13

Анонимен

преди 2 години

Докато са в Руски ръце опастност няма?

12

@@@

преди 2 години

Да се включа и аз малко в дискусията, споделям от личен опит....IT съм , но в провинцията, както му викате, да кажем софтуерен + хардуерен съпорт в голямо предприятие , заплата около 2 К.Преди година правих ремонт в апартамента, самостоятелно каквото мога , за сложните работи майстори.Отне ми за 2 стаи + баня точно 6 месеца, кухнята още е ъндър контрукшън.Ако не беше големия ми син малко да ми помага,още щях да се мотам.Имам вила 70 кв. от 15 години, там ремонтите текат и има още.Това е истината

11

Евро-либераст

преди 2 години

Защо не се говори европейски държави в Центъра на Европа и на Еропския Союз дета са много ядрени централи и складове Франция, Германия като има земетресения и природни бедствия ЗАЩО НИТО ЕДИН ЕВРО.ЛИБЕРАСТ не КВИИЧИ И НЕ КРЯЯКААА за ОПАСНОСТ ???

10

noFreeman

преди 2 години

каква опасност бе... ами по голямата в Запорожие, защо не говориш за нея, тя е по-близо... ти само за тази ли знаеш... ама тя е до Беларус... стига с тия кухи страшилки... ако стане нещо бандеровците ще го направят като за последно в този си живот..

9

Човешка ценност

преди 2 години

Аз кога ще живея смислен и хубав живот?Някои хора искат аз да нямам жена, деца, приятели, кариера и като цяло хубав живот!Тези хора явно са вампири демони и т.н., смисъл не са стойностни хора!Заради тях България и българската нация са поробени !Каква е оправията, аз не трябва ли да съм уреден в рая на живота, за да се променя?!

8

Анонимен

преди 2 години

Кога тези умници ще кажат, че в Америка има ядрени централи, които работят с руско гориво?! Така наречената диверсификация е абсолютна глупост, която урежда печалби на определени кръгове, за сметка на населението. Всичко е измама и лъжа!

7

Новинарски гювеч 1/2

преди 2 години

Рецепта част1: Две новини за Путин - полуфабрикат от CNN. Едната дали е луд, втората колко е бгат. Насипвате направо с правописните грешки! Две новини Какво мислят САЩ. Добявате ги заедно със обидите на Байден - за по -пикантен привкус. Втората е за това колко лошо се водят военните действия (със есенцията е че щатите могат да убият всички по-успешно!)Гарнирате със завления на Зелански - баласт но за цвят! За обем давате и коментарите на наши и чужди експерти - да се излагат ама кой ти гледа!

6

Новинарски гювеч 2/2

преди 2 години

Рецепта част2: Нашите *** издават вече звуци прегладнели! Отгоре ръсите хайли - лайкли ъбсурдни разсъждения за руските горива, за руската икономика, руските олигарси, абе за всичко руско! За подправка туряте Чернобил, радиация и химични и биологични оръжия. Плейтвате това върху драматизъм със подправени кадри от хуманитарнта катастрофа. И готво! Консумирайте с отвращение! А, много важно! - повтаряте всеки ден до пълна липса на мозъчна дейност!

5

Бяс се притеснил!

преди 2 години

Втори ден а не се спрягат думите Чернобил и радиация! като нещата станат сериозни по темата - тогава е пълна тишина, а така се диша по-леко.

4

Анонимен

преди 2 години

Поне да беше станал голям доктор.

3

Анонимен

преди 2 години

Викайте Цв. Цв. Да ви обясни за таралежа и стига с тия глупости.

2

Анонимен

преди 2 години

Въпросният проф. Касчиев всъщност е проф. д-р Касчиев => неистински. Ако беше истински професор щеше да е проф. д.т.н. Касчиев. За да е професор малък доктор явно е минал по партийна линия.

1

ИВАНОВА

преди 2 години

Ако живеем на принципа "щом вие така -и ние така",далече няма да стигнем!