22

10987

преди 2 години

Между другото, човек има същите симптоми като описаните горе, дори 2-3 месеца да се застои в годината. Те минават само за 2 до 3 седмици, след започване на умна тренировка и спазване на някакъв хранителен режим. Не се заблуждавайте, тия симптоми не са от Ковид, те просто са съществували винаги. Когато обаче нетреениран човек почне да се застоява още повече, се стига до измамната реалност, че е по-зле, отколкото трябва да бъде. Но това не е така. Движение му е майката.

21

10987

преди 2 години

Значи,,,това е фейк. Отварят държавата, почваме да спортуваме и забравяме за всичко. Качихме 30 кила и нагоре за 2 години, как няма да имаме оплаквания?

20

В.

преди 2 години

След сертификата с ваксините съседа 2 пъти го намираме да се търкаля на тротоара. Кръвната захар пада пада

19

Анонимен

преди 2 години

В България 6 пъти по-малък е дела на заразилите се сред ваксинираните в сравнение с ваксинираните и 23 пъти по-малък е дела на починалите.

18

Анонимен

преди 2 години

Вярно е това за оплаквания след преболедуване. Всичките ми познати, които оживяха след преболедуване, все още имат проблеми, а някои се заразиха още през 2020 година.

17

Анонимен

преди 2 години

При мен в работата трима изкараха Ковид-19 през март 2021, после всички се ваксинираха и никой повече не се зарази за една година време.

16

От Берлин

преди 2 години

До 15 Анонимен Моите,, боцнати" колеги от 6 месеца редовно са болни, и Корина караха.... Тъй като сме малко, се вижда, кой с какво се разболява! Аз карах Омикрончо 3 дни, и сега съм в суперформа- 4 седмици след ВирусО! За тази седмица вече има двама писани пак позитивни..... :()

15

Анонимен

преди 2 години

Не са само 20% с оплаквания. Всички преболедували имат здравословни проблеми. Това, че не са са оплаквали не означава, че са здрави.

14

Анонимен

преди 2 години

Не познавам ваксиниран, който да се е заразил

13

Преболедувал

преди 2 години

Аз не познавам ваксиниран, непреболедувал..

12

Анонимен

преди 2 години

Честито на неваксинираните, ако още не сте хванали някаква нова за вас болест или да се е обострила стара таква, то имайте търпение скоро ще стане, няма да ви подмине. Емиииии вие сте си виновни

11

Анонимен

преди 2 години

за сведение на путинофилите, поинтересувайте се, любимия ви Путин пази ли се от ковид и как и дали е ваксиниран. Защото тия дълги маси не са само за избиване на комплекси, яко го тресе параноята.

10

аа

преди 2 години

честито на ваксинираните с две дози, ако още не сте хванали някаква нова за вас болест или да се е обострила стара таква, то имайте търпение скоро ще стане, няма да ви подмине. А на тези с три дози, емиииии вие сте си виновни

9

Окото

преди 2 години

Колко се ваксинираха с две дози даже и бустери сложиха и пак боледуваха, колко не се ваксинираха и нищо не хванаха.

8

да знаете

преди 2 години

И аз имам оплакване, без да съм ковидясал........оливието е много скъпо!

7

Аз казах

преди 2 години

Повече от половината изброени симптоми са пряко свързани с нервно напрежение и паник атаки. Медиите, не може да сте по - нагли. Първо създавате психоза и облъчвате 2 години 24 часа в денонощието, после казвате, че резултата от това насаждане на страх са пост-ковид симптоми...

6

Анонимен

преди 2 години

МЗ са терористична организация. Не им се доверявайте!

5

фaкт

преди 2 години

"Ваксините" срещу коронавируса не предпазват от заразяване и боледуване...

4

Анонимен

преди 2 години

Как така стана, руснаците унищожиха био лабораториите на Пентагона в Украйна и ковид вълните замряха из цяла Европа и Русия...мислете на чия страна да сте преди да драскотите тук!

3

Анонимен

преди 2 години

Путин успя да излекува Света от лъжата Ковид.Слава на Русия!Смърт на фашизма!