257

Стига с Путин!

преди 2 години

Защо правителството на Петков всеки месец тегли многомилионни заеми? Защо планът за развитие не е приет, а другите държави вече очакват третия транш? Докога ще бъдем лъгани по този дърварски начин? В РСМ правата на българите продължават да не се зачитат, а ухиленият тарикат се готви да подписва всякакви документи!

256

Анонимен

преди 2 години

Украйна няма да бъде нито окупирана, нито неокупирана. Познайте какъв гросмайсторски ход е намислил Путин?! Никога няма да се сетите! Скоро ще научим официално! Просто гениално!

255

И. Петров

преди 2 години

Всъщност специалната военна операция на Русия в Украйна /така се наричаше и войната в Ирак, където без консенсус от НАТО, САЩ и Великобритания убиха на 600 000 души и сринаха до основи градовете/ постигна целите си: Стратегическата за Русия югоизточна част от Украйна, която осигурява Крим, вече де факто е част от руската федерация/юридическите формалности после, когато му дойде времето/ , военната и административната инфраструктура е унищожена, следват преговори!

254

Щирлиц

преди 2 години

Когато сегашните лакеи бъдат изринати,тогава ще се пише отново относно историческата истина.

253

Стиви

преди 2 години

Балона за непобедимата руска армия се спука,там както във всичко е разграбено,скрито и пропито.....за 35 дена украинците попиляха тази пародия,ще бъде чудо ако не си върнат Крим!

252

Защо не пишете

преди 2 години

На 29 и 30 март 1944 над 600 британски и американскисамолети правят бомбен килим над София с над 6000 бомби. Над 4208 убити, починали от рани и безследно изчезнали и 4744 тежко ранени. Сринати само в София са 12 657 сгради, а разрушени в пъти повече. Хвърляни са детски играчки, които избухват в ръцете на децата! А нашите лакеи ПОСТРОИХА ПАМЕТНИК на американските летци!

251

Анонимен

преди 2 години

Западноевропейците, европейците от централна, източна Европа, включително и руснаците не искат война, но на някои лобита, които дори не са европейски, много им се искаше да ни спретнат война в Европа и Русия спаси положението със свои жертви, ЧЕТЕТЕ:https://blitz.bg/analizi-i-komentari/bivsh-ukrainski-premier-spetsoperatsiyata-spasi-rusiya-ot-yadren-udar-na-nato_news877251.html

250

НЯКОЙ

преди 2 години

Путин раздели не само Украйна но и целия свят, на тези които са със САЩ и на тези, които са против САЩ. Сега вече ще се знае, кой може да освободи дадена държава от " амери-канскакта демокрация " и това най-много тревожи Д.Байдан.

249

сиромах

преди 2 години

Бой,до пълната ликвидация на бандеровсо-фашистките банди!А оня ревльо дето все му се иска ту това ту онова да вземе да излезе от дупката си,да вдигне белия потник и да вика по три пъти на мегдана:Нямааа да стреляме повече по Донбаас,нямааа да стреляме повече по Донбаааас!Иначе ще го пердашат яко по манерката докато му се набие ,че не може да започне 3 -та световна война!

248

Еврейн (Да де, ама..

преди 2 години

да де, ама Путин вече я раздели Украйна на окупирана и неокупирана, sorry. А нарко-клоунът се опитва да внушава, че територията на бивша Укриана не била разделена на "окупирана и неокупирана" - ей такова трябва да е заглавието тук.

247

Анонимен

преди 2 години

Добро утро, ***. Според вас, украински машини вече трябваше да се движат в Москва, но както и да е: заредихте ли газовите бутилки? Ако не сте - няма проблем. Чейнчаджиите вече могат да ви продават рубли.

246

Путинчо

преди 2 години

може да бъде обесен на червения площад за всички злини които е сътворил на руснаците и на цяла Източна Европа.

245

бг

преди 2 години

Искат да издигнат нова берлинска стена тоа път да се казва украинска и да стрелят по всеки който се опитва да избяга от руския рай.

244

Анонимен

преди 2 години

Ако двете Кореи решат да се обединят,и руснаците няма да имат армия за там.А ако монголците и кавказките республики и те поискат смяна на правителствата си,от ,,непобедимая'' няма да остане нищо.Ще има ,,сбросили все на поле''.

243

Анонимен

преди 2 години

Ос /ирате се с тези новини за Украйна, няма една новина от България, само Украйна, та Украйна, писна ни, вече изместихте и Ковид хистерията и я заменихте с Украйна, а за България нищо!

242

До 273

преди 2 години

Разпад и ликвидация... Ами за това се борят от поне 400 години: Карл XII, Наполеон Бонапарт, Адолф Хитлер, Барак Обама, Джоузеф Байдън... Всичко това, за да се установи контрол върху природните богатства на Русия... Толкова за излишната територия...

241

Стамболов

преди 2 години

Руската империя се ръководеше от братовчед на Английската корона,Ленин ги разтреля и от тогава само колхозници като Сталин на поста....

240

Военен брокер

преди 2 години

Вземайте Донбас -Луганск и дърпайте войската обратно и сядайте на маса и украинците да им дават теа два града и без това само некви пияници са там.

239

Анонимен

преди 2 години

Путин ще раздели една килия с Шойгу!

238

Анонимен

преди 2 години

Най-манипулативното е да анализираш, доколкото това е някакъв анализ, следствията, а не причината за дадено събитие като тази война.Следствието е войната.Причината е агресията на САЩ срещу Русия и целия свят, който не иска да се подчинява!