8

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 4То и тогава трябваше да си човек на някой важен човек. Нали затова беше ентусиазмът на 1089г-1990г, че номенклатурата вече няма да я има и ще има равни възможности за всички. Видяхме какво стана с тия възможности и ентусиазъм.

7

Анонимен

преди 2 години

До Майна 7 - сега стана модерно и пътят на мъжете да минава през нечия легло - я мъжко, я женско

6

Deep Zone

преди 2 години

Воев е великан, като стихове премазва дори сега най-големите поети:"Красив роман е любовта, но знам, че да четеш ти мразиш.Сложи си черни очилаи съвестта си ще запазиш."

5

Майна

преди 2 години

ОСОБЕНО ТУК, КАКТО ПРЕДИ, ТАКА И СЕГА - НЯМА ПЪТ ЗА ИСТИНСКИ ТАЛАНТЛИВИТЕ ХОРА. ОСВЕН АКО НЯМАТ ПОСРЕДСТВЕН РОДНИНА НА ПО- ВИСОКО МЯСТО. А ОСОБЕНО ПЪТЯТ НА ЖЕНИТЕ МИНАВА ПРЕЗ ПОСТЕЛИТЕ НА ШЕФОВЕТЕ НА ИЗДАТЕЛСТВА. АКО ЩЕШ!

4

Анонимен

преди 2 години

Ние сме болен продукт/ на своето време и вашия труд/ градски устроени, празни съдби/ със смъкнати *** навели глави/ от срам.

3

Анонимен

преди 2 години

Митето Воев си отиде два на 27 години от рак. А сега можеше да е световноизвестен поет и музикант. Животът не го пощади. Бог да те прости!

2

Taню

преди 2 години

Странни времена бяха. Чувствахме се много окрилени, имаше много оптимизъм и желание в сърцата. Много от тези т. нар. бунтари или си намериха някаква ниша на съществуване, или стегнаха емигрантските куфари. Чудя се сега дали не съжаляват. За хора с талант и тук има място под слънцето. Инак, признавам си, че Воев ми идваше излишно мрачен, но той си имаше своите последователи.

1

Познат

преди 2 години

Ах Митко, Митко...много рани ни напусна, много рано си тръгна.