79

Fallschirmspringer

преди 2 години

"стреснали спящата им дъщеря и четирите котки,"" Звучи водевилно ,като откъс от списание за *** на манджа домакини с минимални когнитивни възможности.Все пак добре ,че руснаците на са изяли четирите котки,но това може да се случи в следващото интервю

78

Атанас Велмазов

преди 2 години

ПЪЛНА И КАТЕГОРИЧНА ПОДКРЕПА ЗА ГОСПОДИН ПУТИН И БРАТСКА РУСИЯ ! ОПЕРАЦИЯТА ТРЯБВА ДА ПРОДЪЛЖИ ДО ЕЛИМИНИРАНЕТО И НА ПОСЛЕДНИЯ УКРАИНСКИ НАЦИСТ !!! ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ Е С ВАС ГОСПОДИН ПУТИН ! БЪДЕТЕ ЗДРАВ И БЛАГОСЛОВЕН !

77

Долни Гадни

преди 2 години

Руски навлеци !

76

Анонимен

преди 2 години

"Руснаците отвличат журналисти в Украйна, молят ги да разпространяват пропагандата им" --------- ------------ ---------- Айде бе! Значи - ОТВЛИЧАТ ги, за да ги МОЛЯТ. Прочетох дебиллното заглавие и спрях дотам. С такива медийни напъни като този, пропаганда на руснаците не им трябва.

75

Анонимен

преди 2 години

И за теб ще дойдат и за още много други фашисти!

74

Анонимен

преди 2 години

Баси, имам чувството, че чета комюнике от втората световна война за някой окупиран от хитлеристите град.

73

империя на злото

преди 2 години

Деййба и зомбиранитв ви путинофили деййба, а как решихте, че е поръчкова бе, олигоффрени долни. Ама заслужавате да дойдат и тук тези сибирски гаддове и да наеват жените и дъщерите ви, за да разберете какви иззроди са.

72

Анонимен

преди 2 години

Гнусните въшливи *** ще създават нов ред в окупираните територии - от съветски тип. Колко познато и затова, хората, които са вкусили от истинската свобода, са готови да умрат, но не и да им сътрудничат.

71

Анонимен

преди 2 години

Благодаря на екипа, че ни давате свежа информация за Окрайна...Потресен съм много, ужас... Имате ли някаква информация какво се случва със стреснатите 4 котки?Силно ли са оплашени?

70

антилибералист

преди 2 години

Статия директно спусната от Козяк без редакторска намеса. Свобода на пресата -0. Демокрация - 0. Слугинаж пред Козяк е всичко, което показвате! Отвлечена и после помолена хахахах

69

Анонимен

преди 2 години

"...молят ги да разпространяват пропагандата им... Някои биват измъчвани"===Молят ги? Що за журналистка е това? Отвличане, измъчване, но ги молели? Нело, няма ли да се вземеш в ръце най-после?

68

Анонимен

преди 2 години

Стига поръчкови статии , повръща ми се от вас журналистите

67

Iwo

преди 2 години

Дано паричките от продажбата на душиците ви си заслужават.Ще дойде ден, когато тези небивалици ще се наказват, дано един ден журналистическата престъпност бива наказвана !

66

ЛДНР

преди 2 години

Статията е написана от страдащ от синдрома на Дънинг-Крюгер или от отвлечен от нацистите от "Азов" джендай-демократопитек...Под дъното сте псевдожурналя. Мариупол до дни ще е денацифицирана, Окраина бавно и сигурно е демилитаризирана, милиони искат присъединяване към Русия, рублата се превръща в световна валута, ЕС и ФАЩ въоръжават нацистите....за мир, абсолютни античовеци, а Вие лу.мпе.ни ще плащате сметката...Окраина умря, да живее Новорусия...

65

Анонимен

преди 2 години

Бахаха, първо ги отвличат - това ясно, ама за другото - първо ги молят и после ги измъчват, или първо го измъчват и после ги молят?

64

kiko

преди 2 години

Защо продължавате да публикувате глупости.Има токовая други новини,а вие за една откровена манипулация токова място.Пишете за Мариупол.Киев,Донбас.

63

Анонимен

преди 2 години

протеста е на 6-ти от 12 пред НС!!

62

Анонимен

преди 2 години

журналята ви е малко отвличането!!

61

Сатир

преди 2 години

Извънземните отвлекли руснаци и украинки, стимулирали го орално и днес имаме смесена раса без ясното дали е съпруг едно, съпруг две или просто е учасвала в кадаиф?

60

Анонимен

преди 2 години

О, ужас. Предложили й работа, тя отказала и си отишла вкъщи. Леле каква репресия, леле какъв тормоз! Поне да бяха дошли да я заплашат, да й счупят прозорците, а те никакви ги няма - ей това си е истинска га-дост - чакаш репресии, а те не идват. Най-тежко е очакването. Айде, братя руснаци, вземете се в ръце - поне минете под прозореца й и извикайте нещо обидно, да се успокои жената, че репресията най-после е налице.