват да си загубят служителите.

26

Анонимен

преди 2 години

"Някой ако успее да ми обясни тези с изнежената бяла кожичка какво вършат на компютър освен да цъкат по клавиатурата като секретарки, ще го призная." - кво да върша, вчера спах 5-6 часа е са се събудих от нощната дето свършва в 7, наспах се още в 6 сутринта. А кво върша ли? Нищо, освен, че вкарвам 4-5 бона в икономиката на България. Ти колко вкарваш в икономиката ни, ако не е тайна?

25

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 28 - Тоя "хибриден" режим не го разбирам. Според мене енякаква тънка лайнса, да наемат половин офис. Без малко да приема таква работа. Казаха "до 6 месеца дистанционно". Тозно говорихме за заплата и попитах "кога и как мога да позлвам 6-те си месеца". Планът беше, да се върна в България, но да продължавам да си гледам бизнес интересите, а това в София, просот нямаше как да стане. Те ми каа "миии еидн ден у офисааа, един ден у вас" ... Ужас!

24

Анонимен

преди 2 години

До пепино - Не знам защо толкова мразиш хората, които имат по-лесен живот от твоя. Те не са взели НИЩО от теб.

23

Анонимен

преди 2 години

При нас въведоха преди дни опция за 100 процента ремоут и след пандемията. Но работим в тясно специализирана сфера и мениджмънта ни угажда. За нискобюджетните аутсорсинг фирми от друга страна се говори за връщане в офиса или хибриден режим с поне 3 дни седмично на място.

22

Анонимен

преди 2 години

До 24 - 5 човека могат да произвеждат хляб за 10000. Работата е, че е сравнително лесно и почти всеки може да се научи. Земя много, техника мног и сравнително евтина, мрежи за дистрибуция колкото искаш. Конкуренцията е голяма и затова хляба струва по 1.5 ,а не по 15-20 лева. Ако искаш, нека се вънем в 17-ти век, че 80% от дохдотие на човке да са само за храна.

21

Работодател

преди 2 години

Украинските бежанци са свежа евтина работна ръка, това ще помогне на бизнеса да намали разходите за заплати и да увеличи печалбите си.

20

Анонимен

преди 2 години

Оказа се, че може и без офисни мишки. Онлайн хляб не се произвежда.

19

пепино

преди 2 години

Всяка втора кифла с домашен офис се чекне че нямало да се върне в офиса - ще се върне и то ще бъде първа писта . Като скръцнат инвеститорите - и всички жабета се умълчават .

18

Анонимен

преди 2 години

Да. Болните не са намалели драстично, но трябва да спрат субсидиите и т.н , затова е по-удобно всичко да отпадне.

17

Как така

преди 2 години

"1698 нови болни от коронавирус, починали са 18 души" - това е към 10 пъти по-зле от момевта, който ме пратиха вкъщи!

16

пепи

преди 2 години

До изнежен - я пробвай пак . Тия знания за тези дейности са научени в завода . Няма как да знаеш как да оптимизираш завода , ако не си бил там . Затова говоря . Знания се трупат в колектив . А не вкъщи като повиваш пелените . А фирмите искат знания . А не памперси .

15

Р0ботодатели

преди 2 години

Мечтайте си, повече на Тръстиката - Връщане няма, Затваряйте Плантациите!