40

До сандо

преди 2 години

Пише се " ще спрАт", а не ще спрЪт! С прът или без прЪт - все някога ще ги спрАт!

39

Стамат

преди 2 години

Западен печат!!Малиии,щом е западен всичко е истина,така ли?Я пуснете нещо от западния печат,за стачките в Мадрид заради цената на горивата.Нещо от Израел,нещо от Йемен?Със западния печат си бръша само Д-то.

38

Цъ

преди 2 години

ПРЕДИ 15 АПРИЛ И ДО 9 МАЙ СПОРАЗУМЕНИЕ НЯМА ДА ИМА. ПУТИН ЧАКА ЗАПАДНИТЕ СТРАНИ ДА ПОЧНАТ ДА ПЛАЩАТ В РУБЛИ ЗА ГАЗА. ТЕ ОТКАЗАХА. СЛЕДВА СПИРАНЕ НА СП1. И СРИВ НА ЗАПАДНИЯ СВЯТ. ДАНО НЕ ПОЗНАЯ!

37

Сандо

преди 2 години

Рашките може би ще спрът като стигнат до полската граница ... ама може и да не спрът

36

r3v0lv3r

преди 2 години

До АнонименГледай Мариопол преди войната, хора навсякъде, които не вярват, че Русия ще атакува. Сега е град в Руини след обстррела на руснаците, самите руснаците пускат клипчета показващи стрелба от град и танкове, които гърмят по сградите.

35

///

преди 2 години

До: номер 33 Даже на Хитлер повече би могло да се вярва отколкото на Путин бих казал. Хитлер поне е имал куража да обяви официално война на СССР, а Йозеф Гьобелс даже призовава за "тотална война".За разлика от германските нацисти, руският нацист в Кремъл говори само за "военна операция".

34

Анонимен

преди 2 години

До Cartman1912 тека е с твоята главичка не разбира къде злото и доброто е малко празничка

33

Анонимен

преди 2 години

какво се случи със европеиските инф.слувжби които бяха в мариопол защо не предават техните новини да чуем истината от тях къде и как са убити и изнасилините жени и момичета и погребани от азов или на вас не ви трябва истината вие забравихте че истината винаги тържествува бг народ не знае истината както и европа

32

Роза

преди 2 години

Молете се преговорите да бъдат успешни и да се сложи край на безсмислените жертви.От войните не печели никой,само богаташите.Богатите стават по-богати,а бедните-още по-бедни.

31

Киро

преди 2 години

Спете спокойно хора урките са унищожили 90% от руснаците Рова е изевления на наркомана Остават още малко у ще излезе от мишата думка това недоразумение Когато нее натъпкан с наркотик моли за помощ акато го вземе превзема целия свят ПЪЛЕН БЕЗУМНИК

30

То ясно! гадове!

преди 2 години

урки зомбитата - целта им е максимално да унищожат всичко по украинските земи та максимално да забаваят Русия със възстановяването на щетите. Идеята е да се ангажира Русия за да не може да помага на Китай в предстоящия сблъсък на титаните.

29

димна завеса

преди 2 години

Досега като имаше преговори - руснаците спираха - запада: били слаби, Сега руснаците не спират - запада: било трик. НЕМА разбирателство със запада! Бой до дупка!

28

...

преди 2 години

Епа да вярваш на путин е все едно да вярваш на хитлер! Такова в положението!

27

Анонимен

преди 2 години

Хутин катуп!

26

ПОЛКОВНИК до j 30

преди 2 години

Подобни издевателства се упражняват върху проруското население от 8 години. Това е цената която трябва да се плати. Руснаците дори и да си позволят клане на пленени Украински войски със сигурност никой няма да го разбере.Трябва да са много глупави за да направят клипове както Укрите които с действията си губят подкрепа .

25

j

преди 2 години

До ПОЛКОВНИК до j 26 След тези видеа не знам как ще озаптят руските войници да не направят нещо аналогично. От днес има друго видео в украинските телеграм канали, как украинците вадят руски свещенник от руска църква в украйна и го линчуват......

24

Cartman1912

преди 2 години

Русофилите гледат какво правят любимите им изверги и веднага започват да го приписват на украинците. Западните медии били пълни с пропаганда. На "Запад" можеш да се информираш от хиляди източници. Включително руски телевизии. В Русия има само гласът на Кремъл и всичко друго е забранено.Руснаците били освободители, но населението бяга от ттях. Защо? Били пазели цивилните, но те цивилните на всякъъде разказват за руските зверства. Как така?

23

Бай Гроздан

преди 2 години

Ох милите,Путин ще се опита да навре долара там където слънце не огрява,а що се отнася до логистиката да си спомнят как Т-34 прекосяваха квантуанската армия в Манджурия през август 1945 с 250-500 км на ден при добив на петрол чак от Баку,както и че в момента са вкарали 136 000 от 1 130 000 и най-важното не ги смятат за японци или немци.Лошото е,че липсата на мир води до нови и нови жертви и икономическа стагнация.

22

ПОЛКОВНИК до j 26

преди 2 години

Гледах отвратителните клипове ,въпреки всичко невярвам Руснаците да се отнесът по този начин с техните военно пленници .Дори напратив , лекуват ги и се грижат за тях. Това са един народ и ако Русия търси одобрение от народа ще се отнесе благородно с пленниците. Това не важи за азовците.Те ще бъдат изклани на място !

21

j

преди 2 години

До ПОЛКОВНИК След видеата на украинците, които се появиха вчера, как подхождат към руските военно пленници - счупени крака, как ги прострелват и ги оставят да умират от кръвозагуба, си мисля че украинската групировка в Донбас не я чака нищо добро