89

Анонимен

преди 2 години

Само на страхливци и анти-хора, могат да предупреждават с ядрени оръжия ежедневно!

88

Атанас Велмазов

преди 2 години

ПЪЛНА И КАТЕГОРИЧНА ПОДКРЕПА ЗА ГОСПОДИН ПУТИН И БРАТСКА РУСИЯ ! ОПЕРАЦИЯТА ТРЯБВА ДА ПРОДЪЛЖИ ДО ЕЛИМИНИРАНЕТО И НА ПОСЛЕДНИЯ УКРАИНСКИ НАЦИСТ !!! ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ Е С ВАС ГОСПОДИН ПУТИН ! БЪДЕТЕ ЗДРАВ И БЛАГОСЛОВЕН !

87

Аз

преди 2 години

*** като го гледам каква дистация спазва от доста време, значи яко се страхува за живота си. Той е луд, но не е самоубиец и ядрените му заплахи са само блъф. НАТО трябва да затвори небето над Украйна и да ги остави на партизанска война да му пукнат *** от бой. Със самолети стрелят ракети по жилищни и обществени сгради с цел масов хаос сред цивилните, който отнема от ресурса на ВСУ. Без този коз са гола вода и Украйна се превръща в една черна дупка, която поглъща руската армия.

86

моето мнение

преди 2 години

Запада има голям касмет с това, че начело на Русия е Путин, защото ако бях аз, то сега САЩ и Европа щяха да са ядрена пустиня и щяха да са в дълбока ядрена зима. А такива които мислят като мен има много в Русия и само един от тях да се добере до ядреното куфарче и ви е спукана работата. Всички ще идете при Бандера! В АДА!

85

Хаха

преди 2 години

Вие "нямахте намерения" и да нападате Украйна !

84

Хаха

преди 2 години

Тъй ли ?!

83

Иванов

преди 2 години

Това,което направихте в Украйна ДА ВИ СЕ ВЪРНЕ СТОКРАТНО !!! Песков,никой не обича такива агресори,разрушители,убийци, лъжци и завоеватели като вас ! Затваряйте си се там във вашта Велика Русия и не ни безпокойте !!! Не желаем да имаме нищо общо с вас !!!

82

запознат

преди 2 години

До според мен: Напълно вярно! Ще бъде голяма грешка ако Русия не се възползва от този шанс който ГОСПОД дава само един път!

81

според мен

преди 2 години

Ако Русия иска да унищожи САЩ чрез ядрен апокалипсис, то сега е момента! Такъв президент като Байдън САЩ никога не са имали и никога по вече няма да имат в бъдеще. САЩ няма да могат да отвърнат на едно нападение от страна на Русия, защото Байдън няма да може да си спомни кодовете за активиране на ядрените оръжия. Така ГОСПОД дава шанс на Русия да ликвидира САЩ без самата тя да пострада.

80

###

преди 2 години

Лошото е че бункерите ще спасят определени хора който трябва да са изкопани в планините. В една модерна държава има много заводи и атомни централи които ще до отровят света и хората в бункери ще си живеят там за следващте няколко века. Ейй забравих. Ако плясне една такава бомба в Анкара на хората във Варна ще им се изпари кожата заради бета радиацията която се отблъсква обратно от стратосферата към повърхността на земята и те изпича като в микровълнова. Аре със здраве и да си пиете йодните хап.

79

###

преди 2 години

Междувременно хората коментират за ядрени оръжия а те не са Атомна бомба или Термоядрена бомба. Ядрената бомба е в пъти по опасна от останалите. 5 изотопа + alpha, beta, gama лъчи + термоядрен удър от скоростта която набира от космоса + атомната реакция произвеждаща реакцията за запалването на специална пяна горяща с определена температура за реакцията на ядреният взрив. Яко а? Има видео на военните в Америка и Русия за действията на бомбите.

78

###

преди 2 години

Песков е 100 пъти по не нормален и опасен от Путин. И той ще го замества ако късия се гътне. Абсолютен самоубие е този. Сигурно е натрупал в гроба си злато за Валхала.

77

do 86

преди 2 години

До Анонименако изгониш американците от европа путин ще хвърли ядрени бомби в евопра веднага.

76

Анонимен

преди 2 години

Не, няма да сме единственото поколение, което е гледало ядрен взрив наживо - Японците ни водят с две обиколки.Ние можем да бъдем ПОСЛЕДНОТО поколение, видяло ядрената гъба наживо. Ако не изгоним американците от Европа, няма да е неочаквано.

75

що бе

преди 2 години

ползвайте си ги със здраве, ние не с еплашим от тях, един за всички всички за един, ако вие ги ползвате и ние ги ползваме какво толкова има страшно всичко свършва един ден

74

бря

преди 2 години

нямате намерение но имате желание май май

73

Анонимен

преди 2 години

Газ по антлатиците ,да ги открива отново Колумб

72

Анонимен

преди 2 години

Май англосаксонците не разбират предупреждението на Русия. Икономическата им война срещу Русия заплашва самото съществуване на Русия и Русия ще отговори по начина, за който предупреждава.

71

Русия е изостанала

преди 2 години

Не знам дали е вярно, но казват че единственият самолетоносач на Русия работел с дървени въглища, защото като плувал изпускал гъст черен дим

70

Анонимен

преди 2 години

След Втората световна война гледаме англосаксонския свят и подчинените им държави в Европа плюс подчинената им Япония срещу Русия. Все пак повече от половината свят не подкрепя англосаксонците. Против санкциите на англосаксонците срещу Русия са например Индия, Китай, Мексико, Бразилия, Аржентина, ЮАР, Турция и много други.