68

Георги Ковачев

преди 2 години

Тъй, тъй - Байдъна плещи глупости, а Блинкин ходи и маже след него.

67

Анонимен

преди 2 години

Китай небърза никъде.

66

Анонимен

преди 2 години

Олеле божке.

65

Анонимен

преди 2 години

САЩ нямали стратегия за смяна на режима в Русия?! Абе те нали не се намесваха във вътрешните работи на другите страни? От написаното разбирам, че намерение имат, но стратегия още нямат. Стандартната стратегия в последно време нещо не работи.

64

Анонимен

преди 2 години

Взеха да лъжат и да мажат повече от един етнос. Грозна работа, света май скоро ще се отдръпне от тях. Не може едно да говорят, а действията им да са съвсем друго. Пуснаха ковид далеко от тях в лабораторията в Ухан и съсипаха света, после уж ваксината, им напълни джобовете. Непрекъснато ни лъжат.

63

Моля!!!

преди 2 години

САЩ не са престанали да се месят и то най-грубо - организиране на преврати, цветни революции, бомбардировки...

62

Анонимен

преди 2 години

Че те нямат интерес да го сменят. Как иначе ще пробутат оръжията и петрола си на Европа

61

Анонимен

преди 2 години

Не може да нямат стратегия. Важното е да я изпълнят и то в по-кратки срокове.

60

мдаа

преди 2 години

При условие, че са сменили поне дузина правителства с преврати, значи и този лъже нагло и безогледно. Но политик да казва истината е много рядко, а ако е и американец, значи изключено.

59

Ангел

преди 2 години

Американците тук много да внимават защото тръгнал ли да си налагат "демокрацията" в Русия държавизата им ще заприлича на един гьол !

58

СССР

преди 2 години

От бъдещия проток "Другаря Сталин" се обадиха.

57

Анонимен

преди 2 години

Пак ще се мешат, където нямат работа. Я да хапват ядрени ракети извращения американски.

56

Ламята

преди 2 години

...или когато ти се налага да обясняваш,че главнокомандващият ти,няма идея какво говори.Щеше да е смешно,ако не беше страшно.Кой да знае че филма Идиотокрация,ще се окаже пророчески

55

Анонимен

преди 2 години

САЩ постигна успех. Русия е във война, Запада наложи всички санкции. Путин е мечтаният лидер на Русия и Съветския съюз за САЩ и Западна Европа. Никакво размекване на режима, перестройки, гласност, демокрация.

54

Анонимен

преди 2 години

И как Америка ще свали от власт Путин? то е смешно само като си го помислиш. Ще му пратят отрова или ще направят атентат? Или пък ще пратят убиец на ЦРУ? Или вече по познатия сценарий Кенеди ще накарат един психопат да го убие а после ще убият психопата? Такава смехория че дано трезвомислещите хора в Американското управление озаптят този самозабравил се човек. Обаче когато разумът спи се раждат чудовища. Гоя много хубаво го е нарисувал.

53

Анонимен

преди 2 години

53 за 1 месец да обединиш Русия и Китай, да накараш Саудитска Арабия да ги защити и да подтикнеш Бразилия да се опълчи на САЩ в защита на Русия? Уау, признавам го на Байдън. Такъв убийствено съвършен съюз никой никога не би могъл да сътвори. Но той го направи. Браво! Светът вече живее по нови правила и в нов ред... ако още не сте го разбрали!

52

Мдамммммм....

преди 2 години

....няма как интелигентен човек да не повярва на това заявление, много е автентично, много истинско!

51

Анонимен

преди 2 години

49 точно между редовете се чете. А че ония в Русия са ОМни факт, доста са омммм, щом още реагират сравнително спокойно и обмислено на провокациите на дедодо. На последния изобщо не му пука, че Европа ще го отнесе. Може пък и това да иска... поне според прочита между редовете!

50

Анонимен

преди 2 години

За 1 месец да направиш от остатъчна Русия трудов лагер и севернокорейска икономика? Няма по-голям успех. Никаква смяна, никакви нови Горбачовци да предават пак Съветския съюз. Забраняваме.

49

До Qanon

преди 2 години

Какво става бре, Джон Кенеди мл нали уж щеше да се завръща? Или пак ви преметнаха, безмозъчни кюанони хахаха