13

ББ

преди 2 години

копелетата заслужават бесилото...филми...не ти плащаме да философстваш и обслужваж грабещите ни и престъпниците,плащаме ти да ги спреш и вкараш в затвора...платихме ктб грабежа...нямаше ви взехте си комисионните,плащахме лотариите на менда,плащахме санирането на лилето,плащахме пристанищата и тецовете на доган,къщите в барселона на боко...все ви няма бре...ще умрете в забрава и презрени,децата ви ще се срамуват от вас и децата ни ще ги презират...ще ни има..ще просперира Народа ни..вас презрение

12

Бай Иван 2

преди 2 години

Тоя е един от най- големите *** и наглеци в българското правораздаване /ако изобщо има такова/.

11

Асан

преди 2 години

Народния съд е строг но справедлив Белене прасетата :)))

10

Ангелина

преди 2 години

Не по филмите сме гледали и за други Прокурори ,ама Вие не сте от тях и няма тенденция да станете ,защото при Вас липсва една дефицитна стока ,която не е "маркова" и модерна в България и се нарича - морал- високи нравствено - етични качества!

9

ужасен

преди 2 години

лед каскета ,вЕрвам най-много на този !!!

8

истина е

преди 2 години

Ама няма лоши прокурори в държавата !!! Та те пазят бандитите , а им се отблагодаряват с торби пълни с пари !!

7

Петков комуниста

преди 2 години

Комунистите ги е страх от сянката им защото дойдоха на власт чрез фалшификации с тъпите им машини. Затова всеки който ги критикува е опасен за тях, особено ако им казва истината в очите.

6

Анонимен

преди 2 години

ИНСА Ойл официално е подала сигнал до Европрокуратурата за неправомерно осъществявания натиск от Асен Василев върху рафинерията.

5

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 3 - Taka e - прадядо ми имаше роиднина, който пострада там. Но цялата фамилия се събрахме, работихме с кого ли не - вътрешни и външни врагове и доведохме до краха на Народна Репоблика България, както и оркестрирахме разрухата, псоледвала през 90-те ХАК ДА ВИИИИИИИ!

4

Анонимен

преди 2 години

Тиквен лакей! Всички те знаем!

3

Анонимен

преди 2 години

Протс

2

Анонимен

преди 2 години

Тоа-много ***.

1

Анонимен

преди 2 години

Помните ли как БСП бяха разлепили плакати преди години как ще се справят със задръстванията в София, еми на път са ако бензина удари 5 лева и задръстванията осезаемо ще намалеят!