29

Петър

преди 2 години

Мнението на хората от ДБ никога не се е славило с особена правота и експертност!

28

Анонимен

преди 2 години

Пандемията само е отложена, това ви казва човекът. Защо не каже какво са подписали със СЗО през декември?

27

Darth shadow

преди 2 години

симидчиев и депутатски имунитет няма да те спаси като те докопаме ще ревеш за милост докато ще те лишаваме от твоя жалък и безсмилен животец..

26

Анонимен

преди 2 години

Още един продажник!

25

симита огладня

преди 2 години

Тоя иска още да смуче от ваксини. Край Ковид истерията свърши. Руската чума е на дневен ред!

24

Язе

преди 2 години

"Маските не вредят на икономиката, отбеляза той" - ама вредят на здравето и психиката на хората. А и НЕ СПИРАТ вируса, само намаляват риска от заразяване, и то само с 20%. Да искаш маски без да има причина е тотално извращение. А и каква пандемия е оше тук с около 1000 заразени на ден!?! Ай сик-тир.....

23

Пъпчивият

преди 2 години

Пак се появи

22

Асоциален Примитив

преди 2 години

"Маските не вредят на икономиката, отбеляза той" Аз не стъпвам никъде където трябва да слагам маска, как да не вредят?

21

Маг Витанов

преди 2 години

Всякакви (уж) противоепидемиологични мерки се осигуряват за сметка на държавния или общинския бюджет (Закона за здравето), никой няма ангажимент да купува парцали от аптеката, дори да струват 1 стотинка. От шест години действа закон, ограничаващ носенето на маски на обществени места (облекло покриващо частично или изцяло лицето). Пълно беззаконие две години, живеем по заповеди и понятия, не по закони.

20

до Св.Кунчо Третоигл

преди 2 години

Отдавна медиите се научиха да ги менкат псевдо докторите, защото може някой от тях, ако се задържи по-дълго и да изяде малко бой!

19

tyuko

преди 2 години

Още един замесен в мафията с маските, не желае да загуби дивидентите от тях! Как ще махат маските? Ами тези, които те внесоха и сега висят по рафтовете на магазините, какво ще ги правят? Това е страхотна яма за печалба, а народа иска да бъдат премахнати!!!! Не става, нали "д-р" Симидчиев?

18

анонимен

преди 2 години

Естествено, че трябва да се ваксинират всички. Ако не, умираш или просто разпространяваш излишно заразата.

17

Анонимен

преди 2 години

Има епидемия от тестове. Реално никаква натовареност на системата. Гнuсни фашиzоиди. Да се задавите с парите дето ограбихте!!!! Сега ще дават право на всеки изтрещеляк да налага мерки. И ако това не е медицински фашизъм здраве му кажи. Тотално безхаберие и липса на отговорност. Държавата и министъра абдикират от задълженията си. Интересно как без изванареда обстановка със заповед на сульo ще задължат някой да носи маска, като това противоречи пона два закона.

16

д-р Белобрашнев

преди 2 години

Ей Симиде, застреляй се.

15

анонимен

преди 2 години

Кирил Петков на 17-ти март, след ареста на Борисов, написа във Фейсбука си: Никой не е над закона. Това важи за всеки от нас. Една глоба е добро наказание. Маските са били необходими, каквото и да се пише и говори.

14

Копипасте

преди 2 години

До Св.Кунчо ТретоиглениПреквалифицира се на военна тема! А пък и напоследък не го канят по телевизиите! Защо ли?!

13

От Берлин

преди 2 години

До Фин Аз, между другото им бях голям фен...Много добри музиканти! Иначе-Никой не търси следите от спайк протените при умрелите... Защото ще има лоши последствия за патоанатомите! В Германия прокуратура, лични лекари и патолози отхвърлят над 99,8% от желанието за аутопсии на внезапно умрели здрави близки хора...!!! Защо ли... Мислете и се пазете

12

Анонимен

преди 2 години

Ваксината сутрин, обед и вечер. Маски - три слоя. Тапа на зад**** за всеки случай.

11

Demonaz

преди 2 години

Смърт на теб медицински глобалист! До кога ще ни занимавате с глупости?? Тези маски символзират съвсем друго,а не че на някой му пука за стадото оФце.

10

Фин

преди 2 години

До анонимен 9 ....болен и нещастен човечеч сте...прочетете си коментара и веднага става ясно, че е така.