41

Кире коравио

преди 2 години

Ами с режима на НАТО какво да правим

40

Анонимен

преди 2 години

Лъжлив лицемер. Не само режима искате да смените, искате смъртта на Путин, ни повече, ни по-малко. Това е целта, която искате да постигнете чрез лапацалото Зеленски и кръвта на украинците.Унищожаване на правителство, което ви пречи да разпарчетосате и ограбите една държава.Износ на демокрация, цветни революции, граждански войни, смърт и разрушение за неподатливите на корупция управници, грозна намеса във вътрешните работи - това е прехвалената ви демокрация -дивокрация и демонокрация по същност.

39

Qanon

преди 2 години

нато са неспособни да си правят планове за Русия.

38

А режима на НАТО

преди 2 години

Русия не цели смяна на режима на НАТО

37

Лицемери, демократи

преди 2 години

и либерасти, сър!

36

vlady

преди 2 години

Напротив - търсят достоен ученик и последовател на покойния Елцин, готов да пропие Русия докрай по стъпките на учителя си. Навални има сериозен потенциал в тази посока, но на практика няма шансове да се добере до властта

35

Анонимен

преди 2 години

Квадратната глава що не сменя гa3a със зелена салата?

34

Анонимен

преди 2 години

Щолц да не се бави амимда праща Мути в Кремъл с извинение и с подарък за Путин,сребърен поднос със златни прибори за хранене,и мда пуска СП2 докато,Русия не си е поискала и ГДР,че тогава,не ми се мисли какво го чака,тоя rъзoлuзeц.Деменцията се oсpa тотално в Полша и сега в Берлин му лижат фекалиите.

33

Анонимен

преди 2 години

Абе не знам дали ще смените Путин,ама съм сигурен,че до три месеца половината Европейски правителства са аут от власта!

32

Анонимен

преди 2 години

рубли за газ и петрол иматели?

31

Някой си

преди 2 години

Какъв режим ще сменяваш бре ***? В Русия режимите се сменяват от КГБ, а не от такива като тебе.

30

Анонимен

преди 2 години

какъв другар потомствен нацист дядо му генерал от сс вермахта87006

29

До Гейропа

преди 2 години

Като останат на студено хората в западна Европа и трябва да плащат бензин по десетина евро литъра...Ще си помислят дали ще гласуват за управляващите в момента ? Това важи и за България. Иначе ще има....Продължавайте Пеша

28

Анонимен

преди 2 години

"другарю"Шолц хайде да изхортуваме част от едно детско стихче-С когато сняг забръска що ще правиш ти зимъска?

27

Ламята

преди 2 години

Ще се смени режима....в Европа.Прекалено сте късогледи, за да го видите и затова ви е спокойно

26

Ей. Мишки

преди 2 години

Точно това ви беше целта. Но нещо не ви се получи. Света не се върти около Юесей. Много сте смели като нападнахте малки независими страни..Виетнам Ирак Югославия Либия Сирия ! Сега нещо май не ви стиска. А?

25

Петров

преди 2 години

Внук на убеден нацист, Шолц ли тоя, Шулц ли е най-накрая си показа истинското лице. Заедно с останалите фон дер, цу дер и т.н Пак ще ядат пердах, не се научиха.

24

Анонимен

преди 2 години

От тая седмица разплащането за руските въглеводороди става с рубли,та питам се колко още ще им трябва на Шулц и сие европейски лицемери да паднат от власт или да дадат на задна?

23

Асада

преди 2 години

Защо триете истината и вие ьаставате зад тези нацистки кравари които първи хвърлиха атомна бомба над мирни граждани те дапредизвикали над 150 конфликта в света кой бомбардира Белград не знам с каквс съвест заставате за държава която изби маса хора

22

Анонимен

преди 2 години

Демокрацията, свободата и правото имат бъдеще навсякъде, но съм уверен, че това е дълбокото желание, което имаме като човешки същества да живеем в демокрация, обясни този, дядото на който е заповядвал да бъдат избивани без съд хиляди руснаци, защото по времето на Великата Отечествена война е служил в СС. Не във Вермахта, а в CC.