141

Анонимен

преди 2 години

Русия трябва да се на цепи поне на 50 щата.

140

тя

преди 2 години

Русия е велика и няма да се церемони , трепе рят гащите на милиардерите !

139

Рашата

преди 2 години

Плашат гаргите. Нищо не става от тази иначе огромна на територия държава.Единственото хубаво нещо, е че този път България е от правилната страна на барикадата. Бъдещето е на Запад. Дори децата на руските сатрапи се намират в Западни държави. България само в ЕС и НАТО. Иначе ще се върнем обратно в Каменната ера!

138

Доналд Тръмп:

преди 2 години

Доналд Тръмп пред Fox News:"И той казва ( Байдън ) че те са ядрена сила ( Русия ) , но ние сме по-голяма ядрена сила от Русия. Аз възстанових нашите ядрени способности по такъв начин, че никой някога не си е помислял това за възможно. 2.5 трилиона долара в нашата армия. Когато Аз бях президент заварих 45-50 годишни ядрени оръжия, които никой не знаеше дали работят. Сега имаме чисто нови такива, които са с огромна мощ, но се моля ва Бог никога да не ги използваме, защото това ще е трагедия!!!

137

Ха-ха

преди 2 години

Искат цената на газа да е в долари, пък да се плаща в рубли! Ако им предложат и цената на газта да е в рубли, веднага ще откажат!

136

Анонимен

преди 2 години

Русия стига е плашила, защото каквото може тя го може и запада.Смъртта не е ничие бъдеще.

135

Песов

преди 2 години

Досега ползвахме само полоний и новичок, сега разширяваме доктрината в случай, че не можем да се справим с демонстрантите със старите изпитани методи.

134

Анонимен

преди 2 години

Русия освен да заплашва ,да дрънка с оръжие друго не може.Империя на злото,това е тази държава и колкото по далече от нея,толкова по добре.

133

ЧАПАЕВ

преди 2 години

ПЪРВО РАША ДА СЕ РАЗПАДНЕ, ПОСЛЕ ДА СИ ПРАВЯТ НОВ СССР! САМО БЕЗ ГРАЖДАНСКА ВОЙНА И ДА СЕ САМОИЗБИВАТ. КАКТО СТАНА В ЮГОСЛАВИЯ, АМА САЩ НЯМА КАК ДА ГИ ПОДГОТВИ ЗА ВЛИЗАНЕ В НАТО, КАТО СТАНА СЪС СЪРБИТЕ.

132

Анонимен

преди 2 години

Нека наистина Русия да използва ядрено оръжие срещу НАТО и САЩ. Пък каквото ще да става. Така злото ще бъде изтрито от лицето на земята. И без това Западна Европа и САЩ бавно убиват България-нищо не ни остана. Само туризъм, проституция, слугинаж и т.н.След това ще ни вземат и територията. Така, че по-добре и тях да ги няма.

131

Анонимен

преди 2 години

Струва ми се ,че от русия ще остане само московското княжество както вървят нещата ,без да използват ядрени оръжия.

130

Говори БоНбата

преди 2 години

Използвайте ядрено оръжие и да приключваме. Дано нещо изтрещи и България, за да изчезнат вси русофили, путинофили, американофили и други чужди ***. Жалкото е за българофилите, но те са видимо в липса и е време да зачезваме.

129

Шаши

преди 2 години

Непрекъснато се говори за ядрен удар. Обработката започна леко и постепенно се усилва. Какви ли са тайните съглашения? И възможно ли е ракетите да полетят първо от Запад, а да се обвинят руснаците?

128

Анонимен

преди 2 години

Заплаха за съществуването на Русия има единствено от управляващите на Русия , но тия руски алкохолици няма да го разберат ...

127

SS = ZZ

преди 2 години

Явно на Путин и кликата му им пари под краката! Тепърва предстоят масово недоволство от страна на руснаците в големите градове, останали без работа, без продоволствия, без да могат да си обслужват заемите от банки и огромната инфлация, която го очаква! За тия от провинцията ще е по леко, защото те са свикнали на мизерия!

126

Анонимен

преди 2 години

Най-голямата грешка на САЩ е, че не направи масква радиационно блато 1945-48г., когато само те имаха ядрено оръжие. Трябваше да заличат империята на злото СССР още тогава. Много беди щяха да бъдат спестени на света, включително и на нас.

125

ZZ

преди 2 години

Русия трябва да се разцепи поне на 5-6 държави!

124

Пешо

преди 2 години

много ми харесва как Дмитрий Песков на всяка снимка е с айфон, ама иначе е против америка :D сладур

123

Reagan

преди 2 години

До Реалист: За да разтопят всеки, който се ОПИТА да ползва ядрено оръжие срещу тях. Казвам опита, защото е почти сигурно, че ПРО ще го спре, но въпреки това прошка няма да има - за назидание на останалите. М/у другото Хирошима и Нагасаки и Япония след тях требва да показва на путлерой какво я чака Русия при този курс.

122

Рейгън

преди 2 години

До Анонимен 131: Те кагебугите ако имаха мозък, Русия нямаше да е на тоя хал!