66

Дедо Цецо

преди 2 години

Огладняха Бероне.

65

славянин

преди 2 години

Значи окрайна била житницата на европа ама кризата била световна! Тези в истерията си да храчат колкото се може повече Русия не могат да съберат две и две!

64

Анонимен

преди 2 години

Напротив - предизвикаха я тези, които наложиха мерки на Русия. Който не иска руска пшеница да плаща тройни цени другаде, ама после може да обвинява единствено себе си.

63

Лекар

преди 2 години

Руснаците имат много зърно за износ, ходете и товарете, какъв е проблема

62

Анонимен

преди 2 години

изкараха мечката от бърлогара сега се чудят как да я върнат не русия , а сащ създаде проблема какво търсиха до границите на русия нааакания памперс на деменциални старец ли

61

Анонимен

преди 2 години

сами си създадохте тази криза всичкр идва от сащ и нато англия помага а и ес не изостава а сега берете му грижата сами след дъжд качулка не требва.гладуваите със вашите санкции нали много се радвахте за наложените санкции че русия ще фалира

60

...

преди 2 години

Епа нормално това е втората отечествена война за руснаците! Те не, че са излизали някога от нея де! Все още денацифицират даже! Показаха им за няколко десетилетия какво е да имаш водка и бира че и кисели краставички по магазините и да не трябва да се редиш на опашка за тях и те ...! Абе ко може а се каже в русия винаги от зъдаването и е била царска държава! В дадени моменти е била и тоталитарна, както впрочем е сега! Да видим докъде ще стигнем обаче, че литнат ли ракетите ...!!!

59

Анонимен

преди 2 години

Според статията така твърди зам. държавния секретар на САЩ, а не ООН. Заглавието ви е фалшива новина.

58

Анонимен

преди 2 години

ООН е една от организациите, виновни за конфликта в Украйна. С нейното бездействие преди, а сега с откритото подкрепяне на страна, която е предизвикала заедно със САЩ и НАТО войната, участва в нагнетяването на несправедливостта в световен мащаб. Живеем в някаква лудост от лъжа и агресия. Старият ред се разпада, новият ще ни стовари голяма война, преди да се роди...

57

баба мара

преди 2 години

не е виновна русия а сащ те са в основата на тази воина подстрекават украинаизползват я за мюре а целта е русия и след това китаи сега кои ще сее сега искаторъжие утре ще искат храна

56

Анонимен

преди 2 години

хамериканците си създадоха бизнес възможност да си продават оръжията на украйна и на нас ... пък последствията са за украйна и пак за нас

55

Анонимен

преди 2 години

Спирайте с войната, стига сте събирали пари да купувате оръжие и да им пращате да се бият. Същата работа като с облъчването за ваксините ... но и тогава хората се усетиха в един момент!

54

Шаши

преди 2 години

Ай, значи затова се вдигат цените от 2 години. Как не сме разбрали че е заради Украйна.

53

М

преди 2 години

Та Украйна била голяма работа. Хранела света. Абе оляхте се с глупавите си писания. Ама то гузен негонен бяга трябва да се оправдаят всички американски лъжи и да станат истини.

52

Анонимен

преди 2 години

САЩ предизвикаха специалната военна операция на Русия в Украйна, която САЩ наричат война или инвазия, а продоволствената криза ще я има заради санкциите на англосаксонците срещу Русия.

51

Анонимен

преди 2 години

нали наказвате русия със санкциите.. Вие сами предизвиквате кризи! спрете неконтролираната истерия на санкциите. Защо продължавате да изпращате на украйна вашите оръжия? Русия ще приключи тази война която води украйна и САЩ там "в житницата на света" осем годинии

50

Алекс

преди 2 години

Русия може да донесе само глад,мизерия и бедност.Няма територия,която да е завладяна от Русия и да се е развила икономически.

49

Татул

преди 2 години

Вярно, вярно!

48

Татул

преди 2 години

Айде бе,ООН. От 8 години налагате всякакви икономически санкции на Русия за щяло и нещяло. Руснаците имат същото право, както американците да защитят националните си интереси. Само че, аз не съм видял руснаците да джиткат из Мексико, както краварите джиткат из цяла източна Европа, да не кажа цял свят. И ако не налагахте санкции, нямаше да има и криза. Сами си сложихте примката и си ритнахте столчето. Сега Русия ви виновна.

47

Българин

преди 2 години

Путин е политически труп - факт. Със сигурност може да се каже, че времето на Путин изтече. Санкциите ще са бавни и постепенни, но жестоки и неотменими във времето. Русия ще бъде задушена икономически и скоро ще стане страшно! Все повече ще затъват в едно голямо "украинско блато", което сами си изкопават. Путин и компания ще продължават да "съскат и хапят", но вече са пътници! Вече са пътници!