28

баба мара

преди 2 години

може ли турция да бъде посредник на мира като не сме забравили как влязоха в севкипър как влязоха в ирак и гонят кюрдите с танкове свалиха руския самолет иубиха летеца а след време и журналиста от оае затворите са пълни с полит затворници

27

Сандо

преди 2 години

това западните медии не го отразяват защото Доган и той е враг. Как така в Турция ще се случват такива неща

26

Xaxa

преди 2 години

А ние да гоним по-бързо посланика и да обявяване война на Русия. Надявам се преоритетно да се заеме с нас и да мобилизират драскащите във форумите псевдо мъже. Те с готовност смело да изразят омразата си на фронта.

25

Анонимен

преди 2 години

Ра'ат софра...

24

Анонимен

преди 2 години

Къде се слага този ***, 60% е официалната инфакция в Турция!

23

хаха

преди 2 години

жалко аз си милех че ще са в пазарджик сливен или враца

22

Талибан Ер-джолан

преди 2 години

Турски печат е гьоте компрес.!.

21

Неразбрал

преди 2 години

Ние на кого после ще трябва да плащаме репарации? Нали по принцип винаги сме на губещата страна и после сме виновни в нещо?

20

Анонимен

преди 2 години

'' И те са в НАТО обаче останаха неутрални '' ..................................... Останаха неутрални като доставиха най-много оръжие на Украйна, така ли останаха неутрални ? Проблема на хора като тебе е, че сте винаги зле информирани и винаги правите грешни изводи.

19

Анонимен

преди 2 години

В Истанбул имат ли маса дълга 10 метра

18

Ангел

преди 2 години

Колко са хитри Турците я ние колко сме пр.ости .И те са в НАТО обаче останаха неутрални .През ВСВ въпреки че Хитлер изтребваше най-големия им враг Евреите те останаха неутрални и на понесоха никаки загуби след края на войната а ние плащахме репарации щот ни е толкова акъла.

17

Гошо...Тъпото

преди 2 години

По...хитър от Ердоган няма,в...мътна вода...риба лови.Това му е...майсторлъка. Ще напълни курортите с руснаци и украинци и всички ще викат...наздраве за Реджеп.

16

Кибика

преди 2 години

Докато Румбата и Кирéто си разделят България на сфери на влияние (типично провансалски манталитет, между другото) Ердоган бей им открадна инициативата в разрешаването на конфликта в Украйна. Ето така става, когато си избираме хора с нисък хоризонт (определен и непроменен от родното им място) за ръководители на страната.

15

Анонимен

преди 2 години

Турците добре си играят картите и се набъркаха във всички войни и в Сирия, и Армения и сега Украина. Султанът не е любимец на запада, но си е маняк и започна мегаломански неща. Империя, уж.

14

Анонимен

преди 2 години

Турция подготвя провокации срещу руската делегация, може и атентат като с посланика дето го убиха

13

От Парламенто

преди 2 години

Фейк. Ердоган няма шанс - не го бръснат него за слива, понеже Урсула му се сърди (Дивангейт). Истинските преговори на ниво президенти ще бъдат в София при Киро (Урсула казала на Киро "некъде след около 2 седмици). Вервайте ми (ако ви е толкова акъла).

12

112

преди 2 години

Дали Байгън ще позволи, няма ли Зеления шут да врътне нов завой и сценарий? ... Колко още жертви, щети ще си сложи на съвестта украинския лакей на западните господари??? Политика на сенилен американски президент, с войнстващи, енергийни съветници и послушник под наркоза или зависимости попиляха една нормална страна за да си начешат егото и да покажат колко гламав трябва да си за да използваш политически диалог.

11

Анонимен

преди 2 години

Войната ще продължи до пълния разпад на Рф, Запада е готов за това! Времето е НАШЕ!

10

Анонимен

преди 2 години

БРАВО на Турция! Слаб 2 на България!

9

Анонимен

преди 2 години

"Преговорите за мир между Москва и Киев ще се състоят в Истанбул". Добре формулирана реклама на Ердо. Вижте състава на преговарящите, особено от укропска страна и ще ви стане ясно кави са им правомощията и какво реално могат да договорят.