61

Анонимен

преди 2 години

до анонимен 59 /;/ Не напирай толкоз да видиш очите на Kagupoв, щото който му е видял очите , вече е било твърде късно да поеме въздух ...

60

Браво!

преди 2 години

Путин пойди наматери !

59

нерусия

преди 2 години

До 60 Ние за бомбардировките на София знаем, а вие за бомбардироките на Варна? 14 октомври 1915 година остава една от най-черните дати в българската история. Руски кораби и самолети вероломно нападат Варна

58

Анонимен

преди 2 години

Очевидно във ВСУ имат нужда да освобождават напрежение

57

Защо забравяте???

преди 2 години

На 29 и 30 март 1944 над 600 британски и американскисамолети правят бомбен килим над София с над 6000 бомби. Над 4208 убити, починали от рани и безследно изчезнали и 4744 тежко ранени. Сринати само в София са 12 657 сгради, а разрушени в пъти повече. Хвърляни са детски играчки, които избухват в ръцете на децата! А нашите лакеи ПОСТРОИХА ПАМЕТНИК на американските летци!

56

Анонимен

преди 2 години

Рамазана Кидироф се е покрил от един месец,и никой не му е виждал очичките на брадатия шейтан.Дебнат го на всякъде.Ако се чуе,че се е скрил някъде откъдето няма да се покаже,300 000 мъже от противниците му ще се отправят на мига към Грозни,и ще стане ,,грозно''.

55

Зла свекърва

преди 2 години

Горките хора. Никой не очакваше тази агресия от страна на Русия. Дано Бог да ги запази и да оцелее, за да може отново да продължи с живота си. Долу Путин! Путин е Хитлер!

54

Анонимен

преди 2 години

Украинците имат проблем с възприятията. Те са дъщерен народ на руския и е нормалното да се съобразяват с причинноследствените връзки в историята. Глу постта е майката на всички смъртни грехове като по никакъв начин не оневинявам руснаците. Руснаците проспаха интервал от 30 години в последната история и не разбраха, че сме в 21 век.

53

Анонимен

преди 2 години

Жалък театър.

52

Анонимен

преди 2 години

Русия и Украйна да си оправят разногласията, кой крив, кой прав не е работа на българите, не ни намесвайте!!!

51

Анонимен

преди 2 години

Русия - убийци!Слава за Украйна

50

Анонимен

преди 2 години

На "солидарните" със знаменцата в жълто по колко им плащат, че се надпреварват да пускат безброй снимки в соц.мрежите, как били със знаменцето по бг улиците и колко прекрасно било и пак искали. Че и Кръпката им пял на уше. Ех, money, money, чак родното си знаме забравиха.

49

xoxo

преди 2 години

# 39Ама на кой му дреме въобще за нас?На украинците??Украйна и Русия си имат проблеми,да си се бият,да си преговарят.Всички ще пострадаме от тази война,чакайте като ударят рестрикциите.

48

Анонимен

преди 2 години

Е и? Страшни новини, няма що! Само двойкаджийте журналисти ли работят в днес-а та такива глупости се драскат.

47

No comment

преди 2 години

Иван Милев - убит и изгорен от нацистите (Азов) на 02.05.2014 г. в Одеса със съдействието на нарочно оттеглилата се за целта полиция. Председател на Запорожкото градско българско дружество. Получил наградата Човек на годината от Асоциацията на българите за многогодишна активна родолюбива дейност, за голям принос във възраждането и развитието на българските традиции и обичаи. НИЕ ПОМНИМ!!! Всичко е отразено в докладите на ООН по случая, вкл. и малтретирането на съдии, гледащи делата на убийците

46

Анонимен

преди 2 години

Рамзан Кадиров трябва да поеме руската армия с неговите главорезите

45

Анонимен

преди 2 години

е и?

44

Анонимен

преди 2 години

САЩ е големият агресор не Русия САЩ води войни от 40 гд срещи изтога взе им петрола богатствата САЩ трябва да се затрие от чувечеството Русия трябва да нападне САЩ с химическо оръжие и Германия също трябва да е изчистена от картата

43

БФГ

преди 2 години

Илиянчето в знак на солидарност и тя нарамва калашника и отива да се бие за Украйна,а Насето става президент и на БХГ

42

Анонимен

преди 2 години

Майка ѝ е на 83 години, а синът ѝ на 17 и всички имат нужда от нея! . . . . . . . . В този сайт запазването на лични данни не го бръснете за нищо! Дайте поне тя на колко години е, адрес нещо със снимка, че да има мегдан за злословие или поне съдебното обвинение да не мяука или всичко е такъв фейк, че това което сте написали е пълна глупост!