63

Анонимен

преди 2 години

Нали вече ви беше казано, че е натровен от чернобилски шоколад, произведен във фабриката за чоколадови изделия, собственост на един от предишните президенти на Украйна, именуван Потрошенко.

62

Анонимен

преди 2 години

Когато джуджетата загубят контрол от ярост, прибягват към подобни прояви. Това е характерно за посткомунистическите общества, оглавявани от бивши държавни бандити.

61

Анонимен

преди 2 години

Кво отравяне бре?Днеска си седи на преговорите даже на бае

60

Съветски демокрад

преди 2 години

Чел съм вашата книга на английски. Бестселър в шпионажа. Такова предателство не е било извършвано от времето на фараоновите династии до наши дни и може би няма да се повтори. Хвала на вашата журналистическа смелост. След вашата прекрасна журналистическа творба КаГеБетата се разпаднаха и преименуваха. Почивайте в Мир - заслужили сте почивката си в Рая. Смърт за джуджетата и опело с велики държавни балалайки.

59

ПРЕГОВОРИТЕ

преди 2 години

ПОРАЖЕНИЕ. На лицата им е изписано. Започна за здраве и свърши за мир.

58

ттт

преди 2 години

От 1 мес. гледам и слушам по ТВ разни "ЕН-телектуалци"-политолози,социолози,и др. "лози",които твърд тон говорят за ставащото с Русия и Укр.И си задавам въпроса:Господа,нормални ли сте?Омразата ви по всичко руско ,ви е озверила.Нима ние от малка Б-я,можем да правим анализ на Русия,и да и даваме напътствия?Но от 30 г. обществото ни се възпитава в про-западна насока.И какъв е резултата?30% от населението замина на запад,но сачистачи,копачи,шофьори,стоителни работници и пр.Но плюят Русия.Защо?

57

Анонимен

преди 2 години

4-та статия на темата ще има ли или да си пускам филм?

56

Помнещ

преди 2 години

До " СТРАНДЖАТА"! Така е! Отървахме се завинаги,от бившият Комунист и бивше борче с бухалка,от времето на " прехода" мутренските времена др Борисов!-:)) Веднъж,да те подкрепя в глупостите ти тук с години!-:)))

55

Анонимен

преди 2 години

Първи започнаха украинците с отровата, ама как ще го кажете. Юлия Тимошенко, ако не си спомняте.

54

Анонимен

преди 2 години

Колкото повече Украйна оттича в канализацията, толкова повече помия се излива. Всикко е гола пропаганда и съшито с бели конци. Като Скрипалската история с дръжката на външната врата, намерени шишенца някъде си в парка, след две седмици, с "космонавтите" и щъкащите наоколо граждани. С "вероятно е" "може би" англичаните спретнаха грандиозен дипломатически скандал и събраха коалицията Антирусия, която днес обяви икономическа, а съвсем скоро ще започне и гореща война с Русия; Това е за отровата!

53

Анонимен

преди 2 години

Новичък може и да има.Всмисъл онзи наистина си го отровиха,но сега е нещо друго и Киев го крие.Онези двамата явно са били близко до Абрамович,когато са се опитвали да му въздействат.Първо бяха отровени пък сега отричат.Значи има гнило.Абрамович не отрича и пак отиде днес на преговори като е на страната на Путин.С това се въздейства така че все едно си пиян,а ако си пиян или на наркотици става двоен ефект.Може затова все наркомани да използват да им играят главната роля.

52

10987

преди 2 години

Ей тия руснаци, Сринаха Мариупол до основи, не могат един да отровят 10 години вече! Че Байдън ни предупреди, щели да пускат новичок. Тоя старичок може да ни се пусне, да го помилваме по бялото д... Ще ме направят ман...аз дето съм антидж.....ра. Ама кво ми дреме, бяло ду...пухено. От един път Дж...р не се става.

51

Анонимен

преди 2 години

Я ми обяснете какъв е смисълът за Русия от такова отравяне. Няма ли да спрете с глупостите?

50

до 54

преди 2 години

Само ако си в русия , там след един месец с долари и евро няма да има какво да си купиш само за тоалетна хартия ще стават , но в България и ЕС всичко ще можеш да си купиш.От друга страна на нас рубли няма да ни трябват ,няма какво да си купим с тях освен евтина газ, торовете май вече няма да се внасят така че само газ ще остане.Но тези неща с много голяма инфлация ще може да ги купуваме с долари.

49

УСПОКОЙТЕ СЕ

преди 2 години

РУСИЯ ИМА ПРАВО НА КАПИТУЛАЦИЯ!

48

Василий Митрохин

преди 2 години

Аз бях архивист на КГБ. В продължение на 40 години стенографирах архива на малки листчета и го изнасях, за да съхраня информацията и я предам на Западните Централи. Шест дуралуминиеви контейнера, скрити в моята вила бяха изнесени като подарък на британската MI6. Умрях от старост в Англия в защитено отвсякъде и непрестъпно имение. Прочетете моята книга The Sword and the Shields, за да ви измие червените гурели от очите.

47

Натовеца

преди 2 години

а каква е тазио обсесия ба западната пропаганда че Русия използва отрови ????Целият театър с новичока се оказа поредната хибридна психологическа война на цру ,няма никви новичоци нищо!

46

Време е

преди 2 години

пак за някоя Демонстрация на Яка Ракета като Кинджал! трябва да има бързо раздвижване!! а ЕС има 2 дена да си набави Рубли...

45

анонимен келеш

преди 2 години

Слава на Господ,че ние тук в България овреме се откачихме от тази червена комунистическа напаст наречена Русия ин вече сме в НАТО:)По този начин е такива тетки като Митрофанова могат само да джафкат безпомощно и да пускат в сайта на Рууското посолство клипчета с разни ракети и бомби:):)Скоро в България идват още НАТОВСКИ войници:)

44

Анонимен

преди 2 години

Един па се отровИ с развалена наденица, щот я Яде сурова. Викам му че смърди и лепи, а тоя я сгъна като див. Венци от Асеновград, кофражисче.