68

Мен

преди 2 години

Абе тоя нали купи реактора за Белене, дето сега седи завит? Та какъв акъл от този?

67

Ицо

преди 2 години

Много добре казано господин Овчаров.явно в България все още има някой който може да мисли трезво.от тези които в момента ни оправляват и от ден на ден сме все повече в ***

66

питам

преди 2 години

тоя що не е в затвора ?

65

Анонимен

преди 2 години

До 65Кога, как, в какъв обем?От 5 години чакаме газта от находището около Кипър.Само с приказки не става.

64

Роко

преди 2 години

До 67 Газта специално в България е необходима за производството..не толкова за отопление.С климатик не можеш да "завъртиш" поточната линия.

63

Анонимен

преди 2 години

Ромите ще оцелеят най-лесно - на дърва, на свещи и с каруци. Другите - и те ще оцелеят с малко дискомфорт. За олитарсите - не знам. Може да не оцелеят. Заради постоянните паник атаки.

62

Анонимен

преди 2 години

Стига с тоя тоя газ бе. Кой го ползва, освен столичани? Ще си купят климатици, кво толкова.

61

Анонимен

преди 2 години

Измислена статистика. Бесепарите са обучени в КГБ как да манипулират.

60

Щирлиц

преди 2 години

Специалистът по разясняване на методиката,по която ТЕЦ София ск.убе своите абонати!Смех!

59

анонимен

преди 2 години

1 млрд. азерски газ през Гърция ще задоволява 27-28% от нашите нужди . Газова връзка със западна Европа нямаме. На щатите максимума е 15 млрд втечнен газ към Европа което е нищо. Какво стана с проучванията на наша територия? Чувствате ли как се заплита яко възела и хич не е на добре. Когато атовете се ритат,магаретата страдат.

58

Случаен минувач

преди 2 години

Погледнете Унгария и Виктор Орбан. Той действа гъвкаво, не се включва в общия европейски хор, не се съобразява с нарежданията на Брюксел. Хората го уважават и пак ще го изберат. Ето такъв ръководител ни трябва, а не просто Киро, който е типичен "йесмен", козирува и изпълнява каквото му кажат от САЩ и ЕС.

57

До 59

преди 2 години

И къ ще стане тая работа.

56

Анонимен

преди 2 години

След месец Русия ше държи 1-2% от европейския пазар на газ, ще купуват само Сърбия и Унгария. Гарантирано от Путин. А другаря дълъг инкасатор ще продължава да ни обяснява как Европа ще умре без ценния руски газ.

55

Анонимен

преди 2 години

Колкото и да плюете Овчия е прав. 12 години точи тулупа Тея сегашните преди войната продадоха газта на румънците за добра печалба и сега йуй. ЕС го втаса. Нема газ няма дизел, всички цени в небето. Европа най бедния континент тва идва.

54

Анонимен

преди 2 години

Р. Овч. тоз рублосурат както винаги говори все прекрасни неща, като се старае да не излиза извън опорките на кремъл. Хубавото е, че истината е винаги точно обратното на това, което кремъл казва.

53

Анонимен

преди 2 години

По добре да седим без газ от това да добиваме шистов газ в добруджа .

52

Дали?

преди 2 години

Дали хората в Русия наливащи се с антифриз или почистващи препарати за вана са щастливи и удовлетворени от живота ?

51

Анонимен

преди 2 години

Какво очаквсте да чуете от този газов путинофил. Една дума не каза за войната, само газ му в главата.

50

До Анонимен 45

преди 2 години

Луната е по-годна за обитаване, от местата където се добива шистов газ. Имаше репортажи от такива места - водата става негодна за питейни нужди и поливана, от чешмите тече някаква мътилка, примесена газ и това нещо се пали, всичко от растителен произход е засмукало някакъв коктейл от химикали и е отровно. В нещо такова щеше да се превърне плодородна Добруджа, ако не бяха се намерили хора да се противопоставят на добива на шистов газ.

49

Различни светове ...

преди 2 години

Хората в нормалния свят мислят и говорят за полети до Марс...В Русия Путин се опитва да ограничи пиенето на лосион и антифриз със закони ...Различни светове ...