36

Анонимен

преди 2 години

Повече от 5 лв.за 30 яйца не давам. Ако са по скъпи да си ги ядат.

35

Анонимен

преди 2 години

От родното производство печелят само посредниците.

34

Пп

преди 2 години

Всичко поскьпва - продьлжаваме поскьпването , промяната е в ход

33

Влади

преди 2 години

Ако не бяха евтините покски яйца преди, сега нашите щяха да са по левче. Някой като каже "българско" - месо, яйце, зеленчук и пр., било по-вкусно. Беше преди 30 години при бабс, на село. Сега сортовете и видовете са унифицирани в ЕС, а нашите хитряги ги хранят със същите смески и лекарства но умножени по 2 - да растат по-бързо. Дали е безвредно?

32

Анонимен

преди 2 години

Както е тръгнало, корекомските яйца ще станат по-евтини от кокошите.

31

Бай Шиле

преди 2 години

Какво ще стане, ако НЕ празнувам? Ще ми е добре със спестена пара и жесток свиреп удар по търговци и магазини, когато хората престанат да купуват и престанат да празнуват.

30

Без-празников Тарик

преди 2 години

Много хитър и умен съм никога не пазарувам по време на празници. Не празнувам и не ходя на почивки лятото. Много пари натрупах и спестих докато другите празнуват и обедняват аз съм си добре. Аз ги цакам другите, а не те мене.

29

баба мара

преди 2 години

и как да разберем кое е бълг месо и кое е полско със салмонела в магазинитеповтарят като папа-га-ли че месото е българско прясно обилно напоенос лампите от витрината

28

Непокист Напуков

преди 2 години

Я па няма да ям никакви яйца за Велик Ден и така ще ги прецакам търговците.

27

1-n

преди 2 години

Ден година храни, а след Великден яйцата ще си ги ядат по магазини и птицеферми, дрането е трудно на вече свалена кожа от гърба на потребителя

26

Пич

преди 2 години

Ееее, щом е така, тогава цената трябва да се качи на минимум 5лв. на яйце :)

25

.cpp

преди 2 години

Е,нищо ново.Сега и тези ли да жалим?Дали са на "загуба" или не,дали заради украйна или не,дали заради щама "камбоджа" или не, все тая, яйцата щяха да поскъпнат

24

Анонимен

преди 2 години

Не останаха ли от миналата година. Тези дето ги внесохме от Полша.

23

Анонимен

преди 2 години

Имаме луксозна вила близо до Драгоман. Съседи- ИТ спецове, архитекти, лекари. Вилна зона. Абе тотален кеф и почти постоянно сме тук и работим дистанционно. Яйца- от 21 до 35 стотинки на пазара- домашни. Мляко купуваме от крави, пасящи на 500м от вилата ни (екологично чист район). Правим сами сирене, кисело мляко. Прясното мляко е 1.20 литъра. Има 2 био ферми за сирене и кашкавал- страхотни. От пазара не купувам- не стават. Е няма такъв кеф! Не бях живял на село преди, от София съм.

22

балък

преди 2 години

като наближи празник, медиите се включват веднага в играта, подготвяики психически почвата у целукупния избирател, а после "бизнесмените" ги кле цат и всички са доволни

21

рашкОФ

преди 2 години

има информация че отново младежите от ГЕРБ са виновни .

20

Честит Великден.

преди 2 години

Яжте свинско, не яжте яйца. Сметнете си цената на килограм свинско сещу килограм яйца. Като нищо свинското ще да ви излезне по-евтино. Всеки великден и яйцата и агнешкото поскъпват и все има драма. Печалбари само се чудят как да вкиснат празника на хората.

19

Абе

преди 2 години

В Украйна ли е войната или в България. Чета оня ден цените на основните храни в Украйна, както и на дизела. Ами те по-евтини от тук. Вчера гледам олио в Сърбия на 3 и нещо наши лева. Е с тая война май само нашите вечно ненаяли се производители се оправдават.

18

просто кирчу

преди 2 години

сериозно ?! не може да бъде .

17

Анонимен

преди 2 години

Не само птицевъдите губят търпение! След 31.03. , когато падне мораториумът за тока и парното и народът ще изгуби търпение!