49

ББ

преди 2 години

трият коментари от днес...няма проблем...ниш е безполезен скоро путин ще разбере,че с манипулаций...като хитлер,та г-ж0,1.5 мил лв къща...какво произвеждате и къде продавате моля?къде сте на Световните Борси?г-н Божков е математик,оцеляващ...има записи,явно е решил да ги предаде на ЕС Прокуратурата и на съдебните на САЩ...и сте пътници!!!Анатема за грабежите и продаването на България!

48

Анонимен

преди 2 години

Мента кога ше я арестуват?А Цвъко асансьора?

47

То вече всички знаят

преди 2 години

Но те нали не знаят :D

46

Анонимен

преди 2 години

Арнаудова, дълго време трябва да топлиш килията за всички мизерии, в които си замесена!!! Мислеше, че ще ти се размине защото вожда ти беше на власт и има съдии и прокурори да ви пазят, а вие да му движите рекета без проблеми. Хубаво сте го измислили, но не сте незаменими и няма да сте вечно управляващи. Сега пищите с 200та, а трябва да ви въртят с 200та в килиите на задна прашка и да връщате краденото!!!

45

Анонимен

преди 2 години

Не си, ама ще изгниете в килиите. И така трябва!

44

Анонимен

преди 2 години

Комунистите в безсилието си срещу Борисов и Арнаудова опряха до един изнасилвач к доказан убиец като Божков да им е свидетел. Това не е изненада като се има предвид, че той ви финанамсираше клошарските протести,

43

Бай Ставри

преди 2 години

И не е имало нужда ...просто обикаля по домова книга..и хората - "да помагат"- тези които "не помагат..и не се съобразяват" с Боци- за тях Каскета..НАП-ДАНС -милицията..на хляб ,вода..и мизерия в ареста..Докато "прехвърлят,дарят..и започнат да помагат"..То е очевадно какво се случваше последните 20 години..сигурно са ги щавили.."за членски внос"..то тез сакове, чекмеджета,багажници..няма да се напълнят сами..

42

пенсионер

преди 2 години

Ти си кристално чиста , онзи не е , другият нищо не знае - ДА СТЕ ПРОКЛЕТИ ДО 10-то КОЛЯНО ДАНО и нищо добро в този и другият живот да не видите , пък ти си разправяй колко си "невинна" ! ВСЕКИ ден ще се кръстя и моля да ви настигне най-ужасното наказание и да проклинате деня в който сте се докоснали до тези пари !

41

Венету

преди 2 години

Ти само си вземала

40

Тъй

преди 2 години

Влиятелния ще им види сметката професионалисти ще им прати много години бяха във политиката и тази тайна която имат на голям показ ще изкарат лицата където се крият във сянка за обществото

39

баба мара

преди 2 години

каква е тази къща ами съпругът и с каква експертиза е в газова фирма ами ползваи кола на арабската фирма защо не е сменен до сега

38

Тъй

преди 2 години

Еий тека ги изкарва със кражби Арнаудова

37

Анонимен

преди 2 години

Това е ПР-ката на ПР феномена на България, пообразовайте се малко и после плюйте, заслужила си ги е напълно всичките пари и то честно.

36

Lina

преди 2 години

Тя не може да говори, твърди, че е изкарала 1.5 млн за къща . Джипката и работата на мъжа и няма да коментирам. Само каскетко не му е интересна темата и не вижда корупция .

35

Анонимен

преди 2 години

Тази си купи къща за над милион и половина.Как ги изкара тези пари.

34

Анонимен

преди 2 години

А скромната виличка как я купи? И банката ли ей, така ти ги даде? На друг дали ще даде такава скромна сума? Как ги връщаш?

33

Анонимен

преди 2 години

Тази и на черното казва бяло,снимките от камерите това показват.Но господ забавя но не забравя,жалко за такива като тая,че жертват и децата си като сатаната.

32

Анонимен

преди 2 години

Е,то е ясно,че никой не ти е възлагал основната задача-изнудването.То е дело на Горанов по поръчка на Борисов.Ти си била само куриерка.Но това не те оневинява.

31

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Севда е била само...пощенски гълъб. Какво може да пренесе един гълъб с човката си ;една, или две...банкноти по 500 евра,това...пари ли са.Следствието да направи...следствен експеримент и да се дадат парите на Севда да се...види как ги пренася и на кого ще ги...даде,ама да не ги дава на Боко,да не се излага човека;все пак не е...клошар да чака на...подаяния.

30

PR sevi Boiko

преди 2 години

Вътре си с двата крака,Случая много се раздуха и някой трябва да го отнесе.Бойко няма да е със сигурност,Горанов също.Айде досети се кой ще е той?