10

Анонимен

преди 2 години

Бандера е руснак и се е преместил в украина.

9

бл.134 в Zап. парк

преди 2 години

Свобода за Кърджали! 100 години робство стигат!

8

Бандера

преди 2 години

е бил един убиец и фашист, радикал и ултранационалист.............той е убивал не само руснаци, но и поляци.............но това не се казва от манипулативните БГ-медии и от западната пропаганда!!!

7

фашизмът

преди 2 години

има много големи традиции, в Полша и Украйна............за това има много факти в историята, ЕС наистина реабилитира фашизма , като не казва нищо за това, колко фашистки организации има на територията на Украйна..........Азов, Десен сектор, бандеровци и други ***!!

6

До Анонимен 6

преди 2 години

Така е, прав си...............ти направи един много хубав анализ..............браво, приятел!!

5

Анонимен

преди 2 години

Мда. ЕС и САЩ са заети да бранят Украйна и сега няма кой да надзирава съседите на Израел! А Путин е зает със война и няма как да налива разум в ума на арабите. Мда. Фашистите ще получат това което целяха. Удар по Русия, смазване на Израел и превръщане на ЕС в щаб наци квартира. Ако не сте забелязали, ЕС вече реабилитира нацистите като се прави на леко разсеяна за Азов и сие.

4

Анонимен

преди 2 години

Тия *** от ИДИЛ(ДАЕШ) ползват компютри и телефони, те лесно могат да бъдат проследени и идентифицирани.............има си методи за това, да не влизам в подробности............не мога да разбера как така си действат безнаказано и убиват невинни хора, тия гадини могат лесно да бъдат заловени от агенти на спец.службите и осъдени за 100 години затвор...........явно някой има интерес да има организации като ИДИЛ и ал-Кайда!! Само че не знам кой има интерес! Това е въпрос за един милион долара!!

3

Анонимен

преди 2 години

Ислямска държава , много лесно може да бъде ликвидирана, и главатарите на тия главорези, и структурите й.............но някой има полза тия диваци да ги има и да убиват невинни хора!!Пита се следното в задачата:Кой има полза от организации като Ислямска държава и Ал-Кайда!!

2

преди време

преди 2 години

прочетох една много интересна статия:"Ционизмът и уахабизмът - двойният рак, който разяжда Близкия изток!"

1

????

преди 2 години

Кой създаде Ислямска държава, това е големия въпрос!!