15

Анонимен

преди 2 години

Важно е промяна да има. Ееее нищо де, тя няма да засегне Кирчо и Кокорчо. Промяната е за вас

14

Анонимен

преди 2 години

Със санкциите винаги е така ... санкционираш Русия, моментално бъркаш в джоба на населението си ... Който не знае собствените си интереси - ще плаща. Ха със здраве - и пак назначете разни Кирчовци от Канада да ви бранят интересите ...

13

Анонимен

преди 2 години

Искаме си батя Бойкаа

12

МизеренБившПротестър

преди 2 години

Ех, къде си братко Череп, пак да ни раздаваш по 50 лева на ден, яйца, свински уши и домати безплатно. Бира и минерална вода и да си кибичим по цял ден в палатките и нищо да не правим. Свършихме си работата, свалихме Бойко Борисов и ни заряза на произвола на съдбата :-( А сега тройна мизерия и нямаме парици никакви. Погрижи се за нас, чичко Череп, дай да сваляме пак някой и да разправяме че е мафиот и крадец, а ти си честен бизнесмен

11

Анонимен

преди 2 години

E това е промяна. Браво на новите американски слуги. Продължаваме Подвяната

10

До Червената мафия

преди 2 години

За търговците всички подобни статии са манна небесна. Имайки предвид, че тяхната цел не е оборот, а печалба.

9

Анонимен

преди 2 години

Само бай чекмеджан старият строящ сикаджия може да спре инфлацията и галопиращите цени. Ако се върне на бяла kpaнта ,биндзина ще стане лев за пет литра,а тока без пари,както е сега за любимците му. Единствено той милее за народа . Хвала на такива способни държавници раждащи се веднъж на всеки един милиард години.

8

Анонимен

преди 2 години

кокошките са стресирани от войната в Украйна, което ще доведе до тройно поскъпване на яйцата по Великден.

7

Анонимен

преди 2 години

С тази статия днес.бг зове: Търговци, вдигайте цените, никой няма да ви държи сметка, офсете няма къде да идат, ще ви дават парите си!

6

Анонимен

преди 2 години

при Бойко ревахте, ама сега и реването е скъпо, нали?Като искахте промяна не се ли замислихте, че може и да е към по-зле?

5

Въй, Въй

преди 2 години

Шефът на НАТО бил отговарял нещо за ваксинации преди 15 год, после станал отговорник за зелените климатични промени, сега шеф на миролюбивата организация ОТАН. Нещо да ви просветва какво става? Да, излишни сте;) Плащай, плащай!

4

Анонимен

преди 2 години

ЕТО ТОВА НИ ДОНЕСОХА МАРИОНЕТНОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА ЧЕРЕПНАТА МАФИЯ- А КОЙ ГИ СЪЗДАДЕ И ИМ ПОДАРИ МИЛИОНИ МИЛИАРДИ И ВТОРО И ТРЕТО ЦИТИРАМ ХАЗИН СЪВЕТНИК НА ПУТИН- ГЛЕДАЙ РАЗГОВОР НА НОРА СТОИЧКОВА С МИХАИЛ ХАЗИН ОТ 2.12.2019 Г В ЮТУБ...БЪЛГАРИЯ СМАЗАНА ИКОНОМИЧЕСКИ А ГРАЖДАНИТЕ ПРИТИСНАТИ ОТ МИЗЕРИЯ И ПОСЛЕ В ЕВРАЗИЯ- А ОЛИГАРСИТЕ В ЛОШИЯТ ЗАПАД...

3

пияница мистик

преди 2 години

Точно така, всичко трябва да поскъпва :))) За да може 80 процентовите вярващи в чекмеджета да усетят на собствен гръб "промяната". Кирчо Ментето го интересува само МАкедония да влезе в ЕС и само с нея се занимава, Дамаджаната пък продължава да търси нещо срещу Борисов, а Асан Крадеца си върти схемите с банките и кражбите. Кой да назначи начело на БНБ, на коя близка фирма ББР да отпусне милиарден кредит и те така си върви държавата. И да не забравят дрогарете, че Боко е виновен за мизерията им :)

2

Анонимен

преди 2 години

Търговците ги вдигат нонстоп цените. Спекулата е в разгара си. Статии като тази допълнително насъскват спекулантите. В крайна сметка всеки ще си понесе вината.

1

Вие си ги избрахте

преди 2 години

Свалихте Борисов и сега ще берете плодовете на политическото си късогледство.