53

Кико

преди 2 години

Спец си по облизване, браво харашо!

52

Спеца

преди 2 години

А нашето ДПС в лицето на Кючюк предлага Зеленски за Нобелова награда!!!Тоя който разпали войната с подготовката на 150 хилядна армия пред Донбас, тоя който разви до 30 биолаборатории , та този с Доган и компания ще предлагат за Нобел и то за мир!Догане настъпихте опашката на руския котарак - бял ден няма да видите!Голям будалък сътворихте!

51

ми това е

преди 2 години

От комунисти-толкоз!Вдлъбната история!Пази Боже от такива некадърници!

50

Гавралюгов от Котел

преди 2 години

Явно е че Руския СЕМ пипа яко /и така трябва да бъде/ и не се е "размирисал" катокюлотите на . . .трите наши дърти каки !

49

Иван

преди 2 години

Жалко Путин ще направи Русия като Северна Корея.

48

не може да бъде!

преди 2 години

Не разбирам защо спират това интервю!?Аз се опитах да го чета но се отказапх,не защото то е много дълго и на всеки въпрос Зеленски отговоря с порой от думи и недовършени изречения,а защото в отговорите му има някакво безумие ,фанатизъм откъсване от реалността,лудост -така говори или пиян човек или надрусана или който не в ред с главата!

47

Morski

преди 2 години

Руското мислене от векове е само разрушително!Влагат всички усилия- физически,умствени, психически.. само за производство на по-съвършенното оръжие за убийство!ТЕЗИ ХОРА ГЕННО СА МОДИФИЦИРАНИ ВЕЧЕ!Ако поне половината от тези усилия насочат за благополучието на държавата си и народа си,ще бъдат най-могъщата страна,но не- само бомби, ракети, оръжия!НЯМА НИТО ЕДИН,НИТО ЕДИН СВЕТОВНО ИЗВЕСТЕН РУСКИ ПРОДУКТ И ДА НЕ Е ОРЪЖИЕ!Тази нация се е концентритрала само в разрушението- не в създаването!

46

До 86

преди 2 години

До АнонименНай-вече ще се строи до Хитлер, Наполеон, Сталин.

45

Анонимен

преди 2 години

Русия се превръща в Северна Корея.

44

баааа Пена

преди 2 години

Русия потъна в комунизма, или може би той никога не си ее тръгвал

43

Истината

преди 2 години

Руските танкове са навлезли в Украйна, и тепърва ще стават за пушечно месо! Лесно е да влезеш с танка,но нали ще трябва да излезнат от тях! Най-малко за да идат до тоалетната! Бедна им е фантазията как ще бъдат посрещнати от украинската "любов" към Путин!

42

Анонимен

преди 2 години

По интересно като какъв Зеленюхефски се тъкми да му дадът думата и пианото на Оскарното тържество кэдето да изръмжи " денги давай" докато свири укерската пиеса "я как кокичшмръкльо еднонуйною клавирусу на клавире играю когдо брюке изулис на земле и деригент актует, тактует и глувока набивает"

41

bluesky 1

преди 2 години

До Анонимен 80 Не знам кой е основателят на сайта, но видеото не е фейк!

40

Анонимен

преди 2 години

До 78 Не съм! Мразя насилието върху беззащитни хора!

39

до bluesky 1

преди 2 години

Не си гледал видеорепортажите на сайта на ДНР от 2015 и 16та година когато ръсеха бабите и дедовците с бял фосфор внос от ФАЩ!

38

bluesky 1

преди 2 години

До Анонимен 67 Няма такива зверове...човек, плаках като гледах!

37

Анонимен

преди 2 години

Приготвил съм самовара за армията Z, че не мисля дека шъ съ спрат в Лвов. Като додат даже ще ги насоча към Дондуков 1 и 2 да поразтъркат един, два "Кинжала" там. После ще пием чай под асмата.

36

Анонимен

преди 2 години

Интелигенцията в Русия е унизена!

35

bluesky 1

преди 2 години

До Анонимен 67 Ми добре. Който иска да види другата страна и военните престъпления на бандеровците нека влезе в southfront и като изгледаш видеото, моля те пиши дали съм лъжец! Благодаря!

34

Анонимен

преди 2 години

Всички диктатори са корумпирани тирани, продали истината за пари, затова и терора и агресията и др. военни престъпления са единствените им средства за налагане на измамните им идеологии, престъпни режими и задържане на власт,която не заслужават,затова преследват и убиват масово всички по-достойни от тях, които разкриват с истината престъпните им безбожни неморални и нечовешки дела защото след отхвърляне на Бог и моралния Му закон са продали истината и изгубили съвестта и човешко чувство.