116

Анонимен

преди 2 години

Жалки опити да задържат интереса. Все по-малко хора ходят на кино. Филмите са бози. Дори и децата вече го усещат.

115

хахахахахах

преди 2 години

Парад на Холивудскити бози - тия са пълни к.апути! Направиха филм, където Орфей беше ЧЕРЕН!!!! ОРФЕЙ!

114

истината

преди 2 години

Прав е Уил Смит - ПОДКРЕПЯМ! БОЙ ЗА ВСЕКИ НАГЛЕЦ, ИЗГАВРИЛ СЕ СЪС СЕМЕЙСТВОТО МИ!

113

Анонимен

преди 2 години

Тази бих я опраскал здраво

112

Анонимен

преди 2 години

Златен шамар да е вече наградата! И ако няма шамари хич да не ми я пробутват тая боза.

111

Анонимен

преди 2 години

Аз не мога да разбера тоя комик защо не подаде оплакване в полицията, това са много милиони обезщетение, на всичко отгоре сега ако не осъди УЙл утре всички ще се качват на сцената на опашка да му бият шамари. Тая претоплена манджа не и ли мина времето, какво я пробутвате пак?

110

7

преди 2 години

няма никакъв шамар, на забавен кадър се вижда перфектен синхрон....

109

шоу ми йор футка

преди 2 години

Много ясно се видя, че Уил Смит се разхили на шегата, а жена му направи кисела физиономия. Чак когато разбра, че жена му е доста кисела, Смит реши да раздава шамари. Щото после жена му като гледа записа, и като види как се хили мъжлето й, луд ще го направи. Много е злобна тая, то й личи по физиономията. Та Уил Смит затова заби шамара на сцената - за да не яде той шамари вкъщи.

108

Анонимен

преди 2 години

МНОГО СТОЙНОСТЕН ФИЛМ БРАВО НА УЙЛ СМИТ

107

Анонимен

преди 2 години

Тия филми отдавна никой не ги гледа и сега и като се сбиха на сцената...

106

никиии

преди 2 години

Абе хора, слепи ли сте, вижте, че тоя шамар е като от карате филмите от едно време, ако са репетирали преди това, всичко е реклама...

105

ЧИТАТЕЛ

преди 2 години

Поредна победа на ЛГТБ културата , с привкус на черен цвят. Пошлост и примитивно поведение - радост и наслада за добре измитите мозъци.

104

...

преди 2 години

Абе, а щом черен може да играе Зеленски, защо бащата на сестрите Уилямс не го игреа бял?

103

някой

преди 2 години

Първото нещо, което си помислих, като разбрах за случая, беше "Кой по дяволите би си правил майтап със здравословен проблем на болна жена на свой колега". Иначе сцената е грозна.

102

109

преди 2 години

О, я се успокой. Големият здравословен проблем - плешивост, голямото достойнство. И то дай всеки комплексар, който се обиди от някоя смешка, да ходи да раздава шамари и да си мълчим всички, че да е най-сигурна работата. Комиците това правят - осмиват неща и се шегуват с всичко. Рики Джервейс им разказа играта на целия Холивуд преди няколко години и никой не стана да го удря. Просто една добре дресирана *** е Уил Смит. Първо се смя на шегата, после го пратиха да бие.

101

Въпроска ?

преди 2 години

Един мъж защити достойнството на жена си ! По сразяващ щеше да е резултата, ако с думи я беше защитил и накарал да се чувства нелепо и посрамен веселия шегаджия пред света . Това ли са Американските ценности по Холивудски да се гавриш грубо с жена със здравословен проблем ?! А какво стана с холивудската знаменитост, която се закани да унищожи Оскара си , ако Зеленски не говори на церемонията ?

100

Анонимен

преди 2 години

Аз преди дни гледах "CODA" и мога да кажа че това за мен е 100% Оскар.Играта е невероятна както и сценарият.Мога да се определя като абсолютен киноманиак но споделям всеобщото мнение че от година на година става все по-зле в Холивуд.Аз лично не виждам повече от 2-3 стойностни филма в годината.А като чуя Нетфликс не си правя даже и труда да гледам с малки изключения.И не може филм като "Дюн" който е само първата част да е сред номинираните.Каква е тая т.ъпня незавършен филм да е номиниран!!!Цирк!

99

Анонимен

преди 2 години

Благодаря на Уил Смит, че защити жена си. Напоследък мъжете се наслаждават да прекрачват прага на допустимото и то публично. Маймунджилъци. Горко на жените без мъже като Уил Смит.

98

ИОщеНещо

преди 2 години

Или както някой беше отбелязал справедливо: "Филмовото изкуство умря с излизането на "Човека паяк" (Spiderman)". От година на година стремглаво надолу....

97

Какви

преди 2 години

за тези филми и кои са тези световно неизвестни''артисти''? Само Уил Смит знам от ''I'm Legend'' за зомбитата след масова ваксинация. Този филм беше добър и поучителен...