8

А миналата година!?

преди 2 години

Тогава нямаше украинци! Стига сте плакали! Всички се натискат за София, после нямало места за децата им! Моето семейство живее от 88 г., на един и същ адрес в София, а за моите внуци влизането в детска заведение е почти невъзможно, въпреки, че се построиха много нови и хубави детски заведения! В същото време в провинцията не могат да намерят деца за запълване на групите!

7

втора ръка гражданин

преди 2 години

Свободни места има само за укронацистите. За обикновените граждани Брюксел не дава субсидии.

6

Alex

преди 2 години

Ако детето ми не влезе в детска отивам с едни вериги и се заключва за украинското посолство.

5

Габи3

преди 2 години

Защо трябва да се чака класиране, след като за украинските деца се намират веднага места, нищо, че техните майки не работят?До кога ще бъдем чужди за своите?А за изграждането на детски градини в София трябва да помагат всички градове. Новодошлите в столицата се увеличават непрекъснато и живущите и родени тук родители и деца трябва да бъдат с предимство.

4

ЖалкиНищожества

преди 2 години

Фандъкът да престане да се афишира с тези простотии, наричани "конкурси"За толкова години като Кмет,освен да си пълни гушката нищо полезно бе направи за децата,за учениците ,за родителите,за учителите Крайно време е да бъде разследвана,окаушена и въдворена при жената наБай Ставри в Сливенския

3

Ами

преди 2 години

Първо да помислят разумно,че групите дето сформират от 20-25-33 деца е безумно за самите деца.Кой да ги обгрижва- слагат 1 жена само.Така наречените учителки защото са учени не ги и поглеждат,ровят в телефоните си по цял ден и си гледат купищата бумащина.За яслите пък -там е още по- лошо.Посрещат родители с усмивка ,успокояват ги ,после нещата се обръщат-децата никой не ги поглежда,дават им ядене- кой ял- ял,кой спал,.Грубо отношение като че ли са животинки.Директорите нехаят.Така са обгрижва

2

какви свободни места

преди 2 години

Укрите ги заеха вече. За вашите хлапета плащайте по една добра месечна заплата на частни градини, важното е пришълците да са рахат! И не забравяйте да си турите жълто-синьо на профилните снимки, за да ви лайкват останалите офсе!

1

Анонимен

преди 2 години

А украинските деца заявление ги взеха. Нашите трябва да подават заявление, та да чакат пет месеца и тогаз, ако им излезе късмета ги взимат.