43

Анонимен

преди 2 години

Путин няма изгода да трови Абрамович. Щом украинците отричат значи ТЕ крият нещо.Това е микровълново лъчение,което поразява нервната система и после лесно може да му се въздейства.Не е отрова.Всички тестове ще са отрицателни.Ако е дълго въздействието ще изкука като Байдън и компания,които се бяха втурнали оръжие да дават.

42

Анонимен

преди 2 години

То се вижда кой е гузния и се крие от страх на 12 метрова маса, айде нема нужда а иначе успех с инвестициите в рубли, с тях ще можете да си вземете от новата Лада дето са и орязани половината екстри поради липса на съответните модули.

41

а

преди 2 години

А бе болни мозъци тя Русия фалира те за рублата се загрижили

40

Анонимен

преди 2 години

Ква обсесия викате, дреме му на Путин, какво ви е мнението. Не го мислете руснаците, ние и запада да му мислим, без газ.

39

ох, аман...

преди 2 години

Умеров и Подоляк от украинските преговарящи призоваха да не се вярва на "жълти новини" и "конспиративни теории" относно т.нар. отравяне. Това са техни цитати. Самите нарочени за отровени опровергават лъжите на Белингкат! Обаче някои "журналисти" продължават да се правят на ударени. И пак ни се пробутват глупостите за Скрипал и за изветрелия заради мъглата новичок, който убийците-*** хвърляли из парка, па поръсили и хотелската си стая... Как е възможна подобна мисирщина и тъпотия?!

38

ФЕД

преди 2 години

Очаква се до 1 месец - 1 Рубла да струва 200 Долара .Спасявайте се .

37

Анонимен

преди 2 години

Поредната глупост....

36

Анонимен

преди 2 години

47 в сащ е така да. Даже пиха белина. Масово се стрелят.

35

Анонимен

преди 2 години

Това е трета статия,която чета в Dnes.bg на тази тема.Първо беше,че са ги отровили.После писаха,че от Киев на украинците нищо им нямало.Сега пък вече било факт как са отровени и Путин е виновен.Последно?!Това не е сериозно!Накрая ще спра да ви чета!!!

34

Анонимен

преди 2 години

ха ха , Русия пасти да яде пред Испания цялата история на Испания и управлението и е всъщност употреба и развитието на отровите пред вековете.

33

Анонимен

преди 2 години

43 в днес бг лъгането и троленето по коментари е точно твоя практика както и сам да си пишеш титли и звания които никога не си бил и няма да бъдеш.

32

до 41

преди 2 години

така е, Долара се Срина спрямо Рублата, която се върна на Нивата си от 2008, т.е. от преди Финансовата Криза края на 2008, началото на 2009. Брюксел, голям ке го яде!!

31

Анонимен

преди 2 години

В престъпния свят, отравяне, куршум в главата, катастрофа и ред други убийства са стандартна практика.

30

анонимен келеш

преди 2 години

В страните от бившия соц лагер ГДР,Полша,Унгария,Румъния,Албания,България,Чехия,Словакия като чуят хората за Русия им се повръща:)Никой не иска да има нещо общо с Путин и Русия:)Всички доброволно се присъединиха в НАТО и ЕС:)Една Македония и тя мило и драго дава да се спаси от Руските комунисти:)Пиша с факти,а не тука като тролчиките русофилчета къде говорят от името на НАРОДА:)

29

ВЪПРОС

преди 2 години

Интересна Новина - Домувчииски е в САЩ ?Дали е Избягал от ЕС Прокуратурата ?Този отрови много Деца с Лекарства .

28

Анонимен

преди 2 години

35 просто лъжеш като разпран. То самото заглавие и статия са лъжи камо ли коментарът ти. Вас ви пускат да тролите имате опорки. Някои даже не крият с никовете си че са партийни. То само като видиш солар пауър и ти става ясно зелен дб прокопиев и волтаиците му.жалки сте.

27

Сержант

преди 2 години

В Русия трепането по този начин е нещо нормално и стандартно съдейки по исторята на отровителите.

26

Анонимен

преди 2 години

35 просто лъжеш като разпран. То самото заглавие и статия са шъжи камо ли комнарът ти. Вас ви пускат да тролите имате опорки. Някои даже не крият сниковете си че са партийни. То само като видиш солар пауър и ти става ясно зелен дб прокопиев и волтаиците му.жалки сте.

25

ЕС е Капут

преди 2 години

Днес Рублата на Най-Високото си Ниво от 2008 година насам, т.е. на 15 годишен рекорд - ама тая Новина някак липсва у Купените Медии! какво Стана, нали Русия - Фалираше?!

24

Анонимен

преди 2 години

Отровен значи умрел. Умрел! А разни обриви, сълзи, лющене на кожата може да са от лош xepoин. Но ония ако решат да отровят някой, едва ли ще се шегуват с обриви.