26

А бе

преди 2 години

Тоя защо се облича като Gangnam style? Изглежда като че ли аха и да започне да танцува гнагнам стайл :)))

25

Анонимен

преди 2 години

Мен от тоя не ме е страх, че ще натисне копчето. Ще го направи само, ако го нападнат и то със сигурност. Повече ме тревожи ***, защото явно вече деменцията го е застигнала и започва да прави глупост след глупост. И накрая да не вземе да реши, ами аз съм дърт вече пред умирачка, ще убия всички, защото без мен така или иначе немогат да живеят.

24

Анонимен

преди 2 години

Така се устоява Свободата и Независимостта за да не попада под Краварско Робство

23

Анонимен

преди 2 години

Ким Чен Ун, вместо да плаши със съкрушителна мощ в стил ала Путин, да отиде да помага на несъкрушимата руска армия в Украйна, че неговия скъп таваришч Путин много е закъсал там.

22

555

преди 2 години

Тоя откачалник ще приключи в момента в, който измисли наистина работеща ракета.До момента само цопват в морето ракетите му хахаха

21

dsadsadsa

преди 2 години

Потинистите сега се радват и на другия откачалник

20

Баба Яга от Петърч

преди 2 години

На този човек се надявам да затвори веднъж за винаги гадната уста на Старика,с някоя добре насочена ракета към . . .Чичо Сам !!!

19

Малък

преди 2 години

малък, колко да е малък? Малък ама ракетите са му големи. Пък който си мисли, че трябва да бъде спрян, да не чака американците да му свършат работата. Да отива в ЮК. Минава границата, открива къде е Ким и го трепе. Успех!

18

да

преди 2 години

Много е страшно, когато един мъж е малък във всяко едно отношение. Там комплексите избиват яко.

17

анди

преди 2 години

А защо такива като тоя отка..чал..ник още дишат??????

16

Вярно

преди 2 години

е, че сащ могат да унищожат СК. Но ще бъде с цената на поне няколко огромни американски градове плюс Сеул и част от ЮК. Така че - късно е чадо, мандалото хлопна!

15

Доналд Тръмп

преди 2 години

Да не забравяме какво каза Тръмп преди време пред ООН:САЩ има огромна сила и търпение, но ако сме принудени да се отбраняваме ние и нашите съюзници, няма да имаме друг избор освен тотално да унищожим Северна Корея. Човекът-ракета е на самоубийствена мисия за себе си и режима. САЩ са готови и могат, но надявам се няма да е необходимо.

14

Абв

преди 2 години

Чао Америка :)

13

Анонимен

преди 2 години

Другаря Ун и другаря Путин - ръка за ръка във вековете.

12

пияница мистик

преди 2 години

Този ако не го спрат след 10 - 15 години Запада ще се сблъска със ситуация подобна на сегашната в Украйна и джуджето убиец. Ще си повярва много Ким Грух и ще нападне Южна Корея. Направо не мога да повярвам защо САЩ седят и гледат как такива садистични и тоталитарни държави развиват военна индустрия с десетилетия и не ги спират

11

Alex

преди 2 години

14 - бате не ти разбирам аграрните лафове - прощавай :)

10

Калеко Алеко

преди 2 години

Севернокорейският диктатор с пожизнен мандат видя какво прави кремълсият му колега и реши да не изостава в социалистическото съревнонвание и ако путинова рассия е една бензиноколонка с ядрени ракети, то Северна корея е оризище с ядрена мощ ... !!!

9

Анонимен

преди 2 години

Ким ще докажа как малка държава ще направи на пихтия 280 м.кравари

8

Анонимен

преди 2 години

До Alex Една бабалюга на пилето на Кимчо?

7

Анонимен

преди 2 години

На нас ни требват такива малки по 50 сантима до 1 метър с крила и отпред с ядрени боини глави къде летът с скороста на светлината.