72

ха ха

преди 2 години

Ковида се превърна в сезонна хрема. Спрете се. Бракувайте всички маски и ваксини!

71

Този фашизъм трябва

преди 2 години

ДА СПРЕ! ИЗРОДИИИИ! ОСТАВКА!

70

Анонимен

преди 2 години

При явните недостатъци на Здравната система, по заслуга на която животът на пенсионерите и хората с нисък доход през последните години значително е съкратен, да се грижим за здравето на украинските граждани, е престъпление. Нищо не направиха БСП за правата болните и правото им на качествено и достъпно здравеопазване. Нищо освен голи приказки и защита на докторски интереси от др. Михайлов! Срам!

69

Lina

преди 2 години

Ох - аман вече.Днес едно, утре - друго. Да си поръчвам ли излишната маска, защото съм с чувствителна кожа и нося специално копринена.Такс или иначе не пазят нищо. Но така са станали задължителни,че докато бях на ет 3 в мола, където кловий на се качва съм стигнала БЕЗ маска до ет 1. Изпаднах в ужас, сякаш съм убила 3 човека и съм ограбила 157 магазина.Веднага започнах да я търся , да се маскиран, защото ще ме арестуват Новичкото нормално.

68

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 72Мен са ме гонили от магазин Декатлон понеже влязох без маска. Мерките ще отпаднат но аз няма да вляза в местата където са ме гонили като някой муха да пазарувам.

67

Беновска пипа

преди 2 години

В България дали нещо е пожелателно или задължително няма разлика. Затова сме на второ място по смъртност то ковид в света. Сами направихме така, че ковида да е два пъти по-смъртоносен у нас, отколкото в действителност е.

66

Анонимен

преди 2 години

Носенето на маски и досега си беше пожелателно при тази пълна липса на контрол още от началото на епидемията.

65

Анонимен

преди 2 години

Мина и времето на тази маскирана мода.От първи април се връщаме към нормалността.

64

Анонимен

преди 2 години

Със Закона за здравното осигуряване се предлага изрично да се уреди здравното осигуряване и медицинското обслужване на чужденците с предоставена временна закрила."По този повод : да ви ***

63

Дора

преди 2 години

Тези от СЗО са правили репетиция с пандемия от грип и масово ваксиниране, но не им се е получило, дори не забелязахме: "На 11 юни 2009 г. Световната здравна организация (СЗО) обяви пандемия, предизвикана от новия грипен вирус А(H1N1), наречена грипна пандемия (H1N1) 2009

62

Анонимен

преди 2 години

Абе къде се скриха тия от СЗО-ти че вече не дават кадри с тях по телевизиите плашейки световното население? Да не подготвят ново вирусче?

61

Анонимен

преди 2 години

няма да отменят нищо фашистите

60

Анонимен

преди 2 години

И сега и в обществените места ли маските ще са препоръчителни? В някой магазин или в болница могат да искат да си с маска, знам ли и ще трябва да ходиш с такава в джоба.

59

Анонимен

преди 2 години

Тази новина все едно съм я писал аз.Нищо не става ясно дори и за маските.Единственото,което разбирам е че все още няма финално становище , както обикновено...

58

кръг

преди 2 години

Утре да не излезе някой *** по някоя телевизия и пак да каже че маските остават като миналата седмица. Аз на тия не им вярвам до като не мине 1 април.

57

Анонимен

преди 2 години

Еее браво! Една хубава новина най-накрая!

56

ескимос

преди 2 години

Аз не искам да нося маска, но искам всички около мен да носят и да не ми кихат, кашлят и подсмърчат в лицето! И кво прайм ся???

55

Мангъров

преди 2 години

Много поздрави на всички дето си набиха по три игли отзад. И си мислиха че вече са здрави като бик, а всъщност са почти толкова умни !

54

Язе

преди 2 години

До Black MetalТака е. Че то и сега има повече с грип, отколкото с корона. А и кога с по 200 000 с грип сме носили задължително маски???

53

Поредното

преди 2 години

нарушение на Конституцията на България....Българите да си зададат въпроса Кой предава тях и България....на СЗО, защото този проект на закон е в изпълнение на ПАНДЕМИЧНОТО СПОРАЗУМЕНИЕ, за което ПРЕДАТЕЛИТЕ НА БЪЛГАРИЯ, не са ни информирали и не е обсъждано публично...България /правителството/ е подписало това споразумение....