52

Анонимен

преди 2 години

Всеки да пише каквото си иска, супер звучи нали? Я за миг помислете.Като имаме предвид, че по принцип броя на нискограмотното, да не кажа простото население, многократно превишава броя на интелигентните хора и че въпросното неграмотно население има масово достъп до безплатни ток храна и интернет и често до социални помощи, това значи, че простотията и насилието, изцяло ще доминират в тоя произволно беззаконен интернет супер рай.Това е идеологическа интелектуална диктатура и пълна идиотия.

51

Въпрос

преди 2 години

А как ще филтрира фалшивите и неверни информации които ще се тиражират из свободната му мрежа? Ако е позволено всеки да пише каквото си иска..... вярно или не, пропаганда или не, защитаващи даден интерес или не......подтиква що към екстремизъм, тероризъм, беззаконие, антидемократични постове, то тогава защо да го създава!?! Вече си го има! Другия вариант е просто да ни продава новата истина :) ............ Същата осигурила безплатен Интернет на човечеството :)

50

Кико

преди 2 години

Така се "ражда" комунизма! Всеки свободно мислещ е враг! Българите напредват и това доказва че още сме към Азия!

49

пияница мистик

преди 2 години

Еееееееееееер, тоя пеераcт ми взе идеята. Аз го обмислях същото. Където всеки ще може да си пише каквото си иска. Да псува, да обижда, да заплашва.... :)))

48

Ха ха ха

преди 2 години

Аз пък му предлагаме на мъжка. Да се качи на един от неговите сателити, и да отпердаши към луната . Там да се изявява ....

47

Златка

преди 2 години

Този Мъск е супер гроз.ен, ако нямаше пари щеше да си е още девс.твен

46

Анонимен

преди 2 години

Единият от Сатаните заедно с Бил Гейтс в плана за ковид пандемията.Цял живот ви убиват с вируси пандемии лекарства химии вредни храни негативна енергия а сега и с война.Това е извън Бог. Това идва от тъмната страна от Дявола. Само немислещите тези които не живят в Бог не вършат делото на Исус материалните и невежи хора вървят по този път и е лесно да бъдат лъгани. Любовта е истината.Защото тя е естествето на душата която е създадена от Бога.

45

Ламята

преди 2 години

Закъснял е.Ютубето го изпревари.Доскоро,заради правилата на общността,шамар не можеше да се види.Вчера гледам 3 пальоша , дояждат украински тр.уп.Бяха останали ребрата и шубата.Нравствен катарзис,очевидно ;)

44

.

преди 2 години

Явно доктора на ПроСоТо си заслужава парите - човека вече е по-добре и лечението дава резултати. Още някой друг месец терапия и ще може и да го пускат да излиза навън без придружител. Просо, с теб сме и вярваме, че ще се справиш!

43

Анонимен

преди 2 години

Да купи "вКонтакт" и да се подиграе с Ботокс!!!

42

Анонимен

преди 2 години

Пак ли се е напушил ?

41

Анонимен

преди 2 години

Докъде я докарахме...на английски да ни съобщават неща за България,а българските новини да проверяваме дали са истински в английския печат и youtube...В същото време да ми обясняват каква идилия ще е да се люпят семки и да нямаме ток.Оххххх

40

Анонимен

преди 2 години

И аз го четох преди малко това за Кирчо.В статията пишеше,че го казал на английски език,а не на български.Тея да не ни накарат янглийския да е официален?

39

Анонимен

преди 2 години

Това е нищо идея. Наш Кирчо има идея от днес да обърне тръбопроводите.

38

Чичо ти Гошо

преди 2 години

До Анонимен 36 - Ще люпите семки , защото днешните за нищо друго не ставате и ако Ви спрат тока и нета сте живи за оплакване ! НЕ знаеш как е било навремето с режим на тока - Ще ти кажа : Направих 4 деца заради този режим и си беше много готино , но вярно че бях и по-млад . Сега като спрат тока ще си лежа и ще си почивам - Вие му мислете !

37

Анонимен

преди 2 години

svoboda na slovoto kato svoboda na pechatane na dolari li?!

36

Анонимен

преди 2 години

svoboda, obektivnost, tochnost, fakti, real...ili fake?!

35

Зуки изгоре

преди 2 години

Зуки се опита да прави криптовалута и да гледа на "началниците" в купичката, затова му гласят клопка и ще го подменят с добрия стар Мъски. Мъски е момчето, което *** яко от държавата (дълбоката). НАСА му възлага задачки за милиарди, за "зелените" теслички му кешират милиарди, момчето е много, ама много наше момче ! Ама МНООООГГГООООО!

34

--> 39

преди 2 години

Добре ли се чувстваш? Пийни вода, подишай, почини си.. Нещата при теб са тревожни!

33

Анонимен

преди 2 години

Руския фашизъм търси точно такива наивници като Мъск за да налазят мрежата му с платени *** които да разпространяват лъжите си. Ако нямаше такива мошеннически държави като Русия можеше и да няма цензура и да има пъна свобода на словото. Но докато има cвине които .да разпространяват откровени лъжи и демагогия ще има и цензура.