15

до 15

преди 2 години

що пишеш неистини? това абсолютно не е вярно!

14

Анонимен

преди 2 години

Понеже учебната година е много дълга, от тази година синдикатите увеличиха отпуските та учителите от 48 дни платен годишен отпуск на 60 дни, а заплатите с 20%! Ми уморяват се учителите....много!

13

Анонимен

преди 2 години

До 2 е как какво? Народиха и възпитаха нaгли келeшчета като теб.

12

Анонимен

преди 2 години

за какво да се удължава учебната година то целия 12-ти клас е излишен една година загуба на време и ресурс за охранване на продажни учители .. постоянна смяна на програми учебници правила за матури безкрайно наливане на пари в уроци

11

Lina

преди 2 години

Ако въобще започне- кловий пландемията научи даскалята да си живеят живота. За 25 мин.час си получават една добра заплата. Все още сме дистанционно. 3 г от образованието на децата е ограбено. Нищо добро няма да се случи в образованието.Няма да се върнат в класните стаи.Свикнаха , ей така - по водосточната тръба. Даже и не влизат някои даскаля. Заради тях и много други цирка ще продължи.

10

Не се изхвърляй

преди 2 години

До ГерганаДвуседмично беше началното военно обучение и в 10-ти клас.

9

bref

преди 2 години

Къде я видя тази дигитализация?! Настройването за 24 часа от присъствено в дистанционно беше да минем в чата на вайбър! И там да си останем до края на срока... Последиците още не можем да ги изчистим, психически, емоционални и познавателни!

8

Анонимен

преди 2 години

"Изненада беше, че само за 24 ч. образователната ни система се пренастрои от присъствено в дистанционно" Точно толкова успешно, колкото баба се пренастрои от аналогов телефон с импулсно набирана с шайба, към цифров GSM 5G апарат със сензорно управление.

7

Гергана

преди 2 години

Сегашните дори нямат и задължително военно обучение, бригади. В 8-ми клас ни водеха на двумесечно военно обучение. Сглобявахме автомат. В 9-ти клас започнаха бригадите. Водиха ни един месец да вадим картофи из съседните села.

6

Анонимен

преди 2 години

Браво. Все още има хора със здрав разум явно. Оня дъртак да си хваща памперса и да си отива, и да се спре с глупостите.

5

Анонимен

преди 2 години

"Да се създаде редуване на учебно време и ваканция, които са малко по-различни от тези в момента", коментира бившият зам.-министър на образованието и директор на 119-о училище Диян Стаматов. " - Да имаме "4 дена ваканции", дето са от петък,събота, неделя и понедленик - така го водят 4 дена тея. Алоууу - не всичко е корпоративна среда. За мене е много по-трдно да се справя, ако детето ми почива през 4 денеа по един, октолко ако има 4 месеца ваканция.

4

Анонимен

преди 2 години

"От МОН предложиха 3 варианта за удължаване на учебната година" - И защо ни е по-дълга учебна година?

3

Анонимен

преди 2 години

А някой пита ли родитлеи, ученици, учители, директори, възпитатели? Или не - те нямат отношение ?

2

Анонимен

преди 2 години

До 1 - И какво постигнахте?

1

Анонимен

преди 2 години

Я ги виж ти разглезените дечица и родителчета....ние, едно време учехме и съботите. Учебната седмица беше шестдневна, а не пет. Имахме всеки ден по 7 часа + 8-ми и 9-ти за кръжоци. Изучавахме всички предмети с еднакъв хорариум. По всичко изискваха. Изпитваха ни всеки час, та от време на време и шамари имаше. А сега?1 СЕГА Е СВОБОДИЯ!