15

Анонимен

преди 2 години

Вече никой не вярва на фашистка Русия. Могат да обещават всичко и в 4 заранта да нахлуят в държавата ти и да те окупират.

14

ПроСоТо

преди 2 години

тия ще се разберат,нема къде да идат...От цялата "патаклама" ще има един "ВЪНШЕН" ефект:-Ще се отсее зърното от плявата...Ойропата и Русия ОТНОВО ще заработят заедно,защото само така могат да съществуват..И едните,и другите...НИЕ обаче ,заради свирепияси дивашкинапън да са праим на "Слуга номер едно",ще си останем "плявата"...И може да бъдете сигурни,че чорбаджиите ни няма да си мръднат пръста за нас..

13

Ми555

преди 2 години

Ако путин спре и когато спре СП1 - май ще има преосмисляне ?

12

Съдът

преди 2 години

...в Хага ще има мноооого работа!! Путин - при Милошевич!!! Скоро!

11

Обективно

преди 2 години

Не вярвам на путин!!! Блъфира якоооо!!! Както когато " само луди хора може да мислят, че ще нападнем УК!"

10

...

преди 2 години

"Не вярвайте на данайците..."Докато руските "миротворци" не напуснат окупираната територия,няма гаранции за край на войната и за съд в Хага...

9

Анонимен

преди 2 години

Руската армия се прибира в Русия за репетициите за парада на 9 май. Там пред руските зомбита да покаже колко е великая и могучая. Останалият свят я видя - дива варварска орда!

8

Ми555

преди 2 години

Преговори? Само ако Киев отстъпи от всичко!!!

7

ха ха

преди 2 години

Взела решение руската армия драстично да намали бойните действия в Киев и Чернигов. и ще вземе, защото се видя, че са гола вода и не напредваха изобщо. Сега преговорите са чудесно извинение. Да разкарват това злобно джудже-*** по-бързо от сцената, че тепърва и предстоят още драстични намалявания-на БВП, на заплати,стандарт на живот и все такива хубави намаления.Но, всеки народ си заслужава управниците. Тия там не искат да бъдат силно общество-нито сега, нито сега, нито преди 100 години.

6

Рублозона

преди 2 години

Путин ще си вземе своето, т.е. войната ще изпълни целите си, да се спре разширението на НАТО и ЕС на Изток. Идеята на Путин е точно тази, Украйна да си стане именно Окраина - буферна територия, която не позволява настъпление на НАТО на Изток. Проблема за Европа, обаче, тепърва предстои, защото тя трябва да плаща газа в рубли;))) Путин и загубите от войната ще си избие и от санкциите;))) Мислено е, в тази посока, явно, а и в Черно море, вода има за всички;)))

5

Геополитик

преди 2 години

Русия няма как да се откаже, трябва безусловна капитулация на Украйна. Просто спират да заредят с бомби и гориво, но най-важното е хората да могат да напуснат Украйна, страна без хора е територия.

4

Просто казвам

преди 2 години

Дали това не е краят на Путин? Може би са подготвили следващия по-голям ястреб, който да доведе войната "до победен край".

3

Анонимен

преди 2 години

До Напредък ".Дано санкциите останат за много дълго време." В това няма АБСОЛЮТНО НИКАКВО съмнение.

2

Анонимен

преди 2 години

Свършиха денгите. :))))

1

Напредък

преди 2 години

Руснаците ядат голям кютек на всички фронтове. Сега се опитват да излязат победители като казват, че са постигнали целите си в самообявилите се републики.Дано санкциите останат за много дълго време.