278

Анонимен

преди 2 години

. . . ще може напълно да се откаже от руския газ в рамките на 2 години. . . . . .НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ 31 МАРТ ТАЗИ ГОДИНА - РАЗПЛАЩАНЕ В РУБЛИ? Всички, които живеят в някакъв измислен космос, ще паднат твърдо на земята!

277

Анонимен

преди 2 години

Когато за един луд спре да се пише и говори е достатъчно ;)

276

Колио

преди 2 години

Възраждане е последната надежда преди умирачката.Така че безумци връзомете се.

275

Тошо

преди 2 години

Това е доста тежко решение до 31.03, а на 01.04 ще каже , абре хора пошегувах се, еееееее сега и вие, знам колко сте газозависими, хайде от мен да мине, ама друг път внимавайте, щото и аз съм зависим от Центр. банка на Русия, налиииииии ме разбирате !

274

Стефанов

преди 2 години

Каквото и да се говори едно трябва да е ясно...Това което е решил ПУтин ще се случи...Много жалко е че сме в едно информационно затъмнение. Нашите управляващи нагаждачи на САЩ ще ни докарат огромни проблеми. Нека не се заблуждаваме...В света само 48 държави са подкрепили рестрикциите а останалите....Знаете ли каква мощ е Китай - Индия и много други страни....Европейците в т. число и ние ще отнесем големи шамари...Нашите управляващи са едни ***... Когато спираш телевизии означава, че криеш

273

ганев

преди 2 години

При всички положения западняците ще си купуват рубли....Факт е че към момента има само едни високопарни приказки - кой какво щял да направи...ДА но НЕ...Вече е очертано правилото плащаш в рубли и получаваш или търси си газ от САЩ на тройно по-висока цена

272

Зозо

преди 2 години

До Ммда........... Хахахааа, кой ще седи без ток бре? Ние не произвеждаме ток от газ. Аман от руски трандафори! Ако трябва ща горим въглища колкото се наложи. Баси руските лъжи :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

271

Анонимен

преди 2 години

Цените растат с часове в европа а вие си пишете каквото искате.

270

Ужас

преди 2 години

Бьлгарското правителство да купува рубли , че икономиката спира скоро

269

Ммда

преди 2 години

Честито на всички европейци - ФАЩ си постигна целта от миналата година- 2 % БВП за отбрана от всички страни членки от НАТО, спиране на северен поток 2 и купуване на скъп втечнен газ от тях! Само дето , заради тази работа Европа ще седи без ток! Честито! Русофобията на запад вече преминава нормалните граници на разума . Как толкова години един път не санкционираха ФАЩ за някое от хилядите престъпления срещу човечеството?

268

cazzo duro

преди 2 години

Забелязал съм, че ако напишеш ***. или някоя друга неприлична дума, те цензурират със звездички. Ето така - ***. Обаче ако напишеш путин, не те цензурират. Някой знае ли, защо е така ?До дежурните по путин:Момчета, от 120 различни айпита ще вляза и пак ще си оставя коментара. И всеки път като проверявам дали сте ме изтрили, ще слагам минуси на путин. Така че, ползата от вашата " работа" ще е обратна.Хайде, със здраве. И вземете се разходете малко. Или си намерете свястна работа.

267

Анонимен

преди 2 години

Руските *** толкова си повярваха, че са в ерек.ция от споменаване името на лудия калинчо П.тин, единствен той се явява в мокрите им сънища. С кого ще се утешават след падението му, не знам. Да си запазят отсега портрети, че после няма да остане следа от него

266

Анонимен

преди 2 години

Запада има задача да унищожи само два руски града - Масква и Путинбург.

265

Анонимен

преди 2 години

Тази фантазия на Путин е като Руска Фанта. "Продължавай да фантазираш"

264

Анонимен

преди 2 години

Западните *** си проветряват устите, а рублата расте от седмица.

263

путьо късия е в

преди 2 години

друга реалност от действителната.

262

Путик е на някакъв

преди 2 години

силен вятър.

261

Анонимен

преди 2 години

Това никой не очакваше нали? Недосегаемите, вечно ухилени, безметежни лидери, които смятаха, че светът ще е винаги в краката им. И всички ще им се молят. Защото газ не значи само топло.Този лицемерен, двуличен, див свят си намери майстора накрая.

260

Разкрития

преди 2 години

В Кремиковци щели били да произвеждат газ гризу от битови отпадъци . От фдкалии и разни органични неща от Европа.

259

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Путин е велик! Екипът му също. Какво се случва ли? Това,че евреите на Запад ще бъдат принудени да купуват рубли,,като по този начин чрез собствените си покварени принципи капиталистически ще доразрушат сами империята си на злото. Да живее Нейно Величество Рублата!