42

Хахаха

преди 2 години

"Естествено, че по-луксозните превозни средства ще бъдат най-вероятно обект на престъпно посегателство "Нищо по естествено от това няма.Браво за изказването.

41

Анонимен

преди 2 години

Какъв е този мъж-бежанец, как е преминал границата, интересно. Вместо да защитава родината си, тръгнал да наблюдава бг крадците на видеокамера и да се жалва пред цяла Бг, че и багажника си дори не опразнил. Като се ходи на хотел има платени паркинги за тази цел, ама пуста скръндза.

40

Анонимен

преди 2 години

Мъжете трябва да защитават родината си. Никакви бежанци не са, а дезертьори.

39

Анонимен

преди 2 години

Мъже с деца, по-малки от 3 години, или самотни родители не подлежат на мобилизация и могат да напуснат страната. Този човек с 10-месечно дете е имал право да напусне Украйна законно.

38

Турист

преди 2 години

От полицията обясняват, че това са единични случая, а криминалния контингент е под наблюдение. Щом се наблюдават значи са приятели, нямам думи-трагедия!

37

Сандо

преди 2 години

бизнеса процъфтява покрай украинците

36

Анонимен

преди 2 години

Как ще е естествено бе, старши?! нали сме в ЕС, къде другаде се краде всичко, което е без КАСКО, а ?! Айде дръжте си контенгента по-изкъсо, а не ми обяснявай кое било естествено.

35

f

преди 2 години

До До анонимен 14 Не че нещо, ама от вчера рублите да доста търсена валута:) към този момент, цената рублата е такава, каквато беше преди инвазията в Украйна...... Поглеждам, нито войната е свършила, нито санкциите са вдигнати....... има само една промяна..... газът се пазари с рубли :)

34

До анонимен 14

преди 2 години

И с какво ще дойдат руските собственици на апартаменти? Рублите ще стигнат ли за влака от Москва, понеже самальот нет? За една подруга питам.

33

Аналист

преди 2 години

Тва май наистина в Украйна са останали само бедняците да бранят родината. Ама то и в БГ ако стане война ще е същото, всички тарикати ще се изнижат за 0 време, а бал*ците ще обират куршумите

32

Бригадири

преди 2 години

Мигрантите от Афганистан ги поотказахме с Динко - свинската опашка, дето ги връзваше със свински опашки и ги "арестуваше" по границата. Гледам както е тръгнало украинците ще ги ги откажем с "бригадите" специализирани по кражба на луксозни автомобили .... :-( Макар че някои от "бригадите" дори не са нашенци ... :-(

31

Анонимен

преди 2 години

Те нали са в помощно състояние имот нужда от пари какви са тези ултра скъпи украински коли

30

Анонимен

преди 2 години

Естествено,че щели да са обект на посегателство....мизерния и миризлив ушев се опитва да мисли

29

Истината за БГ

преди 2 години

Чужд номер + липса на БГ застраховка + кола над 20 000 евро + България = кражба в рамките на седмица. Интересно е дали плащаме помощи на този "бежанец" с кола за 30 000 долара, които не се сражава за държавата си, а е дошъл на ваканция в БГ?

28

БГ СРЕДНА КЛАСА

преди 2 години

Ами на мен защо не ми откраднат колата , тя е 25 годишен дизелак дето едвам пали , все пак аз съм Българин и взимам по - малко пари от УКРАИНСКИ БЕЖАНЕЦ с кола за 200 бона !!!

27

Ивайло

преди 2 години

"единични случая" Само от моята фирма на двама украинци вече им изчезнаха колите. Сега ги държат в служебния паркинг...

26

Иван

преди 2 години

"и са взети всички мерки" - демек на никой не му пука.

25

Анонимен

преди 2 години

Богатите бандеровците избягаха с жиповете, простоватите нацисти останаха да правят факелно шествие с телата си.

24

Анонимен

преди 2 години

Всички високопроходими джипове с украинска регистрация да бъдат изпращани обратно като военна помощ.

23

9

преди 2 години

Във Варна е пълно с луксозни украински коли...Общо взето богаташите и мутрягите май май са си платили да напуснат Украйна..