49

Ильо Войвода

преди 2 години

Този е толкова грозен,че спокойно можем да сложим снимката му на кутия с бомбони.Да не прекаляват децата със сладкото...

48

Иво

преди 2 години

Сърбия е една от-най хубавите и СПОКОЙНИ страни, в които съм бил. Слънчево и безметежно! Сръбкините ги харесвам също много, много топли и особено приятелски настроени хора са! Малко ми е смешен езикът им, но е съвсем нормално, такъв е. Нямам нито едно лошо впечатление от тези хора до момента, освен, че едни от малкото, които показаха балансирано и разумно поведение в екстрена ситуация! Не е за първи път! Плювайте сега, да видим колко можете! Фактите са си факти!

47

Алекс

преди 2 години

Стабилността на Балканите зависи от слугата на Путин.Бурен смях в залата.Путин ви е хванал за ушите и поставил в поза партер.Сърбетата най-добре да не се обаждат,че стават още по-жалки.

46

ВЪПРОС

преди 2 години

Това е добър знак - СМР ще ни се махне от главата .

45

dmx

преди 2 години

Самодоволен, смешен балкански политик. И защо избираме хора с такива физиономии? В държавите ни има далеч по-нормани хора

44

бай Ламби

преди 2 години

Еми щом мислиш тъй Сашкооо....сметай колко много народ не ви аресва вас сърбите тогава.

43

Анонимен

преди 2 години

Щял да управлява някои си и нещо си на тия ако им размениш обувките не могат да се обуят и да си вържат връзките,тои не може дистанционното на телевизора да управлява и да управлява кола щял да управлява някого,първо хората трябва да ти кажат и да те изберът да ри дадът доверие за да ги управляват демократично чрез гласуване,те тези хора си мислят,че светът се върти около тях и са център на внимание като го гледам и този е от путинистите.

42

Анонимен

преди 2 години

Тои едно кафе нема кои да изпие с този тои щял да управлява държава.

41

Анонимен

преди 2 години

Може приятелю да си вземеш една каруца да си я управляваш,едва ли някои ще иска да работи с тебе и да сключва сделки каму ли да го управляваш,дори няма кои да се здрависа с тебе,може да си вземеш 20 овце и да си ги управляваш или няколко коня и да си ги управляваш,за първи път те виждаме не те познаваме и неискаме повече да те виждаме,българия е суверенна независима държава както и всички държави на балканите,управляваи си своята държава.

40

Д-р. Гигълс

преди 2 години

Сега на миролюбци ли го играят , когато им бият господарите а иначе го раздаваха ербап . Поведение на ***

39

rty

преди 2 години

То пък кой се е влюбил в Сърбия!

38

Анонимен

преди 2 години

Тоз е пуделът на лилиПутин - мънинко рошаво лилипутинче. Като мънинката Сърбия. Ламтяхте за чужди земи, ама оня горе гледа. Накрая ви взеха сърцето - Косово - т.нар. Стара Сърбия. И моренце няма. Ама като няма риба и ракът е риба - ще си плажувате на Дунава.

37

IQ 3.14

преди 2 години

а може би има съвсем основателна причина. едните живеят още в сссере а другите в титостан. и отбират само от србосек и джавелин

36

Анонимен

преди 2 години

Нека и президента им и премиера им да го кажат, да разпратят дипломатически остри ноти до списъка с неприятелските държави на Кремъл, да си приемат декларации в парламента в този дух. То така половинчато и утре да обясняват, че изказвал лично мнение не върви.

35

ха ха

преди 2 години

Оф, аман от комплексари на Балканите. Сега пък от Сърбия зависело слънцето, водата и хляба и пробутване на Велика Сърбия.....Айде, няма нужда.....Не че тук си нямаме подобни елементи, които също си въозбазяват, че България е титан и ....България на 3 морета. Ха-ха.

34

КрумСтрашни

преди 2 години

Сърбия и може би Македония останаха единствените подръжници на Пурин в Европа,Аз питам не е ли време друг да започне да командва какво ще се случва със славяните,мисля,че времето на Русия изтече,а дойде това на истинския господар на славяните БЪЛГАРИТЕ!!!

33

Спокойно

преди 2 години

Русия ще ви харижи с лека ръка след като се споразумее със САЩ за Украйна. Никакъв фактор няма да сте. А това как ще съществува Сърбия, ще се реши от САЩ, Турция и Русия. Турция е стратегически партньор на Албания и Косово. Реално могат да дадат република Сръбска на Сърбия и те да забравят за Косово и да я признаят. Северна Македония могат да я решат със зони на влияние. За съжаление слаба България, ще получи един среден, защото хем сме със САЩ, хем сме против САЩ. Е никой не обича двойните игри

32

Болни мозъци

преди 2 години

Да така е! Двата най-големи шовинистки народа са Сърбия и Русия... и единствените, които разпалват войни в Европа след втората световна.

31

Анонимен

преди 2 години

Тоя сега сръбският Копейкин ли е?Всички обичат Русия и Сърбия,но мразят политиката на Путин и това няма нищо общо.Защо меша плескавиците с доматите тоя?Нищо общо нямат!

30

Митко Павлов

преди 2 години

За Съжаление реалността е такава, че за Южните Балкани стабилността зависи от отношенията на Гърция и Турция, а относно Западните Балкани Единствено и Само от Шиптърите....онези мафиоти, ако тръгнат пак за Велика Албания...Ни Косово, ни Северна Македония, да даже части от Сърбия ще заминат...