21

Руми

преди 2 години

Дъщеря му е там Директор

20

Анонимен

преди 2 години

БНБ трябва да се управлява от безпартиен.

19

Агоп Муредян

преди 2 години

Предлагам Хампарцумян за шеф на БНБ. По-талантлив в усвояването на пари по схема от него едва ли ще намерим у нас.

18

Бастри

преди 2 години

Ако беше грамотен щях да ти повярвам.

17

Истината

преди 2 години

Имамаше на ниво но много казваше Истината и си тръгна.

16

Анонимен

преди 2 години

Руският *** Веселинъ + затворнически номера е много смешен. Няма значение каква е статията или темата, тролът предварително е контра. Разкрих го и не му чета коментарите. Предпочитам разумни изказвания, дори да са обратни на моите. За БНБ - управителят трябва да е безпартиен. Ако утре се обърне палачинката и някой друг дойде на власт, партиецът може да му върти номера и да го474 саботира. Не им разбирам на счетоводните еквилибристики, но вероятно има начини. Това ме плаши откровено.

15

Анонимен

преди 2 години

трябва да е инженер-химик, това е най-добрата кандидатура, като навремето такъв оглави най-голямата банка, но го предложи заврения зет, учениците му няма да повторят грешката му

14

Пепи

преди 2 години

Когато агент на ДС събудил се шеф на приватизирана по оня начин банка си мисли, че вече е по малко *** и ги разбира тия нвща. Тъжно.

13

До 17

преди 2 години

Зеленски е наркоман, така е..............аз съм умен и говоря с факти!!!

12

Анонимен

преди 2 години

.....................завършил ВХТИ-София............инженер-химик.................станал банкер.....................България е държавата на абсурдите...............факт!!!

11

Анонимен

преди 2 години

..................хитрия арменски тарикат..............банкерът-химик...........Хампарцумян.......той ли иска да стане шеф на БНБ.....................хаха????

10

Анонимен

преди 2 години

То има ли въобще някой подходящ от тези от Подмяната, само крадци на коли и мафиоти!

9

Отец Иван

преди 2 години

Браво Хампи, нито един, нема да ни разбишкват манджата де! Банките ни така хубаво лапкат - недейте барайте! Даже ако може тоя дет си е да си остане, нали?

8

Хаккъ Булут

преди 2 години

Левон е умен арменец. Добре, че има един-двама арменци, няколко евреина и турци да облагородят нацията. И за кандидатите е много прав. Единият, държанка на шоумен. Какъв гуверньор на БНБ ще бъде, не ми се мисли. Другият, учил нещо по чужбина недоучил, пък преподавал, после председател на групата беше, сега шеф на БНБ. Имам чувството, че става за всичко, стига да слуша правилните хора. Нямат и двамата никава харизма, нула.

7

Анонимен

преди 2 години

Хампарцумян май иска да е говерньор на БНБ.

6

Няма знач.

преди 2 години

Тоя кото е казал ,нищо не се е сбъднало.Говореше за имотите ,че е балон и не му е сега времето да се копува.След два месеца цените полудяха.Качиха се 200-300 евра нагоре.

5

До 6

преди 2 години

Да, ама не се лежи на стара слава...............той и СУ "Св.Климент Охридски" - София беше престижен университет, но сега е един пропаднал университет!!!

4

Анонимен

преди 2 години

УНСС сега е един пропаднал университет...............и магаре, да влезе, става икономист..................ужас!!!!

3

УНСС

преди 2 години

"Ум няма , студент става"..........хаха...........ние , студентите от ТУ_София завършваме УНСС ей така, за почивка само, докато решаваме интегралите на ***.ците, които учат в УНСС!!

2

До Анонимен 2

преди 2 години

хаха................УНСС:Утре носете съответната сума!!!