15

гъзолизец славний

преди 2 години

То е ясно че Вучич и д.уп.ето ще си предложи ако трябва

14

Алтав гербер

преди 2 години

Руснаците разхождат украинците като настинала кобила от място на място.Само и само да протакат.Печелят време следваща среща Никарагуа и Венецуела.

13

Анонимен

преди 2 години

"А сега сирийци са готови да се бият в Украйна на страната на Путин! Ердоган също се пише приятел на Путин, нищо че е от НАТО.Сърбия е просто неутрална. Като Китай." - Е щото Америка цъфнала и вързала в Силия използваха Ал Каида, а сега лансират нео-нацистка идеология в Украйна. Със съюзници като наште врагове не ни трябват.

12

анализатор

преди 2 години

До: номер 6 Не съм съвсем съгласен с твоето мнение. Ако трябва да търсим най-верния приятел на фашистка Русия, както се изразяваш, по моето скромно мнение това е Башар Ал Асад - сирийският диктатор и световен терорист. Асад са семейство потомствени терористи. Баща му, Хафез също е бил терорист и е укривал други терористи. А сега сирийци са готови да се бият в Украйна на страната на Путин! Ердоган също се пише приятел на Путин, нищо че е от НАТО.Сърбия е просто неутрална. Като Китай.

11

Mopcku_

преди 2 години

Вучич ще излезне по-голям Путйонист от самите руснаци бе :)

10

Анонимен

преди 2 години

"А Киро ще предложи да организираме гей парад" - Херо Мустафа е тази дето има думата, а парада вече го организирахме оня ден имаше Васко Кръпката и пяха пред испанци, италианци и украинци - "шляп, шляп, педа.ите, водно колело" слушах ги от царската градинка бяха пълен смях.

9

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Преговорите не могат да бъдат в София,тъй-като България не е независима държава. Ние сме под еврейско робство и Американска окупация. Преговори,ако въобще има смисъл от такива,трябва да са в Независима Свободна Държава,каквато е Братска Сърбия.

8

Анонимен

преди 2 години

По време на война си личи кои могат без САЩ и са с достатъчно умели политици та да могат да защитят националния си интерес без да изпадат в сляп расизъм - Сърбия, Турция, Китай, Беларус, Индия, Сирия, Иран, Северна Корея. 90% от останалите държави са завладяни от по 30 вида ***.

7

Ангел

преди 2 години

И тея ловят риба в мътна вода. Кадърните държави извличат геополитически ползи ,дори Северна Корея размества пластовете а ние като абсолютни *** седим в ъгъла , там където ни е мястото за съжаление !

6

гг

преди 2 години

Абре Вучич, кой те бръсне тебе за нещо, избра грешната страна на конфликта и народа ти ще те изрита като ***.

5

Анонимен

преди 2 години

Най- верният приятел на фашискта Русия предлага преговори на своя територия.Все едно Мусолини да предложи в Рим преговори между фашистка Германия и евреите.

4

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Категорично съгласен съм със Вучич. Преговорите трябва да бъдат в Братска Сърбия,а не в ислямска Турция.Обичам Белград!

3

Анонимен

преди 2 години

А би трябвало тези преговори да са в София.

2

Анонимен

преди 2 години

Съдът в Хага е най-доброто място за....преговори

1

Анонимен

преди 2 години

Прави впечатление, че явно от страх джуджето все иска преговорите да са на превзет от него терен, първо Беларус, сега Турция после какво следва - Унгария или България?