50

Ирина Иванова

преди 1 седмица

До ТТТспоред автора на книгата Дони Айхар, причината за паническото напускане на палатката е въздействието на инфра - звуковите честоти. Той отхвърля версията, за лавина. Но дали е така-отговор няма.

49

ТТТ

преди 2 месеца

Прочетете книгата "Мъртвата планина" запознайте се с фактите и не говорете глупости. Истината е че се е случило някакво необичайно природно явление, което е повлияло на психиката им и панически ги е изкарало от палатката. Тези с нараняванията в бягстото им в тъмната нощ са се натъкнали на пропаст и са паднали долу в потока. Тях са ги намерили 2 месеца по късно с полуразложени части от телата които са били в допир с водата.

48

Н1

преди 2 години

Има много загадки по световните суша и вода. Напр. тайната на брига "Мари Целеста", открита в океана без екипаж, яденето топло на печката и лулите пълни с тютюн. Или мегалитите на Нан Мадол и Пума пунку, камъните на Ика, кристалните черепи и т.н. "Дятлов" ще си остане загадка. Но хубаво е да четем такава фантастична информация вместо войни, пандемии, цени, спекули...кафа.

47

Fallschirmspringer

преди 2 години

<Четирите тела от дефилето имат поражения по меките тъкани на главата. Дубинина е без език, очи, част от устните, част от кожата по лицето и част от черепа,Золотарьов е с извадени очи,Колеватов е без вежти.Патоанатомите установяват,че тези травми са нанесени след смърта им.Завишена радиация е становена по дрехите на едно от телата.Всичките тези тела са намерени в един ручей под 4 метра сняг.Установено съдържание на някакви вещества в стволовете на околните дървета,както и промяна в разстежа им

46

До 62

преди 2 години

Мисля, че въобще не си даваш сметка що е то луд човек, особено с нарко и алко! Силата им се увеличава тройно. Поне. А и явно никой не го е очаквал това истерякване. Играли са на някаква игра с размяна на дрехи. Имало е и доста празни бутилки от алкохол. Мозъкът на накой е изгърмял.

45

укро наци

преди 2 години

путин е бил ша знаете. с кабалина са се клецали и онези от похода са му видели миджет инштрументя. и да не го срамят той ги е учистил.

44

До 59

преди 2 години

Ами тези четиримата просто са избягали от полуделия си " другар". Нищо странно няма за тях. Те са починали от измръзване. А полуделият кой е - не се знае. Може би този, който се е върнал уж преди дни и уж бил се разболял. А може и да е външен човек, непознат. Но със сигурност е човек, най- свирепото животно!

43

Ами

преди 2 години

Само за наркотици не са изследвани. И всичко е засекретено.

42

До 54

преди 2 години

Тази хипотеза също не е истина. Защо да им вадят очите, езика на едното момиче и да им разменят дрехите, както е било наистина?! Нарко плюс алко. Плюс вероятна любовна драма, ревност и завист.

41

Тираджията

преди 2 години

Има един филм игрален по тоя случай много интересен.Но случая е ясен и на децата.Видяли са нещо което не трябва и са им запушили устите завинаги

40

До 48

преди 2 години

Възможно е да има любовна драма. Но без наркотици едва ли щеше да се стигне до тези извращения като ваденето на очи и език на едното момиче. Знам доста по случая. Има и книга.

39

До 44

преди 2 години

А изследвания за наркотици правени ли са тогава? Доста отдавна е.

38

До 40

преди 2 години

Тази хипотеза е разследвана и не е истина.

37

Ми

преди 2 години

Нарко плюс алко. Няма никаква лавина.

36

Светозар

преди 2 години

Теорията за лавина не обяснява оцелялата палата и предметите в нея, стъпките в снега, паленето на огън и различното местоположение на телата. През комунизма всичко се криеше, особено тежки престъпления. Ако това е дело на хора, случая може да е разкрит още тогава. Извършителите да са осъдени и екзикутирани. Но не е обявявано публично, за да не се злепостави комунизма. И така става загадка.

35

Превод като слънце

преди 2 години

Така заслепява, че нищо не се вижда. Язък.

34

Анонимен

преди 2 години

И как точно лавина откъсва език и вади очи? Абсолютна безсмислица.

33

ОФФФ

преди 2 години

ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ!! ЛАВИННИТЕ ПЛОЧИ НЕ ВАДЯТ ОЧИ И НЕ КЪСАТ ЕЗИЦИ!!! Наскоро гледах по крими канала с Джо Кенда ПО истински случай как едно момиче 40 кг ДРОГИРАНО И ПИЯНО беше извадило очите на възрастен мъж и ги натикало в устата му!!! ТАКА ЧЕ НАЙ- ВЕРОЯТНО ДРОГАТА И АЛКОХОЛЪТ НЕ ПРОЩАВАТ - НЯКОЙ Е ПОЛУДЯЛ И НАПРАВИЛ ГОРНОТО!

32

Анонимен

преди 2 години

Аз от цялата статия не разбрах в коя планина е тоя проход.

31

Анонимен

преди 2 години

Някой от групата ги е избил, докато са спали и после се е самоубил. Това - ако не липсва някое тяло. Ако липсва тяло - това вероятно е убиецът. Просто е като две и две. Сто процента навремето са могли да проследят и психичното състояние на всеки от групата, особено ако е имало участници във ВСВ.