56

Ко? Не!

преди 2 години

Айде почват да ни варят сега за Сърбия. Отдавна е фърлено око на тая територия за едно газопроводче. Не успяха да омачкат сърбите, когато разваляха Югославия. Сега ще има втори тур. Затова им трябваха Балканите в НАТО и ЕС. Ама се дърпат сърбите и сега ще ся използва повода Украйна. Затова ни грухат яко с войска и оръжие. България ще е в групата Украйна-2. Честито на заблудените.

55

Интересно

преди 2 години

ЕС седи и мисли. По едно време гледа - само седи!

54

Нищо ново

преди 2 години

На ЕС мисленето започва късно, когато го гони куче и при запек. Отдавна трябваше да ползваме каналите на Марс за доставка на газ и независимост от Русия.

53

Анонимен

преди 2 години

На всичко се намира решение. Путин така и не разбра че повече не може да ползва своя газ като оръжие срещу Запада. Войната която поведе със СП2 и Турски поток я губи. СП2 пропадна окончателно а Турски поток е пред спиране било поради технически или други причини. Искането за плащане в рубли е поредното безумие на Путин което ще слажи края на руския газ за ЕС.

52

Анонимен

преди 2 години

Сега, като няма да има газ, май пак аз ще трябва да топля невестите на русофобите....

51

Анонимен

преди 2 години

До Някой - що пак не си си пил хапчетата бе, Никой?

50

От извънземните ще..

преди 2 години

От извънземните ще ...

49

Анонимен

преди 2 години

Няма алтернатива на руския газ!

48

Анонимен

преди 2 години

До Ясно е!- А Китайската Компартия за отплата тайно купуват картинните шедьоври на Хънър Байдън за милиони парчето.

47

Оракул

преди 2 години

Да, да, разбира се че ще измислят, съветски газ.. нали вече е в рубли!!!

46

Ясно е!

преди 2 години

Алтернативата те вече са я измислили. Китайски solar панели, вятърни мелници и батерии. Които ще ги произвежда Китай чрез мръсен руски нефт и донбазки въклища и ще ги продава на ЕС. Който пък ще увеличи таксите на народите си и солени глоби, та и затвор, ако се опъват. Нарича се "Зелен Проект". И Герета Тунберг е рекламното му лице!

45

Оффф

преди 2 години

Газ няма! Катар не може да си изпълни заявките към САЩ. Азерите купуват от Русия, че да си оправят договорите с Турция. ГАЗ НЯМА! И не по 3000, по 30 000 долара да плащате, ГАЗ НЯМА! Остави отоплението - юрганче ще намерим. Газ няма за торове. Коричка хляб няма да има догодина!

44

Анонимен

преди 2 години

Икономиките ще са рухнали много преди изобщо да се е построил въпросният газопровод, който ще докарва недостатъчно газ на безумни цени. Зарежете ги тези глупости, даже украинците не са се отказали от руската газ.

43

Натовеца

преди 2 години

то това да не са нови полове да ги измислят ,поне това си могат западняците :)Германското правителсвто вече каза на швабите слагайте по два пуловера ,ако ви е студено,няма майтап !

42

Анонимен

преди 2 години

Отново чуваме единственно - ще ..., ще ..., ще ... и така нататък. Затова се казва - дума дупка не прави

41

Надървени въглища

преди 2 години

Винаги има алтернатива . Въпросът е в разходите . Ако няма проблеми с кинтите , може и от Австралия да си докарате газ .

40

Mind over matter

преди 2 години

Ще успее ли ЕС да измисли алтернатива на руския газ? .... Ами ако се НАПЪНЕ малко повече след като е хапнала една голяма паница боб , може и да произведе нещо.... газообразно . Мислене му е майката .

39

Анонимен

преди 2 години

Кризата ще я получим не заради войната в Украйна а заради санкциите на фамилия байДън и всички 0ткачалки в Европейския парламент

38

Алтернативно

преди 2 години

Алтернативите са ясни - ВЕИ, т.е., велосипеди, магарешки каручки, отопление на ***, осветление с романтични лоени свещи.

37

Анонимен

преди 2 години

Европейския парламент е само продажници продадоха Европа на американците и то за нищо за народа а за политиците европейски някоя и друга пачка