33

славянин

преди 2 години

Г.ведарите за 20-те години кибичене в базите си в Афганистан така победиха талибаните, че последните пак са на власт с подарени оръжия за 80 милиарда $!

32

Анонимен

преди 2 години

За тези които казват ,че Щатите са виновни - да питам те ли плащат за тяхното присъствие в Авганистан? Факт е че за 20 г обучиха и въоръжиха местна армия и полиция,но те събуха гашите и се хванаха за колесниците веднага щом ги оставиха да се самоуправляват . За това бежанците от тази част на света са мъже 16-45г ,а бежанците от Украйна жени и деца. Последното изречение е за тези които питат защо е различно отношението към различните бежанци.

31

Растата

преди 2 години

Сега от Запада може да измислят нещо, което да обвини Путин и той да излезне виновен за правата на жените в Афганистан. Байдън ще го нарече сатанист и ще наложат допълнителни санкции на Русия. И тук ще има още протести, но този път ,че Путин е финансирал талибаните в Афганистан

30

...

преди 2 години

Бре ко да ви кажа! Там е още австралопитексия стой! Не успяха да се цивилизоват! Което говори лошо за човечеството де!

29

Анонимен

преди 2 години

Само 20 години и се разпърдя г*йпар*да в Афганистан.

28

Анонимен

преди 2 години

До анонимен 24 Това са трролове. Целта им е да си помислите, че има много хора, които мислят по този начин. Но са комплексари наистина.

27

Анонимен

преди 2 години

А цената на олиото как е?

26

Анонимен

преди 2 години

Афганистан реално си е американски щат

25

Анонимен

преди 2 години

Мъже с комплекси са най-жалките създания. Талибаните явно ги е страх от жените и се чудят как да ги мачкат. Къде е света в този момент, лицемерите мълчат нещо изгубиха интерес. САЩ създадоха всичко това, изнизаха се най-подло.

24

анонимен

преди 2 години

До последните коментари - вие за свобода чували ли сте, бе задръстеняци проклеееети! Най-вероятно не сте! А слечайно да сте чули, че рано или късно всеки роб, защото тези жени са точно това, се осъзнава и почва да се бори за правата си? Я си направете дори и повърхностна сметка с историята, надали ще успеете с толкова мозък......

23

Талибанпедераст

преди 2 години

Аха, щото пък във въртолет могат, на мук!

22

Анонимен

преди 2 години

След 20 години спасителна операция на износителите на демокрация - САЩ и потрошени стотици милиарди долари - това е резултатът. Няма ли да има шествие към американското посолство с въпрос защо допуснаха талибаните, изнесоха се като пръДни и за съпричастност към съдбата на афганистанските жени?

21

анонимен

преди 2 години

До Ахмед - не забравяй, че децата ти ще са тъъъъпи като майка си, защото те ги гледат и няма да ги научат дори правилно да говорят, но с пломбирани мозъци не се спори, заслужават си примитивното съществувание.

20

Анонимен

преди 2 години

Днес цял ден за Авганистан ли ще пишете.

19

Некъф

преди 2 години

Инак могат да бягат от страната си и да режат глави но когато трябва да се борят за свободата си хич ги няма за разлика от украинските мъже! МюCли ли е не ми го хвали!

18

Сандо

преди 2 години

не могат ама то и не трябва

17

Ахмед

преди 2 години

Прекрасно решение. Така трябва да бъде в целия свят.

16

.

преди 2 години

Така трябва да е навсякъде!

15

Жеко

преди 2 години

Интересно, тука филантропите не протестират пред АМ. посолство защо се изтеглиха

14

Анонимен

преди 2 години

10 ти изводите за женската психика от тая която те е родила ли знаеш? Представям си каква психарка е! И да знаеш, психическите заболявания се онаследяват, което е видно и от постовете ти!