248

Анонимен

преди 2 години

Браво. Истински патриоти са тия наши певци. Долу Путин. Вън руската пета колона от България.

247

До 263 бабина Мара

преди 2 години

Извинявай,ама тия две страни се бият цял месец и няма как да сме неутрални при положение,че агресорът Русия заплашва и България от самото начало. Посланничката на Русия си разиграва коня из медиите,колкото повече й отстъпваме и й мълчим. Русия уважава само тези,които й се противопоставят.

246

Анонимен

преди 2 години

Браво Васко. Не на войната. България трябва да помогне на Украйна.

245

Анонимен

преди 2 години

Тръпка ли е, тръ. тка ли е, през екрана мирише на ро. М и пържени филии, ше го пратим да преговаря за световен мир лично

244

Анонимен

преди 2 години

Да помогнем да развее украинско знаме в Свети Влас ли бе кръпка ***..реп ..Ко..ва

243

Анонимен

преди 2 години

Васко както ти помогна да дойде демокрацията в България

242

Анонимен

преди 2 години

Васко, Васко, никога не е късно да станеш за резил. За какви оръжия да пращаме в Украйна бълнуваш?!

241

Браво Васко

преди 2 години

Ти 30 години си съвеста на тази държава! Евала!

240

Тошо

преди 2 години

Ние сме си близо до Албания и това си личи....Тя войната утре ще свърши, а ние сега се сетихме, че видиш ли трябва да помогнем, ами до сега къде бяхме, а , на Луната ли !?Какво можем, ...можем да приемаме хора, хотелите осигуряват 2 млн. легла , а и иде лято, е , какъв е проблема ?Да пратим медицински материали, храни и т.н., но ние оръжие трябва да дадем, само ако други страни не го направят, а те го правят с охота, що щото не са славяни, а ние сме и затова трябва да помиряваме!

239

ха сега,де

преди 2 години

Много са ми интересни такива,дето без да се замислят са готови да ангажират цяла държава барабар с пенсиите и децата за собствените си мераци!?Тоя вместо да дрънка глупости да вземе да си закърпи мозъка!

238

баба мара

преди 2 години

ами вземаите раниците и заминаваите на фронта да се биете с русия нали това емечтата ви от 30 години само прос-то-тии аз искам мир русия и украина да седнатна масата за преговори и да решат ист проблеми без оръжие и смърт

237

Анонимен

преди 2 години

Кръпка Васко,тръгвай бе....

236

Анонимен

преди 2 години

Тоя шут на психодесния умнокрасивитет цял живот некадърно припява нещо за комунизъм а сега и за война без да ги е виждал и двете. Не комунизма ти е виновен за некадърността а нещо друго. Повдига ми се от такива 'страдалци' с китари. За съжаление и аз съм им скачал по концертите по време на т.нар преход.

235

Анонимен

преди 2 години

Не се бъркайте където не ви е работа.

234

Анонимен

преди 2 години

Ходи си кърпи дрехите и не давай много ъкъл.

233

Анонимен

преди 2 години

това да организираш тоя рехав концерт са пари , вяско кръпката от сдс от това си изкарва прехраната

232

azz

преди 2 години

още една платена кръпка....като си толкова мъжага,хващай пътя и автомата и бягай да защитаваш зеления клоун...а-а-а-а забравих - ти не знаеш от коя страна се държи автомата....можем само платено да лаем...лошото е тази порода непрекъснато се увеличава...

231

Анонимен

преди 2 години

Ето още един войнстващ защитник на Украйна, който иска друг да носи последствията ако помагаме с оръжие. Васко Кръпката може да помоли Плевнелиев да се присъедини към него и заедно двамата да заминат на фронта. Само че е много по безопасно да държиш китара отколкото калашник и да се наливаш с бира в местната кръчма. Ех Васко и ти си мъж като л. А но на дъжд.

230

Равнопосавеност

преди 2 години

Принципно ако въобще България трябва да взима страна в конфликт най-малкото заради историческата си памет трябва да помогне на Русия, но понеже сме членове на враждебна групировка е нормално да запазим поне неутралитет, което е и здравословно за нас самите. Разбира се ако се чувстваме повече канадци, американци, англичани или украинци е нормално да милеем повече за интересите на държавите към които се самоопределяме. Друг е въпроса, че аз и да се чувствам *** няма да ми почернее!

229

Fallschirmspringer

преди 2 години

Гледам европейската загриженост към Украйна и веднага отварям шкафчето с ментовите капки, че почва да ми се гади от дълбокото лицемерие на евробюрократите. Замислям се и не се сещам за нито един случай, в който европейската бюрократична хидра да е свършила нещо свястно в полза на нормалните хора