34

доц. Мангъров

преди 2 години

Активните случаи са 187 000 !!! Така са от нова година и хич не падат. Май натъкмистите, докато стъкмяваха починалите неваксинирани да са винаги ок. 90 %, забравиха че и тази графа трябва да се побутва. Пълни палячoвци от цирка. Срам и пoзор.

33

18 от Хрема

преди 2 години

18 умрели от корона хрема + порок на сърцето ллл :))))

32

До 35

преди 2 години

Какви присъди за здрави хора интересно? Аз моя ковид си го носех в джоба и не съм го разпространявал.

31

До 35

преди 2 години

Наистина трябва да има мерки за тия, дето разнасяха вируса.Най-вече за ония, дето излъгаха слабоумниците да си набият иглите и да щъкат смело и да заразяват.Някои от тях поумряха. даже, ама дадоха приноса си за намаляване на населението.

30

Шах

преди 2 години

Никой не се радва ! Всеки е излъган .

29

Анонимен

преди 2 години

Трябва да има присъди за хората, които не взимаха и не взимат мерки да не разпространяват коронавируса. Десетки хиляди хора в България умpяха заради тях.

28

Анонимен

преди 2 години

Над 70 хиляди починаха в повече за последните 17 месеца. Сваляйте маските та по-бързо да надскочим 100 хиляди.

27

До 29

преди 2 години

Говори от свое име. Аз нямам нищо общо с теб.

26

Анонимен

преди 2 години

Сега болниците малко ще живнат, че бяха на огромна загуба с тези мижави пари по пътеката за Ковид-19.

25

Анонимен

преди 2 години

Ще има присъди, ще бъдем свидетели на разобличаването на СЗО и всички звена по веригата.

24

Анонимен

преди 2 години

За две години имаме само 913 хиляди, които се водят оздравяли на хартия. Еще много хора има за заразяване.

23

Анонимен

преди 2 години

Рано е да сваляме маските.

22

Анонимен

преди 2 години

Само 4 от починалите 18 човека са ваксинирани и това при над 80% ваксинирани хора живеещи в България на възрастта на починалите.

21

Анонимен

преди 2 години

22 % от починалите са били ваксани, при 30 % ваксани в страната. Ползата от ваксините остана само в приказките, че я има.

20

И кой каза?

преди 2 години

МАСКИИИ ДОЛУУУ!!!

19

Анонимен

преди 2 години

До кога ще има още болни. За 2г. цялото население трябваше да го преболедува и да има някакъв имунитет за да спре цялото това нещо. Все пак населението ни е малко в сравнение с големите държави. Като махнат маските бъдете сигурни че ще увеличат броя заразени и може пак да ги върнат обратно. А и ако болниците не бяха търговски дружества дали бройката на заетите с ковид легла щеше да е такъв какъвто е сега?

18

22

преди 2 години

Абе как тия в интензивното са там заради парите и измамите, а приятелят ти е там, щото му е зле и наистина му трябва помощ. Нещо, нещо, шизофрения ли те мъчи?

17

Анонимен

преди 2 години

Ковид е биологично оръжие. Няма скоро да изчезне. С ваксини или не. Така че, носете си масчиците.

16

Анонимен

преди 2 години

Наивнико, сравняващ ни с Дания и Швеция по брой в интензивното... Ако няма хора в интензивното как мислиш българското търговско дружество болница ООД ще точи пари по пътеките? Тез герои и те искат да ядат, а напоследък се оядоха толкова, че за 1000 лв от леглото сутрин няма да станат. Жертвите са им нужни да си поддържат стандарта на живот. Ходи да ти бият втория бустер и стискай палци пулса ти да не удари 140 в минута, като на мой бустериран познат, който от седмица е в болница пътник.

15

Търчим за ваксина

преди 2 години

1698 НЕ СА новите "болни", а новите положителни, съмнително достоверни тестове. Ваксата вече е негодна, не се бодете. Да вярваш в казионната стъкмистика, че 37 хиляди са починали ОТ ковид, значи си *д**т. Починалите са починали от водещите си заболявания с положителен за ковид фалшив писиар тест. Пландемията се крепеше единствено на фалшивите тестове, с които изкарваха здрави хора болни. Закривай.