25

Ловя...

преди 2 години

...бас, че цената ще остане същата за леки коли от догодина. Пак ще се извъртят!!!

24

Batman

преди 2 години

Имам чуство че на власт влизаха много ама много големи зверове и гладни до смърт.. 450млн за наши пътища Мали Мали то трябва от злато да е асвалта.. дано се задавят с тия наши потни и лишени от доста неща работни пари..

23

1-н

преди 2 години

Крайно време беше. Пътищата се рушат не от леката кола на бай Каиш, а от претоварените камиони на сайбиите. Аре стига плашили гаргите кое колко че поскъпне и сега се свличат по пет кожи от раята. Следващата логична стъпка е да се плаща от всички *** магистрала. Вижте сърбите какви пари взимат от турските граждани всяка година и си помислете как същите карат в България безплатно- ние ли сме най-неумните?

22

иванов

преди 2 години

Нещата са ясни - промяната е виднал Жалко че хората бяха излъгани. Вдигането на ТОЛ таксите означава ТОТАЛЕН СКОК ОТНОВО на всичко...Това управление е един БАЛОН и нищо повече... Аман от измамници...

21

До 23

преди 2 години

Не прости като Киро, а просто Киро!

20

Анонимен

преди 2 години

10 лева намаление на винетката не покриват поскъпването на едно зареждане. Благодарим за Промяната

19

Анонимен

преди 2 години

Винетката пада, тол таксите ги вдигат следователно всички хранителни продукти се вдигат и изведнъж тези 10 лева намаление се оказват стотици левове увеличение ама не сме прости като Киро.

18

ехеееее

преди 2 години

До тогава, я камилата, я камиларя.......

17

Анонимен

преди 2 години

Цената на винетките трябва да са според изминалите километри така ще бъде по-добре за всички.. Който кара повече ще плаща повече който не ще плаща по-малко..

16

Black Metal

преди 2 години

Българинът, понеже е вечно знаещ, красив по рождение и Мега Ум по всички екзистенциални въпроси, както винаги, устата му зее като врата на селски хамбар, а в прокисналият му от чалга и алкохол менте мозък, се раждат винаги само Мега Глупости. Вместо да си чешете езиците - кой, защо, как, кога и колко! - отворете си сайта vinetka.eu и гледайте във всяка държава от ЕС, колко струват винетки, пътни такси и т.н, и тогава говорете!!!

15

12

преди 2 години

Много добра новина, Браво.Чак не мога да асимилирам такава новина, че нещо ще бъде намалено.Свикнали сме всичко да расте.

14

В.

преди 2 години

Тук всички пътища са разбити от камиони каращи с превишена скорост. Сега като ги обложат с такса ще скочат цените на доставките и на продуктите в магазините. Понеже КАТ не си върши работата а следи леките коли.

13

Анонимен

преди 2 години

Този министър няма добро излъчване. Говори с апломб на комсомолски секретар от 70-те на миналия век! Надути приказки и лозунги! Трамвай да стана, ако свърши някаква полезна работа!

12

Мен

преди 2 години

Това е една то големите популистки простотии.

11

Транзитник

преди 2 години

Докато АПИ е звено за генериране на приходи, пътища тук няма да има.

10

Анонимен

преди 2 години

Кой въведе ТОЛ системата? Ще Ви припомня - peвящия кpaдeц от Бaнкя!. Лъжeшe, кoлкo хубаве е това тол таксата, колко пари ще събере и как ще оправи пътищата! Е оказа се поредната лъжа на този гнyceн кpaдeц! Вярвай му, *** българинo!

9

фен на танас

преди 2 години

До АнонименИдеята е да има пари да се правят

8

123

преди 2 години

Ако някой си мисли, че това ще има положителен ефект върху бюджета му , много е заблуден горкия. 10лв за една година надолу от винетка му, а колко ще си турят превозвачите на всяка една стока заради това мислите ли го... от обикновени хранителни продукти до едрогабаритни стоки. Ами автобусните превози дали няма да си вдигнат билетите и т.н.... ама той Кирчо е голямата рабато , защото свалил на ''обикновения'' човек с 10% винетките :D

7

Анонимен

преди 2 години

Поредната патица в наглата уста на тиквун

6

Анонимен

преди 2 години

"Ти не си диктатор като него и не искаш да си на власт като Тиквата и Путин по 12 или 24 години" - Кирето на всеки сто дни заработва колкото гореспоменатите за по 3 години. До 4 години Кики ще има достатъчно кеш да изхранва и на Линда извънбрачните правнучета.