15

Анонимен

преди 2 години

За производство и после за рециклирането на батериите се отделят повече въглеродни емисии от колкото една стара кола ще отдели за цял живот!!! Не знам кое им е екологично на електричките

14

Софокъл

преди 2 години

По "Обмисляне" немаме равни!!!

13

Доктор Сър Пичук

преди 2 години

Веднъж след като Козлодуй спре работа следващата година заради липсата на рубли за уран страната минава на режим на тока и тогава всичките електрички отиват в голяма кофа защото те изобщо няма да може се зареждат.

12

Док

преди 2 години

До Къде е логиката?Логиката е в това, че времето не чака бедните и губещите. Ако бяхте по-прозорливи и предприемчиви до сега да бяхте направили нещо по въпроса. А не сега, при свършен факт да се оплаквате ама то това, то онова. Качвайте се на каруци или ходете пеша. Заслужавате си го.

11

Пълна

преди 2 години

фантазия без покритие...Планът за дигитализация и роботизация се провали...и електрическите автомобили са "бита карта"

10

Къде е логиката?

преди 2 години

Тоест държавата ще подпомага най богатите? Електрическите коли са над 100 хил. лв. Има и някакви по 40-50 хил. ама те не стават за нищо. Пробега им е само 200км. В България обикновен човек със работа на заплата не може да си купи електрическа кола. 95% от работещите в България не могат никаква нова кола да си купят. Единствено втората употреба е достъпна за българина и то нещо до 10 хил. Щото то не може да живееш и работиш само за да изплащаш една кола. При тия цени е невъзможно.

9

умря работата

преди 2 години

със електрическите автомобили. То нема ток за готвене, те електрички ще карат, само богатите ще имат колела, народа пеша и единици от елита ще имат коли на запад. В Русия всички ще карата коли, може да са лади, може да са китайски, но няма да карат колела и няма да студуват, в Русия ще има храна и топло в изобилие.

8

Анонимен

преди 2 години

Абе то пътища нямаме като хората за каруци, за ел. автомобили се мисли? Зимата свърши, а няма кой да измие светлоотразителите по пътищата ни. По Хемус нощно време от км 30 до София, цялата източна тангента, че и Южната дъга, маркировка и светлотразяване са равни на 0!

7

Анонимен

преди 2 години

Поредната глупост, най-бедната страна в Европа с електромобили. Кой ще си ги позволи, само богатите, та искате пак да давате пари на богатите. Този с 1000-2000 лв. заплата пак няма да си купи такава кола.

6

Добре де

преди 2 години

Ама за хибриди нищо не пише, те защо са по- лоши?

5

Анонимен

преди 2 години

До анонимен 4 Ползвай си електрички и си плащай сам масфара нямам против.

4

анонимен

преди 2 години

Българските русофили не обичат такива новини.

3

Анонимен

преди 2 години

Не стига, че ще товарят електропреносната мрежа и са много неефективни ще ги и дотираме, строхотно.

2

Анонимен

преди 2 години

Алоо, другари марксисти. Спрете да раздавате общите пари. Защо да даваме пари на богати хора, които могат да си позволят влвктромобил?!? От какъв зор?!?

1

Анонимен

преди 2 години

То няма евтин ток за изнеса и домакинствата, а тоя за ел. автомобили говори.