20

Анонимен

преди 2 години

Вирусът го имаше и продължава да го има. Как не го проумяхте? 1400 новозаразени. Това малко ли е? Който го е изкарал леко е имал късмет. Аз го изкарах в болница. Слава богу, излекуваха ме,но най-близкият ми човек почина-без никакви придружаващизаболявания. Мъката ми е огромна!

19

Анонимен

преди 2 години

Това не е грип, а биологично оръжие. Дяволските изчадия,които уж го изпуснаха от лаборатория, много добре са знаели какво правят. За тези две години ние всички бяме едни опитни мишки. Пандемията се развиваше така, както те си я планираха. Така, че единственото, за което можем да се молим е тези и.з.р.о.ди да решат, че са си постигнали целта(каквато и да е тя) и да спрат пандемията. Ако са решили, че им трябва още смърт, бъдете сигурни, че наесен пак ни чака същото. Бог да прости починалите!

18

Анонимен

преди 2 години

Всички кацнаха на мангъровия

17

До м@лоумен 20-ти

преди 2 години

На теб препоръчвам да ходиш с чувал на главата, да не плашиш хората, изр*д!

16

Анонимен

преди 2 години

Не гледайте с лошо око на маските. Някои хора изглеждат по- добре с тях. Прикриват развалени зъби, лош къх, миризми при оригване, кашляне, кехане и т.н.

15

Анонимен

преди 2 години

Когнитивен антиваксърски дисонанс! Въвеждане на мерки- реакцията - "фашисти"! Махане на мерки - отговор -"признахте ли си измамата?" "Ковид не съществува", "изолираха ли го", "пандемия няма", умрели няма....."абе има , ама е грип". "Абе има умрели, ама те докторите ги избиха". .....ей , много долно племе сте!

14

Амиии

преди 2 години

НЕ Е ГРИП, НО СЕ ЛЕКУВА ТОЧНО КАТО ГРИП.

13

Анонимен

преди 2 години

Е то хич не е случайно, че точно като започнаха да се усещат западните че станаха и хоп, война. Как им дойде като благословия тая война на политиците а? А дали пък случайно дойде? И дали наистина са толкова неумни, че си мислят че ние сме забравили? За сведение на всички, които се пробваха да ни направилят бели опитни свинчета, не ви се е разминало! И само пробвайте да ни бодете с бъркочи, че и да ни задължават и да ни отнемете правата, ще спретнем световна революция!

12

Анонимен

преди 2 години

Точно заради ваксинацията могат да си позволят да го третират като другите вируси. *** пак не разбра.

11

разгеле!

преди 2 години

Войната смири раздутия вирус.

10

Anonimens7

преди 2 години

Аз планирам да го лекувам с рецептата на д-р Радева.

9

До Голямото Добрутро

преди 2 години

По-зле е... Не е грип, а една огромна лъжа и манипулация... Кой чул, чул, кой разбрал, разбрал...

8

Голямото Добрутро

преди 2 години

Ковид се оказа ГРИП.

7

ИНТЕРНЕТ КОНСПИРАТОР

преди 2 години

Ми нали ви казах. Преди две години. И преди една. И през цялото време не спирах да ви го казвам. Е, най-после ви го казаха от телевизора, добро утро, да ви е вкусна зелената тревица.

6

ДОБРИЯ ДОКТОР

преди 2 години

ДОБРА ПРАКТИКА!ВАКСИНАЦИЯ ВСЯКА ГОДИНА ПРЕДИ Г Р И П Н А ЕПИДЕМИЯ И ДЕЗИНФЕКЦИЯ И НОСЕНЕ НА МАСКИ КАКТО ПРИ Г Р И П Н А ЕПИДЕМИЯ!!!

5

Ей

преди 2 години

голям късмет изкараха с тази война в Украйна. Сега навместо всички да са гневни и да ги питат за чий стояхме 2 години в локдаун, се притесняват и се чудят Путин ще ги уцели ли с ракета в Мадрид или не.

4

Анонимен

преди 2 години

Хахахаха то не беше ли гриП?

3

Анонимен

преди 2 години

Късно е либе за китка... При процента на набодени с експериментални бъркочи е все тая как ще лекуват вирус дето нито някой го е виждал и изолирал, камо ли изследвал... Тепърва ще берат плодовете на страничните и директните ефекти от "ваксинацията"...

2

Анонимен

преди 2 години

еми то Е грип

1

Анонимен

преди 2 години

Клоуни още ще си кажете