64

Русофили предатели

преди 2 години

Русофилите са предатели на България, правят опити да я превърнат в съветска губерния. Русофилите са старите *** които лелеят по отминалото "величие" на СССР, затова се опитват да върнат назад колелото на историята, обаче ние младите българи няма да ви позволим да ни превърнете в съветски крепостни селяци. *** още ли не разбрахте че Русия не е това което беше. Днешна Русия е върла империалистическа империя която се управлява от развратен капиталистически елит който цели да пороби Земята

63

Тюрма за путенофилия

преди 2 години

Време е ДС да се размърда и да организира хайка за русофилски ***. На България и трябва нов Стамболов да избеси предателите русофили.

62

Русофилията е болест

преди 2 години

Време е русофилията да бъде включена в списъка на психичните болести. Dnes. bg е русофилска медия. Трие коментари срещу Путин. Същевременно Dnes.bg дава трибуна на русофилски *** за да пръскат отровна русофилска пропаганда.

61

Анонимен

преди 2 години

Dnes.bg. обслужва интересите на Путин като дава трибуна на русофилски *** за да пръскат отровна русофилска пеопаганда

60

Путин капут

преди 2 години

Украйна е гробницата на Путин

59

Анонимен

преди 2 години

. . . предаде БТА като се позова на ДПА. . . . Пак преписано без собствен принос на безгръбначните

58

Пореден епизод

преди 2 години

на вълнуващата Зеленоидната психо-драма " Плява Окрайна!", редовно излъчвана по босфор тв, каналджъ тв и нова-мисир тв! Гледайте и повторенията по "диета фемини" и "блейди тиви"... Не пропускайте и рекламите на "нашия спонсор" и в никакъв случай не сменяйте канала, защото най-интересното предстои!

57

Анонимен

преди 2 години

До един *** по долу. Гогол е украинец а ти си недорасляк. Хрупаш моркови зеле.

56

Анонимен

преди 2 години

Предполагам ме бандеровци ще пуснат и химическо оръжие. За да има основание за затягане или намесване на Европа.

55

Анонимен

преди 2 години

Тоя на снимката е истинския престъпник. Колко трябва да си *** да водиш ужасяваща антируска политика на границата на Русия и да бомбардираш собствените си жители в Донбас 8 год. Щатите направиха голям удар - жертваха дебилните украинци и вкараха стария си враг във война. Машала на дементния старец.

54

До 58

преди 2 години

Омразата на изнасилената Украйна ще е во веки веков! Без никакво съмнение!

53

Анонимен

преди 2 години

"Бах мааму аз смятах че американците определят играта и налагат санкции, а той Зеленски управлява света" __________________________________________________ Зе-клоунът отново призова за по-строги санкции срещу Русия и заяви, че до такова затягане на санкциите ще се стигне само ако Русия използва химическо оръжие. "Просто нямам думи". "Чакаме химическо оръжие".

52

Анонимен

преди 2 години

Щом СВО е изравняване със земята на всичко украинско и пълно унищожаване на мъжкото население над 18 години, какво говори факта за намерените в мазета на сгради в Мариупол тела със следи от изтезания? На кожата на убитите са изрязани неонацистки символи и свастика, съобщава генерал-полковник Мизинцев. Вие знаете ли подробности по тези зверства на бендеро-нацистите от "Азов" или това е руска пропаганда?

51

Анонимен

преди 2 години

Аууу,много лоши новини за евроатлантическата секта.Мариопул е на 99% разчистен.Т.нар.контраофанзива към Херсон е завършила катастрофално за укрофашагите.В Николаев също ядат здрав пердах.Некакви главатари на Азов тръгнали да бяга с хеликоптер,който обаче се натресал на малка ракетка във въздуха.За има няма 1 час 18 прословути Байрактари дали фира.Три украински Су-та незнално откъде излетели паднали като круши.А "убитият" руски генерал вчера си пие водката в Мариопул заедно с Кадиров.

50

Анонимен

преди 2 години

До 999Примерът ви е много трогателен, ама не пасва на случая.Това е същото, като да гледаш как всеки ден те бомбандират, децата ти умират и нищо не прави никой, а ти си безсилен. И единственото което чакаш е гроба и глада. Задръжте си омразата и си живейте с нея.

49

Преводач

преди 2 години

Демилитаризация и денацификация = изравняване със земята на всичко украинско и пълно унищожаване на мъжкото население над 18 години. Децата и жените - аут в чужбина. Минимизиране на Украйна до 1/4 максимум. Светът не е виждал досега подобно унищожение, освен в германските концлагери! И това предизвиква гордост, щастие и опиянение в руските души!!! Браво!

48

Анонимен

преди 2 години

Листна зелена въшка е полазила Украина

47

999

преди 2 години

Руските тр.олллове се радват, но не осъзнават, че след това Русия ще се свързва само с гнус и отвращение. Това е като да изнасссилваш жена, която не те иска, но ти разполагаш със сила и ресурси. А отстрани има едни хора, които гледат и цъкат - и това им е " помощта". Гнусссс! Деволюция на човека!

46

Анонимен

преди 2 години

Днес ще изгоря гнигите на Гогол, Пушкин, Достоевски в знак на протест срещу руската окупация. Трябва да се забрани всичко руско, да им се отнемат апартаментите и бизнеса. В който магазин пишат Руска салата да се затваря, всичкото желязо, газ, и нафта от русия да се изхвърли от българия и европа

45

Анонимен

преди 2 години

Абе верно ли някъв убит руски генерал се оказал на друг фронт жив и здрав